Korvgrillning

....blev de i dag. Åkte till kattstrupeforsen med korv i högsta hugg :) Plus varm choklad förstås!
Vi tappade bara 3 korvar i elden rätt bra jobbat tycker jag :) de var väldigt mysigt o sitta där i solen o mumsa o pussas.
På vägen hem blev de vägen genom lit, bara för att kika lite. Dock inget spännande att meddela därfifrån! Dött kan man sammanfatta de som!
Nu sitter jag mest o döskriver här i väntan på att snyggve ska vakna! Han har somnat i soffan :) hoppas jag ska få nån mat nångång idag oxå! Hoppas dock inte de blir hans önskan...pizza...en mycket överskattad maträtt om man frågar mig!
Sen blir de nog melodifestivalen ikväll :)

Tjing/ D

Lördag morgon...

Blev en lugn fredag kväll me lite Lets Dance och sen en film. Ja idag fick man kliva upp till sol! Så härligt! VI sitter och funderar på att åka ut o grilla korv i solen eller nåt :)

Tjing/ D

Långfärdsskridskor

Idag var det då så dags, har provat på långfärdsskridskor! Var nog typ på mellanstadiet jag stod på ett par skridskor överhuvudtaget sist haha! Men de gick förvånandsvärt bra! Naturbegåvning kan man säga ;) nä men de gick ok och roligt var det! Och mysigt att åka o hålla sin älskling i handen samtidigt! Synd att dom är så dyra att köpa bara annars hade det nog blivit ett par sånna snart!
Lasagne till middag, sen soffmys ett tag och sen var det dags för snyggve att åka på jobbet, han jobbar natt i natt :( trist att sova själv men mysigt när han kommer hem typ vid sju imornbitti o kryper ner hos mig i sängen :)
Fredag imorn! Härligt! Mycket jobb men sen en förhoppnigsvis underbar helg!

Natti natti/ D

Välkommen till min nya blogg!

Ja men hallå där gott folk!

Nu kör jag igång en ny blogg! en lite mer barnvänlig sådan ;) . Nu kör vi en mer "my life" version plus att jag kommer skriva om lite vad som händer på min salong Lock`n`Roll. De vill säga om aktuella erbjudande och lite i allmänhet om vad som händer på jobbet.

Ska försöka uppdatera denna blogg lite oftare Madde ;)

Puss/ D

RSS 2.0