Datorn hemma igen!!!

Och den funkar!!! Hoppas det fortsätter så nu ett tag! :)
Tur det finns folk som kan sånt här :)

Ikearesan : Blev inte så mycket handlat egentligen, hem hit köpte vi lite galgar, en tvättkorg, lampor till sovrummet och lite småplock.
Sen till salongen köpte jag lite grejor till min nya fina disk, plus en utemöbel som jag kan ställa ut när det blir soligt och fint nu! Så nu Madde ska vi sitta där o glassa i solen! Eller ja jag ska väl jobba lite oxå ;)

Idag fyller min brors fru år men hon får vänta på sin present tills på fredag, Johnny jobbar ju kväll idag och imorn skulle inte hon va hemma så då får det bli att vi åker dit en sväng på fredag. Hoppas det finns nån tårta kvar då bara :)

Ja oxå är det ju TISDAG! Desperate med andra ord, bara en halvtimme kvar nu :) JA jag tycker verkligen det är skitbra!

Imorgon ska jag till revisorn och få lite reda på året som gåtts bokslut, hoppas jag får tillbaka en del pengar :) Men det tror jag nog! Kommer ju inte direkt va mitt bästa år sedan jag började som frisör eftersom jag startat eget nu men det ska förhoppningsvis bli bättre och bättre ju!

JA MEN JUST JA!!! jag hittade ju en ny mobil i sundsvall oxå!!! YES YES YES tur det för den gamla mådde inte alls bra nu :) Jag är super nöjd med den nya!
Nä nu ska jag springa genom duschen innan desperate!

Dagens tips: Ät en piggelin, man blir så där barnsligt glad då :)

PÖSS / D

Datorfix

Idag ska min dator fixas lite, men hoppas jag får igen den ganska snabbt :)
Nu ska jag ner på jobbet o fixa o dona lite :). Johnny har nyss åkt på jobbet...trist när han måste åka redan på söndagen,men så e de. 
Skriver mer om Ikea resan när jag får igen datorn! :) vi hade iaf en toppendag!

Have a nice sunday!
Kramen / D 

Vilken bra fredag!

Tjolahopp!
Idag har det varit en kanon dag! Har jobbat lite men i stoeln hade Jessica, för er som inte vet en kompis som bor i sundsvall. Var längesedan jag träffade henne nu. Sen efter ett tag så kom hennes kille Lars, ja han är ju oxå min kompis såklart! :) Och sen fortsatte folket troppa in! Madde kom med lille Alex och sen kom Johnny och efter ett tag till så kom Maddes Tommy dit oxå! Så vi hade en trevlig stund där tillsammans allihop! :) Så borde det va på jobbet varje dag!

Sen åkte Jessica vidare till sundsvall igen och Jag, Johnny, Madde, Tommy och Alex tog en spontan fika på Törners.
Efter det blev det lite småfix och sen tillbaka på jobbet för bror skulle komma med min kassadisk som han har byggt till mig! Och efter många svettskurar och nära psykbryt så fick vi in den, men det var verkligen på håret! Men nu är den iaf på plats nu ska den bara kläs med tyg så e den klar sen, men det blir ett problem att ta tag i det me!

Nu sitter vi framför varsin dator och ska snart på bio. :)
Imorn blir det som sagt IKEA! jiiiipppiii ska bli kul med en heldag i sundsvall. Ska även hälsa på Jessica på hennes nya jobb! Hon har ganska nyss börjat som butikschef på Gina Trico i birsta.

Bytte till sommardäck på bilen igår kväll oxå så nu kommer den gå tyst o fint ner till klycktttarland!

Nä nu ska jag se om man kan få en puss eller två av sin älskling! :)

Dagens tips:  Börja använd sommarkläderna redan nu så känns sommaren längre! :)

Krams Krams / D

God morgon!

Torsdag morgon och solen skiner, underbart!! Fil tallriken är precis tom och nu ska jag göra mig iordning inför jobbet, Har fullt upp där idag! Skönt!
Idag kommer älsklingen hem oxå! Han gör helg idag lyckos han, men det kanske jag oxå gör o andra sidan ;)

Have a nice day!

Pöss / D

Ensamonsdagkväll....

Gör inte mycket...har ensam kväll, Johnny jobbar...Greys var bra ikväll! En ljuspunkt!
Min mobil är knäpp...funkar knappt längre...måste hitta ny i sundsvall på lördag! För i den här skitstan finns ju inget hemma någonstans....arg.
Igår var jag tvungen att använda min gamla mobil...hittade lite gamla bilder i den...   :)  fan såg bättre ut för några år sen insåg jag då....börjar jag bli gammal!?!? hemska tanke! Men man får ju fortfarande visa leg på systemet varje gång och älsklingen tycker jag är snyggare nu än nånsinn! Så vi tror på det! :) .... fan det finns väl mycket bättre saker att lägga energin på än att gå runt och tycka man är ful....ellerhur?!

I love my darling!

Dagens tips: Lakrisal funkar alltid mot illamående! Iaf för mig :)  Kan ju va ett tips till er som ska på forum ;)

Puuuuuusssss / D

L´ORÈAL 100 År!

L`ORÈAL Professionnel fyller 100 År så just nu får du 100kr rabatt om du köper ett schampoo plus en inpackning!
255kr istället för 355kr
Så passa på att skaffa bra produkter så här inför sommaren!
För att håret ska må som bäst rekomenderar jag inpackning en gång i veckan!
Välkommen in på salongen så tar jag fram rätt produkter för just ditt hår!

// Desirée Lock´n´Roll
063-10 00 52




Tisdag = Desperate!

Desperat tisdag idag!!! YHEEEE plus att snyggve kommer hem!
Annars då....nja händer inte så mycket, hade en trevlig middag med Madde o Tommy o Alexander i fredags! Lördag bowlade Johnny och jag, jag vann såklart! ;) Sen hyrde vi film o myste. Söndag åkte vi hem till offerdal, först till kaxås där jag målade min kassadisk som min bror byggt till mig! Han är sjukt duktig! Den kommer bli asbra! Får in den till salongen på fredag!! Spännande!
Jag och älsklingen har oxå blivit duktiga på att gå ut och promenera! I stort sett varje dag nu! Behövs!!
På fredag ska vi ut och äta :) det är så mysigt att gå ut o äta med älsklingen! Sen får vi se vad som händer efter det. Men vi måste va pigga och nyktra på lördag morgon för då ska vi på Ikea!! Tjohoooo vi ska köpa lite saker till lägenheten för vi ska nämligen flytta ihop nu! :) Känns superbra! Johnny har sagt upp sin lägenhet i Torvalla nu så vi hoppas att vi blir av med den lite fort nu! Men det är ju tre månaders uppsägning...men det kanske löser sig innan!

Nä shit nu har jag bråttom på jobbet!

Dagens tips : Vårfixa lägenheten i väntan på sol och värme!

Tjing / D

Tråktorsdag!

Tråkigt tråkigt tråkigt! Idag har Johnny åkt på jobbet igen..första dagen på länge nu så det känns dööö jobbigt! Man har ju vant sig med att han har varit hemma varje kväll nu, men ikväll är det back till basics igen...sova ensam...urk. Men det är ju iaf fredag imorn som tur är!! Imorn ska vi ha Madde o Tommy o Alexander på middag! Det ska bli roligt. Man får ju abstinens efter den där lilla krabaten! :) Och ja jag vill ju träffa Madde o Tommy oxå såklart! :)
Igår hände inte mycket...jag jobbade lite sen gick vi på stan o fikade en sväng. När vi kom hem tog vi en promenad runt lillsjön och sen blev det bara slappa.

Nu ska jag lägga mig i ett bad! :)

KOM TILLBAKA SOL OCH VÅRVÄRME!!!

Tjing / D

Gott och Ont

Då var påsken slut för i år då...vi har haft det bra. I fredags åkte vi hem till Johnnys familj, där fick vi middag och så och sen åkte vi vidare upp till Norråker där min familj har stuga. Där sov vi i min farmors gamla hus....spöken hälsade på under natten oxå..eller ja iaf så lekte någon med lysknappen på nedervåningen och det var ju bara vi i hela huset så...så med det så sov jag inte en blund på hela natten! På lördagen var vi uppe med tuppen och åkte på pimpeltävling! Jag fick första fisken! Men där slutade det roliga...fick ingen mer fisk och inget pris och till råga på allt så tappade jag bort min digitalkamera!!! snacka om ledsen man blev då. Jag fattar inte hur den kan ha kommit bort, det är en gåta...en kamera kan man ju alltid köpa igen men ja hade mycket bilder i den som jag inte hade lagt in i datorn ännu så dom e ju borta för evigt nu...känns himla trist! Men som mamma sa det kan ju hända värre saker och det är väl sant.
Så det lär inte bli så mycket bilder här på bloggen på ett tag tyvärr :)
Senare på lördagen åkte vi iaf hem till stan igen.
På söndagen tog vi en riktig lång promis runt frösöberget! Blir ganska långt när man ska gå ända hemmifrån mig. Men det känns ju skönt när man gjort det! Sen blev det lite middag och mys i soffan.
Måndag åkte vi till änge, var tvungen att tvätta bilen efter våran lilla utflykt. Så vi putsade ordentligt och städade hela bilen!
Sen fick vi lite middag och sen åkte vi hem igen.  När vi kom hem gick vi ner till videoteket och hyrde en film. Låt den rätte komma in blev det den var ganska bra faktiskt.

Idag har jag jobbat lite. När jag kom hem hade Johnny lagat lasagne! Hur god som helst! MUMS!
Sen åkte vi upp till Henke en sväng, klippte han lite och så kollade vi på några som var där och dansade lindyhop i matsalen men det var lite av en besvikelse för vi trodde de skulle va lite mer uppvisnings dans men det var mer social dans vi fick se.
Och nu har jag precis kollat på DUBBEL avsnitt med desperate!! vilken super kväll! Borde va dubbel avsnitt varje gång! :)

Datorn krånglar mer än vanligt så det blir kanske inte mycket skrivit på ett tag...

Nu måste jag få lite sömn i ögonen!

Krams / D

27 och lika glad ändå!

Ja då var födelsedagen och allt avklarat. Har inte skrivit på ett tag för datorn har krånglat som fan.
Födelsedagen var jättebra iaf! Fick tårta på sängen av Johnny plus en jättefin present! Ett halsband från Tomas Sabo!
I LOVE IT!
Sen tog vi en repa på stan och käkade lunch på lilla siam :)
Sen skulle vi ställa till med kalas! Köpte lite ballonger eller rättare sagt 100 st! Man blir aldrig för gammal för ballonger! Det är vackert att titta på tycker jag! :)

Visst blir man glad av en sån här syn! :)


Sen hängde vi upp dom i taket bland annat! :)

Så efter ett himla blåsande och knytande av ballonger så gjorde jag smörgåstårtan klar. Hade även bakat bullar o dumlekakor!

MUMS!


MIn egen gjorda smörgåstårta! Blev himla god faktiskt! ;)


Den här tårtan kom mamma o pappa med, den hade dom beställt av en som bakar tårtor hemma i Änge. Väldigt fin!

Sen vid 6 började det troppa in folk, först kom Madde, Tommy och Alexander, sen kom familjen eftersom, mamma o pappa och mikael med fru och två barn och sen kom Linnéa min andra brors fru med två av deras barn så vi var 14 st här samtidigt! Senare på kvällen kom även "lillebror" Nicklas. Så det var full fart från 6 till halv elva på kvällen.
Men summan av kardemumman så var det en bra födelsedag!

Igår var det jobb igen...sen när jag kom hem hade Johnny fixat middag, tacos :) sen blev det inte mycket gjort för vi satt o tittade på finalen i hockeyn.
Idag har vi båda varit ledig, har varit en sväng på Jula o köpt lite fula kläder till en pimpeltävling som vi ska på på lördag.
Imorgon åker vi till Johnnys familj och hälsa på sen på kvällen åker vi därifrån upp till våran stugan i Norråker och sover där. Och sen på lördag åker vi till min mammas hemby på pimpeltävling! Tänkte vi skulle vinna storkovan där! Haha!

Hoppas alla får en bra påsk! GLAD PÅSK!

Kramen / D

Skäms på mig!!!

Nu har jag inte skrivit på flera dagar igen...men det blir inte så mycket dator på helgerna, jag sitter inte alls mycket med datorn nuförtiden, vilket bara är bra. Man klarar sig utan den oxå! haha!
Jaha vad har hänt i mitt liv sen sist då...?...hmm...
I fredags var vi till Madde o Tommy en sväng, där fick vi lite tårta och gav Madde en lite sen födelsedags present.
Sen blev man ju kvar där ett tag eftersom det är FRUKTANSVÄRT svårt att slita sig från Alexander! Jag blir inte klok på hur söt han är! Sen tog jag även en bild av hela familjen Nyström som dom skulle sätta in i ÖP.
Jaha vad gjorde vi i lördags då...ja just ja blev inte gjort så mycket under dagen men på kvällen var vi ju på 50 års kalas i Månsåsen. Det var trevligt, men det var mindre trevligt när vi skulle hem där klockan två på natten eftersom isvägen hade stängt så vi fick köra runt, plus att det var sjukt mycket dimma så det gick inte fort hem! Men hem kom vi iaf tillslut.
Igår söndag satt vi mest o spelade Tv spel hela dagen sen klockan tre var det dags för lite familjetajm för mig. Brorsan skulle bjuda hela familjen på bowling och pizza. Det var roligt! Han hade nämligen kommit på att det var typ 20 år sedan vi gjorde något tillsammans bara vi i ursprungsfamiljen så att säga, utan flickvänner, pojkvän och barnbarn och så. Så det var en mysig eftermiddag!
Sen åkte jag hem till Snyggve igen och vi tog en promenad, och sen blev det en film senare på kvällen.

Idag har det varit fullt upp...började städa i morse, Johnny åkte på stan, tror han skulle köpa en present till mig kanske ;)
Så jag städade på och när han kom hem tog han badrummet! SKÖNT jag hatar att städa badrummet!
Sen åkte vi på willys för att handla lite, först var det meningen att Johnny inte skulle jobba idag men han var tvungen att åka ändå så vi åt middag redan kl 3 för vi hade bestämt att vi skulle ta min födelsedagsmiddag idag istället för imorn då alla kommer. Och jag ska ju göra smörgåstårta tills imorn plus att det kommer vara vanlig tårta och bullar oxå så vi tänkte hoppa över middagen imorn. Just nu ligger bulldegen på jäsning :) Bakade lite dumlekakor förut idag oxå. Och ikväll ska jag lägga ihop smörgåstårtan...myckett att stå i bara för att man fyller år haha! Sen har jag ju vart o jobbat några timmar oxå!
Shit gissa vad jag nyss kom på?! Imorn är det tisdag ju! De betyder Desperate! På min födelsedag! Snacka om tajming! HAHA!
Lägger ut lite bilder på tårtor och sånt senare eller imorn :)

Kramis kramis / D

Torsdag...

Och ensam igen...nu gnäller jag va?! Men den här veckan har det varit jobbigt att va ensam på kvällarna! Men imorn är det fredag iaf! Helg och Johnny kommer hem igen och då har vi heeeela helgen tillsammans. På lördag ska vi på 50 års kalas, en jobbar kompis till Johnny fyller år och ska ha fest i Månsåsen. Är ju en bit dit så det blir väl jag som får va nykter o köra. Men det gör inget det är ju Johnny som är bjuden så självklart så ska han få dricka. Själv känner jag ju ingen där men har träffat en del av dom en gång, men jag är ju inte direkt rädd för folk så det blir nog toppen!
Imorgon ska vi till Madde med familj, Madde fyllde ju år i går så vi ska dit och ge en liten present och kanske få lite tårta! :)

Nä nu måste jag hänga tvätt och göra nån nytta!

Har en rolig nyhet oxå...men den kommer så småning om ;)

Kramelikram / D

RSS 2.0