Söndag...

Söndag, morsdag och fortfarande soligt....skööönt, nu ska vi till änge en sväng och gratta mamma på morsdag.
Skriver mer ikväll.
Solig dag på alla!
/ D

Tidig solig lördag morgon!

Lördag och det är sol! Och vi klev upp halv åtta! Haha det hör inte till vanligheterna i detta hus :)
Men nu är vi uppe och ska äta frukost snart sen blir det motormässan.
Efter det ska vi åka till Ström och Tjärnnäset för att fira lite morsdag i förväg, lite trist att sitta i en bil mest hela dagen men det får gå, dessutom i en bil utan AC eftersom vi måste ta Johnnys arbetsbil...han kanske får ta den så tar jag min super polo ;)
Igår hyrde jag två filmer, Yes man och Taken, Yes man har vi sett men båda tyckte den var rolig så vi ville se den igen.
Vi tog det lite lugnt igår eftersom det blir så mycket att göra resten av helgen...på söndag åker vi till Änge en sväng oxå för att fira min mamma lite.
Ska se om jag kan lura mig till en NHL match nu! :)

Sola lugnt gott folk!
/ D

090529 = FREDAG!

Snart är det fredgasmyyyyyyys...trallalalala....ja ni vet reklamen :) den är härlig tycker jag!
Fredag idag alltså, underbart! Hela helgen framför sig. Vi har inte gjort nåt större planer men vi har en del att fundera på. På lördag blir det nog motormässan iaf. Sen är det ju morsdag på söndag så vi ska väl försöka hinna med att fira lite mammor oxå men hur det blir vet vi inte än. Blir svårt att hinna med båda på samma dag eftersom Johnnys mamma bor 15 mil bort och min 5 mil bort. Så vi får nog dela upp det där på nåt vis.
Igår satt Johnny hos tattueraren i 5 ½ timme! Men det blev himla fint faktiskt! Den som vill veta vad det blev får tjuvkika på han :) haha nä men ska fråga om jag får ta ett kort och lägga in här sen.
Själv hade jag lite klent med jobb igår så jag och Madde och Alex var på stan en sväng, köpte en morsdagspresent och så.
Jaha kommer det bli fin väder i helgen nudå?? Dom har ju lovat det...men nu när jag sitter och tittar ut ser det inte så jättebra ut tycker jag....hoppas hoppas det ändrar sig!
Jag tror jag måste ta bort min besöksräknare från sidan iaf, igår när jag skrev på morgonen stod den på 7st när jag kom hem på kvällen stod den på 4st haha...så den räknar baklänges tror jag ibland. Måste försöka hitta en annan kodning på nån och se om det funkar bättre då.
Nä nu måste jag ju på jobbet ser jag!
Ha en super fredag och en underbar helg alla som läser!
Kram / D


Sol!!

Torsdag och man får vakna till sol istället för regn!! SKÖÖÖÖNT! Nu ska jag snart skjutsa älsklingen till hans tillhåll idag han är upptagen hela dagen med det :) Tror han är glad men kanske lite nervös :)
Sen åker jag på jobbet och ska jobba en stund.
Ja det är väl vad som händer idag typ haha

/ D

Go kväll go kväll!

Shit vilket super program av greys ikväll! Ett av det bästa måste jag säga, men det skulle ju va bra oxå när det var program nr 100 ju! :)

Ikväll har det varit soffläge enbart, Johnny har legat o sovit och jag tittat på tv. Får se om jag får sova nåt inatt nu eller om han ska hålla mig vaken eftersom han har sovit flera timmar redan...
Ja det har ju hänt nada här så jag har inte så mycket mer att skriva :)

Natti / D

Go morgon go morgon!

Regn idag igen suck...inge kul...men det ska ju tydligen bli fint till helgen man får hoppas på det!
Nu sitter jag och äter frukost


Macka o mjölk! :)

Har lite brått på jobbet nu inser jag men här kommer en bild på min nya lugg plus en rätt dålig bild på hur annonsen såg ut i tidningen för dom som inte kan se den :)



Såg lite sur ut men det är jag inte! haha



Så här såg det då ut i tidningen då.

Ha en bra dag allihop!
/ D


Desperate kväll!

Desperate precis slut, fan va bra det är detta program, sluta aldrig tack!
Annars har vi haft en lite konstig kväll här...ibland blir det så. Jag var inte hemma förrän halv sju från jobbet heller, den här kvällen bara försvann liksom.
Har klippt en ny lugg på mig själv idag, tänkte lägga in en bild på det men orkar ej nu så det får bli imorgon.
Nu ska jag ta med mig älsklingen till sängen!
Natti natti allihopa!
/ D

Trött...

Usch vad trött jag är idag...när Johnnys klocka ringde halv fem i morse kändes de som jag inte ens hade somnat...verkar som han får kliva upp så tidigt hela veckan för dom måste stå still med maskinerna så han ska röja istället och då ska han va i Hallen klockan sju. Men det positiva är att han sover hemma hela veckan då ju! Inte en enda ensam natt! SKÖNT!
Jag har precis ätit lite frukost nu iaf, ska in i duschen och sen försöka ta mig ner på jobbet, ska hinna på banken innan oxå.
/ D

Värdelös!!

Jag är ju helt värdelös att blogga på helgen!
I lördags var det ju meningen att vi skulle på spring meet i ope men det blev inte så, vi tog en glass i badhusparken och gjorde mest ingenting faktiskt, senare på eftermiddagen kom Madde, Tommy o Alexander hit för att grilla lite. Det var mycket mysigt och trevligt. Efter vi hade ätit gick vi en sväng bort på travet för att titta på alla fina bilar som skulle ut på crusing. Sen gick vi hem igen! Det var lite kallt där på kvällen.
Söndag åkte vi till Änge mitt på dagen, sen blev vi där och busade med barn och grillade med familjen. Blev grillat två dar i rad men det det gör inget för det är ju sååå gott! Jag var grillmästare, och gissa om jag kan grilla! Blev super gott kött!
När vi kom hem på kvällen blev det åter igen NHL-09, har blivit besatt av det nu haha! Ska börja tjuvträna när inte Johnny är hemma bara så jag blir lite bättre! ;)

Idag har jag jobbat, varit en bra dag på jobbet faktiskt. Ser ganska bra ut hela veckan med kunder nu! Mycket bra!
Ja och i lördags kom ju 100% östersund tidningen ut, jag tycker annonsen blev ganka bra faktiskt! Hoppas det ger lite nu bara!
Nu sitter jag bara o väntar på att älsklingen ska komma hem, sen ska vi iväg och veckohandla! Vi har ju som börjat med det nu och det är faktiskt riktigt bra att göra det. Så skönt att slippa åka o handla varje dag som vi gjorde förut!

Här kommer lite bilder oxå :)



Här sitter vi o svullar grillat i lördags!! MUMS



Min älskade sötaste underbaraste gudson!!!

Resten av fredagen...

Så var fredag snart slut då, för mig blev det en sväng på stan idag. Inhandlade en ny munkjacka, det var behövligt, så bra plagg att ha så här när det börjar bli sommar och man inte vill ha jacka :) En vit blev det.
Blev dock en kort sväng på stan eftersom det var sjuuukt mycket folk, typ halva stan var väl lediga idag.
Så jag åkte hem ganska snabbt igen. Blev inte så mycket gjort efter det, satt mest och väntade på att älsklingen skulle komma hem för jag var så hungrig. När han väl kom så gick vi på affärn, det blev tacos för oss idag Madde ;)
Efter middagen satte vi oss och spelade lite Xbox, NHL-09, första gången jag spelade det så jag var inte så duktig, men inte så dålig heller för att va första gången :) Får träna på det! Ganska kul faktiskt.
Sen har vi tittat på Talang, gruppen MEN var ju sjukt roliga och bra resten var sådär tyckte jag.
Nu sitter jag här och snyggve tittar på ett tråkigt program på kunskapskanalen, nåt om extrem högern...

Imorgon ska vi kanske en sväng på Spring meet i ope, tror jag det var. Sen hoppas vi på fint väder så vi kan grilla lax!
Natti natti
/ D


Går inte så bra...

försökte få in en besöksräknare men hjärnan räcker inte till idag...får den inte att funka som den ska....den står liksom still....suck...

Fredag??

Ja det är fredag men det känns inte riktigt så...konstigt det blir med långhelg...
Usch vilken natt vi har haft här...Johnny är förkyld så han har sovit så oroligt och det har gjort att jag knappt sovit nåt alls. Vi var vaken klockan sex imorse och sen dess har det inte blivit nå mer sova. Så får se hur trött man blir ikväll eller om det går bra ändå.
Nu har Johnnny precis åkt iväg på maskinvisning i stugun...så jag sitter själv..vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska åka ner på stan en sväng kanske.
Vi hade tänkt att vi skulle åka iväg nånstans och grilla korv ikväll men nu såg jag nyss på vädret att det skulle förmodligen bli regn senare idag. Så vi får se hur det blir med den saken då.
Blir det fint imorgon ska vi nog grilla! :) MUMS!

/ D

Gör ingenting...

Vi gör ingenting idag...nu börjar det krypa i kroppen på mig...Johnny har suttit vid datorn och nu pratar han i telefon. Jag har småglott på tv bara...vill göra nåt! Men vad?? Allt är väl typ stängt idag oxå...nåt förslag nån??
Får se vad som händer....
/ D

Äntligen hemma!

Lååång dag idag. kom nyss hem från jobbet, sitter nu och slänger i mig lite middag innan greys snart börjar, sen ska jag städa lite och vänta på att sambon kommer hem nångång i natt.
Skriver mer sen om jag orkar och hinner.

/ D

God morgon!

Eller ja klockan är ju snart elva :) men vi hade en lat morgon idag, har nyss klivit upp nästan. Ska nu fixa lite brunch och sen på jobbet. Blir där till typ 20-21 ikväll för mamma ska komma som sista kund idag. Men det går bra, Johnny jobbar ju ändå kväll, men han kommer hem sent ikväll iaf eftersom han är ledig imorn! :) Skönt! Jag hatar att sova ensam.
Kanske ska en sväng på stan me Madde oxå innan jag börjar på jobbet, har nämligen hennes som första kund idag :)
Har fått många mail om hojen, hoppas hoppas nån vill köpa den!! Vill ha pengar! Men det är ju inte sååå akut så jag tänker inte skänka bort den heller. Vi får se hur det går helt enkelt.

Nä nu ska vi fixa nåt ätbart här.
/ D

Tisdag

Tisdag tisdag, desperate desperate hihi! Och älsklingen kommer hem! Bara postiva saker idag!
Ska snart ner och jobba lite, sen ska jag på ett möte på rehab. Och sen får jag komma hem till älsklingen!
Idag ska jag göra en av hans favorit rätter, mina köttfärsbiffar! Med keso och morötter i bland annat! Super goda faktiskt!
La ut min hoj på annons igår oxå, har fått två svar via mail, hoppas nån är intreserad på riktigt! Vill ha den såld nu när jag har bestämt mig. Då får jag ju lite semester pengar oxå, och jag längtar efter att få ha lite semester, har inte haft nån riktig semester på 6 år!
Nä nu ska jag göra mig klar för jobbet!
Ha en bra dag!
/ D

seg!

Gud va seg jag har varit ikväll, har inte fått ett skit gjort. Nu ska jag ta min nya cosmo och krypa ner under täcket!
Love it när en ny tidning kommit! Cosmo är favoriten över alla andra!

Fick nyss ett första korr från 100% östersund oxå, ser bra ut, ska rättas till lite innan jag godkänner bara :)
Spännande att se resultatet i tidningen den 23 maj!

Sov sött allihopa!

Dagens tips: Nya numret av cosmo ute nu!

/ D

Måndag 090518

Jaha då var arbetsdagen slut...idag har det varit en bra dag på jobbet, mycket kunder och många som har bokat tid!
Har nyss kommit hem nu, ska träna lite och sen få mig lite middag. Johnny jobbar kväll så jag är ensam...alltid lika trist.
Men den här veckan har han riktig kort vecka, han sover bara borta en natt eftersom han är ledig torsdag och fredag!
Så jag ska inte klaga den här veckan faktiskt. :)

Träning var det...

/ D

Helgen!

Sorry för det dåliga uppdaternadet ihelgen men det har varit fullt upp mest hela tiden!

I fredags var vi ju då alltså på bio med Madde o Tommy, innan åt vi på Shanghai wok. Filmen var ganska bra men lååång, bio stolar är inte bekväma!
När vi kom hem från bion var ju klockan typ halv nio bara eftersom vi gick på den tidiga bion så vi var fortfarande lite sugna på att göra nåt. Så vi gjorde en liten fika utflykt till ås badplats, jättemysigt!
Lite bilder därifrån kommer här :)



Så här fint var det där ute på kvällen!



Mys!!!



Rödöbron långt där borta!


Min snygging!!!

Ja det var lilla utflykten i fredags det!

I lördags flyttade vi lite av Johnnys saker till hans föräldrar. Hans bror kom med släpvagn på förmiddagen sen packade vi i den och åkte. 15 mil bort...Kom fram dit o packade ur sen blev det lite fika och så. Lite stressade var vi för vi skulle hinna hem i bra tid för vi var bjudna på inflyttningsfest hos Henke! På vägen hem skulle vi även svänga förbi hos Johnnys mormor o morfar, så vi blev ju kvar där ett tag oxå o surra lite. Stressade värre åkte vi sen vidare hem till stan. Var hemma igen runt 18:15, in i duschen och sen byta om och iväg på fest! Det blev en trevlig kväll men det var skönt att komma hem och slänga sig i sängen sen!

Söndag, ja då klev vi upp ganska sent, runt halv elva, åt lite frukost och sen blev vi rastlösa igen så vi satte oss i bilen och åkte! Vi hamnade i ÅRE! På vägen dit stannade vi även vid ristafallet!



Vackert, en liten regnbåge fick jag med oxå! :)



Det är ju ganska häftigt faktiskt!

Ja sen åkte vi alltså vidare till Åre, där åkte vi runt lite och kollade på alla hus som rikingarna bygger. Sen åkte vi ner i byn och gick en sväng, det var ju så underbart väder oxå! Sen bjöd älsklingen på middag!



Jag åt en underbar grillad lax med sommrig potatissallad! Jättegott!



Älsklingen åt Buffaloburger, hamburgare som vanligt :) Inegt för mig det där, var både bacon och ost på den!
Men han tyckte det var gott!

Efter middagen åkte vi hemåt igen.
När vi kom hem tog vi en dusch och sen gick vi en promenad ner till videoteket för att hyra en film. Blev nån komedi som Johnny ville se, men den var dålig.
Sen var det inte mycket mer att göra än gå till sängs!
Och det var våran helg! Underbar helg!

/ D

Väntar..

på att äslklingen ska komma hem, hoppas han kommer snart för vi ska äta med Madde o Tommy nere på stan halv fem...
Det var ganska dött på jobbet idag :( Ni måste ju klippa er gott folk! :)

Ska städa lite i köket nu....

/ D

FREDAG!

Härliga fredag! Har precis ätit lite frukost och snart på jobbet. Idag får jag gosa med älsklingen! Längtar!
Ikväll ska vi käka och gå på bio med Madde o Tommy, det ska bli trevligt, hoppas bara filmen är bra nudå eftersom den är 2,16 lång. Bio stolarna är ju inte SÅ bekväma direkt.
Imorgon är det fullt upp med att flytta grejer och det ska ju tydligen va hyfsat väder i helgen oxå. HÄRLIGT!
Nä dags att försöka bestämma sig för vad man ska ha på sig idag :)

Ha en underbar fredag allihopa!
/ D

Hyllan på plats!

Den kom på plats tillslut iaf! Nu är det dock inte dessa saker som är tänkt att stå på den, men jag har inte fixat dom ännu så nu ställde jag bara dit lite för att det skulle synas vad det är på bilden :)



Idag ringde en kille från 100% östersund tidningen och frågade om han kunde komma förbi på salongen för att disskutera en sak, summan av det = den 23 maj kommer nästa nummer ut, då hittar ni mig och min salong på "Hett i stan" listan! :)

Nu blir det inget mer bloggande idag, ska ägna mig åt lite själavård nu!

Natti natti / D


Borde...

...sätta upp den där tavel listen nu!! Ska försöka göra ett seriöst försök med det nu. Jag brukar ju inte ha tummen mitt i handen så det borde fixa sig. :)

"Lite och göra" bilder!


Mina Tattueringar


Blommigt!



Lite blommiga bilder jag tagit :)

Torsdag!

Torsdag är väl ändå en ganska bra dag! Då vet man att det är fredag imorn! Härliga känsla!
Igår kväll åkte vi till offerdal en sväng, blev att vi hälsade på alla! Först åkte vi en sväng till kaxås, sen till Patrik o Linnéa och barnen i änge och sen till mamma o pappa. Skulle lämna av lite vinterjackor o så hos dom för det blev lite trångt i garderoberna nu! :)

Idag har vi fixat lite ärenden, bland annat hämtat borrmaskinen på jobbet, ska sätta upp en tavel list. Ganska rolig historia det där, igår satt jag här o tänkte att jag skulle haft en sånn ovanför tv:en, men tänkte att dom är ju billigast på IKEA, och övertala gubben till åka dit nu igen var nog ingen större mening, så jag tänkte det fick vänta. Men sen när vi var till kaxås igår då så hade ju dom varit på ikea i helgen, och köpt två sånna men insåg att dom behövde bara en! Så jag fick ta den andra!! Hur bra som helst ju! Snacka om precis! :)
Så nu ska jag försöka få upp den ikväll. Lägger in bild på resultat senare!
Nu ska vi käka lite lunch innan snyggve ska på jobbet.

See ya / D

Bildbevis!

Här kommer lite bildbevis på att älsklingen har flyttat in :)



Hans Jack Daniels burkar var ett måste så dom hamnade här i fönstret i gästrummet :) Svårt att hitta plats för ett par plåtburkar kan jag säga :)



Ja och det VIKTIGASTE då, TV:en och X box, själ har jag inte vant mig ännu då jag hade en 28 tums vanlig tv innan, känns som man måste röra huvudet åt sidan för att läsa text och se hela bilden haha, men man vänjer sig kanske. Den är iaf ganska snygg och han måste ju få ha sina grejor oxå ju!



Ja oxå fick han fyra hyllor i en garderob! HAHA! Ja och lite hängplats oxå, men nu är det rörigt värre i min garderob, måste rensa för nu får jag inte plats med allt.



Här är en del av mitt klädspace, Roomservice skulle gärna få komma och styra upp här nu!!!

Nu ska jag fortsätta med lite städning innan snyggve kommer hem! Det går gansk bra faktiskt har fått en hel del gjort!

Dagens tips : Rensa ut gamla kläder innan det är för sent! Det blir alldeles för mycket annars och jobbigt att ta itu med!

/ D


Slut på ork..

Nä nu orkar jag inte hålla på med det här längre, kodningen gick inge vidare för tillfället så jag får fortsätta sen...
Tror jag ska försöka städa lite istället ett tag.

Morn morn!

Jaha då sitter jag här igen då, ska försöka få till det lite bättre här på bloggen idag. Ska inte ner på jobbet än på ett tag så jag kanske kan lyckas med att bli klar idag!
Har nyss pratat med älsklingen och sagt god morgon till han, saknar han nu! Men han kommer ju hem idag iaf!
Solen skiner idag, men får väl se hur länge det håller i sig, igår lurades den ju typ 15 gånger.

Nu ska jag "designa" lite :)

Ha en bra dag allihopa!

Kram / D

Renovering pågår!

Av bloggen alltså :) Ursäktan röran ett tag!

Renovering pågår!

Av bloggen alltså :) Ursäktan röran ett tag!

Lite bilder!

Äntligen lite bilder att lägga ut! Som ni kanske minns så har jag jag blivit av med min kamera så detta är mobilbilder men det får gå för ett tag.



Grillningen i lördags! MYS!



Tydligen kan vi inte riktigt fastna på bild båda två samtidigt så det brukar bli lite sådär bilder på oss haha!
Här är vi iaf utslagna av all städning och döhungriga i väntan på att köttet ska grillas klart!



Och här är nya disken på salongen! Nu är den dock inte klar ännu! Det ska på ett skinntyg på fronten, men den beställningen har inte kommit ännu! Lägger in ny bild när den är helt klar såklart!



SÅÅÅ sött ellerhur! Hittade det här ljuset på Lagerhause i birsta, var bara tvungen att ha det på disken i salongen! Och doftar underbart!



Här är min lilla avhängnings hörna, har målat knopparna plus fixat lite nya tavlor


Ja det var de bilder jag hade för tillfället, ska bli bättre på att ta kort med mobilen så jag har nåt att lägga ut!

Ha en bra dag gott folk!

Hej svejs / D

Lördag söndag måndag

Då var det vecka igen då...måndag...i helgen har det varit fullt upp, i fredags var vi till strömsund, Johnny skulle till optikern där, sen hälsade vi på Johnnys mormor o morfar. Hann även med att träffa resten av hans familj på olika platser där i ström. Innan vi åkte hem var vi en sväng på Dollar Store :) det är ju faktiskt en rolig affär det där, billigt o bra. Där sprang vi på pappa oxå! Sen åkte vi mot stan igen, kvällen blev lugn.
Lördag ägnade vi åt att städa i Johnnys lägenhet, packade saker som ska hit o saker som han ska ge till sin bror osv. Sen flyttade vi hans saker hit :) Så nu kan vi säga att vi är sambos på riktigt! Känns super bra!
Efter städ o flytt så tyckte vi att vi var värda lite mys så vi fixade med lite grill kväll, underbart gott blev det tillsammans med en flaska vin! Efter middagen gick vi ner till Henke i hans nya lägenhet. Han hade permis under helgen så vi passa på att hälsa på han lite.
Sen gick vi hem o kollade på Da vinci koden som ingen av oss hade sett, Johnny tyckte den var ganska dålig men jag tyckte den va helt ok.
Söndag fortsatte vi med lite städning i Torvalla, sen blev det även lite plock att greja med här hemma. På em blev det hockey och sen latade vi oss mest bara hela kvällen.

Idag har det varit lugnt...Älsklingen sitter o tittar på färjan och jag sitter här, snart ska vi sloss om vem som ska få se vad klockan nio :)

Dagens tips: Veckohandla, det gjorde vi idag, känns nu riktigt skönt att ha allt hemma för hela veckan :)
fast det kanske alla normala gör?

Pöss / D

Snörvel


Har just tittat på kvällens Greys, vilket snyftar avsnitt! Sjukt bra! Slut repliken löd ungefär...
"Maybe we hafto get a littlebit messed up before we can step up?"  hur sant lät inte det liksom?! det tror jag stenhårt på!
För hur ska vi kunna förstå hur underbart allt bra är om vi inte har upplevt det dåliga oxå...

Ja och annars då? Nja har inte hänt så mycket yberspännande direkt...har jobbat idag, snyggve jobbar kväll :(  fick dessutom, den tråkiga nyheten att han kanske måste jobba på lördag....urk! Ingen vidare helg det blir då!

Imorgon är det hockey igen! Hoppas hoppas dom vinner!

Fredag ska vi åka till ström, Johnny ska till optikern, sen blir det nog en sväng till hans mormor o morfar plus en runda på Dollar store, det är ju faktiskt en ganska rolig affär :)
Idag fick jag oxå sån sjuk lust att göra om i tv rummet, så jag ska diskutera de med min kära sambo imorn och se om vo kan komma på nåt bra! Alltid kul att göra om!

Förrsten kan ingen köpa min hoj?? Vill ha pengar!! Om någon hör om nån som letar mc så tipsa gärna om min! Den är super bra för dom som är lite korta som mig eftersom den är sänkt!

Nu ska jag surfa runt efter lite insperation till tv rummet!

Dagens tips : Vårstäda inte bara lägenheten, vårstäda dig själv oxå! Ta ett fotbad, gör en ansiktsmask, klipp dig, vaxa benen m.m gör sånt som är bra för kropp o själ helt enkelt! Möt våren med en fräsch och härlig känsla!

Pöööööössss / D

Måndag 23:20 .....

...sex and the city på tven i bakgrunden och jag sitter o surfar lite...Johnny jobbar så det är mest tyst o tråkigt...
Har inte haft så mycket blogg lust på ett tag...men kanske kommer den åter.

I lördags var vi då alltså på Grease kväll på Jack rabbit, var kul, dom var duktiga dom som uppträdde. Blev ganska tidig kväll, vilket vi båda tyckte va skönt, vi gick hem o myste i sängen så att säga :)
Söndag hade vi städdag här hemma, det gick väl lite sådär kan man säga...men det blev lite gjort iaf. Mitt i allt städande så tänkte vi ta en glass paus så vi åkte ner till badhusparken men där hade dom ju såklart ingen glass ... strange!
Så till slut blev det en mc flurry på donken, men det gick ju det med! Vi slapp ju städningen i nån halvtimme där ;)
På eftermiddagen blev det hockey såklart, och sen var det det sedvanliga wipeout tittandet.

Idag har jag haft det lugnt på jobbet, Madde och Alex kom ner en stund, vi fyndade på loppisen på storgatan, hyfsade fynd oxå må jag säga! Imorgon ska vi på kupan och se om vi kan fynda nåt där. :) Har man lite pengar så har man :)

Nu ska jag ringa min älskling o säga god natt!

Dagens tips : Blir såklart, fynda på loppis! Många skratt blir det oxå då det finns ganska mycket knasiga saker på loppisar!

Natti natti / D














Lördag

Jaha då var det ett tag sen igen då...hmm ja...får nog skriva mer sen, kom på att jag inte har målat naglarna klart ännu, vi ska på Jack Rabbit på nån Grease kväll ikväll, ska äta där också så det bär väl iväg snart...

Hoppas alla har en bra Lördagkväll!
Det är ju sånt TOPPEN TOPPEN väder ju! Man kan ju inget annat än va glad!

Dagens tips : Införskaffa ett riktigt rosa läppstift inför sommaren, för det kommer bli "the shit" så att säga! :)

Kram till er! / D

RSS 2.0