Sista på ett tag

Sista inlägget nu på några dagar, nu ska det bara sovas lite sen bär det iväg!
Ikväll har vi hälsat på familjen Nyström en sväng, kom ju på att det blir så länge innan vi ses igen så jag ville träffa dom lite, var ju tvungen att gosa lite med Alex så jag inte får abstinens medan jag är borta! Min goa lilla gudson!
Nä nu ska det sovas här. Kommer ha lite mer att skriva om om ett par dagar antar jag! :) plus lite roliga bilder!
Ha de gott nu allihopa! Det ska jag ha!

/ D ♥

Förberedelser

Ja idag är det bara förberedelser som gäller, har varit på banken. På salongen och klippt johnny. Sen har jag tvättat sånt som ska med plus att vi har bränt lite bil skivor. Nu ska det städas så man slipper komma hem till ett kaos.
Önskar det var idag vi skulle åka...är super less på östersund just för tillfället.
Någon som vet nåt mysigt ställe att övernatta på på vägenner mot göteborg?? vi åker ju liksom bara iväg vi...har ingen aning om vart vi ska sova på vägen ner...för vi kommer inte att åka till göteborg imorgon utan bara en bit.
Nä städa var det...

/ D ♥

Trög blogg

Som ni märker så är inte bloggen första prioritet under min semester!
Vi har inte gjort så mycket de sista dagarna, var hem en sväng till änge i tisdags, där fick vi middag och jordgubbar!
När vi kom hem på kvällen tog vi en promenad.
I går hände det verkligen inte mycket vi slappar mest bara och tar det cool lugnt.
Idag har vi varit ner o kikat på yran tivolit en snabbis, bara för skojs skull. När vi kom hem städade vi bilen, känns lite roligare att ha en nystädad bil när man ska ut och åka! Vi åker nog på lördag, helt utan planer, kommer sova någonstans på vägen ner sen har vi ju bokat hotell från söndag. Vi känner att vi vill åka en dag innan för att inte känna någon stress, lite roligare om man kan stanna och så när man vill plus att vi längtar sjukt mycket efter att komma från stan nu!
Imorgon blir det väl att packa, lite bankärenden och allmänna förberedelser.
Nu ska vi fixa middag här snart hoppas jag!

/ D ♥

Stråket

Andra semesterdagen idag, det regnar...suck. Igår blev det stråket för oss, först när älsklingen kom hem så hade jag gjort en räkmacka till oss :) Sen slappade vi ett tag och sen kom vi på att vi skulle gå ner på stråket och äta. Men när vi väl kom dit så var det så mycket folk överallt så vi gick upp på stan istället. Åt på Dalles, det var riktigt gott! Sen gick vi ner på stråket igen. Satt i ett tält ett tag sen gick vi runt en stund, sprang på Bettan o Irma med sällskap på stadsgården så då blev det att vi hängde med dom resten av kvällen. Men halv tolv ungefär gav vi upp och åkte hem. Idag har vi sovit ut!
Vet inte riktigt vad det blir idag med detta väder...men vi kanske åker till änge en sväng och ser vad dom gör där.
Kanske kan få sig lite middag där oxå :)




Räkmackor, väldigt gott i min mun :)



Taket i taxin på väg hem inatt, mysigt värre ju!



Här är den lilla bebis renen som ja skrev att vi sett för längesen, ha inte kunnat få in kortet på datorn av någon anledning men nu gick det, vilken sötnos va!?

Nä shit klockan är halv ett dags att göra nåt av den här dagen!

/ D ♥

Måndag = semester!

Måndag idag och jag har semester! Känns helt jätte konstigt! Johnny bar tvungen att åka och jobba en stund idag, han skulle laga maskinen bara och sen komma hem och då har han oxå semester! Underbart att få ha det tillsammans!
Vi längtar tills vi ska åka iväg från stan en stund, vi kommer nog åka på lördag!
Ja idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska gå och sola en stund och bara ta det lugnt! Och hoppas på att älsklingen kommer hem snart så vi får fira att vi båda är lediga!
Ha en bra dag alla!

/ D ♥

söndag!

Igår söndag hände det inte så mycket, eller ja lite kanske :) Jag var inte alls bakis utan ganska pigg så jag tvingade med älsklingen på affären för jag blev sugen på att baka lite, hade tänkt baka bara snickers kaka men när jag var klar hade jag bakat både snickerskaka, chokladbollar och muffins! Så med allt det fikat så var jag ju tvungen att bjuda på lite kakkalas! Så vid fyra kom Madde, Tommy o Alex hit, Jessica o Lars var ju fortfarande kvar eftersom dom sovit över hos oss. Så vi satte oss till bords och blev lite sockerhöga allihopa! :) Men det kan man väl få bli så där dagen efter tycker jag!
Jag älskar att baka det är så roligt! Kanske ska öppna ett litet eget bageri här hemma och ta emot beställningar hihi!



Det lilla kak kalaset!

Resten av söndagen tillbringades i soffan, efter allt mitt stök på förmiddagen så blev jag ganska trött på eftermiddagen!
Blev en del NHL matcher bland annat! :) Jag vann EN! Hur många Johnny vann säger jag inte haha!

/ D ♥

Festen!

Som sagt så blev det ju ingen grillning utan alla beställde pizza. Kvällen blev ganska lyckad trots regn tycker jag. Vi passade ju även på att fira Lars O Jessica som fyller 30 i år, jag hade gjort en liten rolig bok till dom med lite "snygga" bilder på dom och så, det tyckte dom var roligt :) När vi skulle ner på stråket så regnade det envist igen, vi gick in i närmaste tält utan kö, stog där ett tag men insåg att det skulle bli en ganska trist kväll om vi skulle stanna där i regnet. När det är stråket så vill man ju gå runt utanför tälten och mysa oxå, det var ju lite svårt i regnet. Så vi tog ett gemensamt beslut om att gå på plaza istället. Där satt vi en stund o surrade och tog en drink. Madde o Tommy gav upp efter en stund och resten av oss gick på sibylla och åt vid halv två och sen åkte vi hem.

Lite bilder från festen kanske?! :)




Första bilden för kvällen, har inte riktigt kommit igång ännu haha!



Lars o Jessica läser och tittar i sin 30 års bok :) Minerna säger en del kanske ;)



Jessica skrattade sig dubbelvikt :)



Dom fick även fina glas att dricka i under kvällen! :)



Cattis, Madde, Tommy och Johnny



Madde skrattar åt roliga jessica!

En rolig kväll hade vi, så himla kul att alla var samlade igen!
Vi har redan så smått börjat planera nästa roliga fest som vi har ett bra tema till ;)

/ D ♥


SEMESTER!

Ja nu har jag semester då! Känns lite konstigt har nog inte riktigt fattat det ännu. Men SKÖNT ska de bli, synd på detta väder bara...regn regn regn...
Ikväll är det lite fest som gäller då, med tanke på vädret så har vi tagit beslutet att inte grilla, det blir nån typ av beställningsmat eller nåt sånt istället, då slipper ju nån eller några stå och laga mat oxå.
Idag har vi fixat och donat lite inför ikväll och nu ska jag in i duschen och börja förvandlingen haha, runt halv fem ska jag hämta Madde o Tommy, ska bli så kul ikväll faktiskt. Vädret får betsämma lite hur kvällen får se ut.
Man får göra det bästa av vad som erbjuds helt enkelt :)
Ha en skön lördag allihopa!

/ D ♥

Would you like a piece of cake?

Här är Leila boken jag köpte! Man kunde köpa bara enbart boken eller lägga till lite pengar så fick man med den fina plåtburken som man kan ha kakor i! Den vill jag såklart ha, underbart söt ju!



/ D ♥

Det blev så här...

...jag slapp sova själv inatt! Helt plötsligt kom älsklingen hem igår runt 18, då hade maskinen gått sönder och det fanns ingen reservdel att få tag på. Så jag fick lite hjälp med städningen :)
Inte så mycket städning kvar nu. Färgde håret oxå...hmm har inte bestämt mig om jag tycker det blev bra ännu...kommer förmodligen försöka fixa till det lite mer ikväll igen. Det är ju bara så f*rbannat jobbigt att stå och färga sig själv.
Ja det verkar ju som denna sommar ska regna bort...och inget vidare hopp om uppehåll imorgon verkar det finnas heller...blir nog ingen grillning. Men det får bli som det blir, det ska ändå bli kul och umgås med alla! Längtar faktiskt.
Ja idag är det ju min sista arbetsdag!! Sen har jag semester!!!! Kan knappt fatta det. Har ju inte haft semester på så himla länge...typ 5 år. Ska bli ganska skönt även fast jag har en massa saker att tänka på. Men jag hoppas verkligen att vädret blir bättre snart för jag vill ju inte att semestern ska regna bort!
Nu ska jag göra mig iordning för jobb, känns ganska lätt att gå på jobbet idag :)

/ D ♥

Klona mig!!

Jag skulle behöva klona mig ikväll...har sjukt mycket att göra, men får dock skylla mig lite själv eftersom jag har skjutit upp vissa saker. Nu ska jag laga lite mat det första jag gör så jag orkar ta tag i allt sen, det ska städas, tvättas, färgas hår m.m hade även tänkt unna mig 20 min i solariet men det känns som den lyxen kommer få stå åt sidan för det tråkiga.
Måste säga att det kändes ganska skönt att det var sista gången på ett tag som älsklingen åkte på jobbet! Nu blir han hemma varje natt i tre veckor!! underbart!
Nä jag ska ju inte sitta här nudå när jag har så mkt att göra.

/ D ♥

Jag ser ingen sol...

Regn igen då...så här i efterhand hade det ju lika gärna fått regna igår oxå...nu blev man ju lurad...en dag med sol...det var allt...det ser mörkt ut inför helgen tyvärr...
På förmiddagen var vi en sväng på stan, vi satt och tittade på Leila baka igår och då blev jag sugen på hennes bok, så den köpte jag idag, så nu ska det bakas framöver :)
Nu är det snart dags för jobb, sen ikväll MÅSTE jag ta tag i städningen här hemma. Johnny jobbar kväll ikväll så jag får göra det själv men det är nästan lika bra för jag städar bättre utan hjälp tror jag :)
Igår hade jag namnsdag! Och idag oxå! haha konstigt det där att det blev så precis. Mitt fulla namn är  Emma Madeleine Desirée. Igår var det ju Madeleine och idag är det Emma men det räknas mer med namnsdag när det är Desirée dagen tycker jag.
Nä på med lite jobbkläder nu och sen börjar dagen på riktigt!

/ D ♥

Jag ser solen!!!!

Det här behövde jag idag! SOL! yey!!! Fy tusan vad skönt! Nu ska jag käka frukost sen springa genom duschen och sen ta mig ner på jobbet. Hoppas kunna träffa upp Madde på stan en sväng för att fixa en grej inför lördag!
Vi ska ju som sagt ha lite fest här då, Ska be till alla gudar som finns att det åtminstone blir uppehåll eftersom vi hade tänkt grilla. Vore så mycket bättre att kunna vara ute, och när man ska på stråket så vill man ju verkligen inte att det ska regna! För er som inte vet vad stråket är så är det samlingsnamnet för alla öl tält under storsjöyran veckan :)
Rolig vecka det där! ;)
Dags att stoppa nåt i magen!
Ha en fin dag allihopa!
/ D ♥

Säger nu...

God natt och sov sött! Nu ska jag krypa ner i sängen och prata med älsklingen min, han är så underbar och försöker stötta mig så gott han kan i mina grubblerier. LOVE!

Natti natti

/ D ♥

@--))-------



" Om man föds till det här livet
med vetskapen om att man är älskad
och lämnar det med samma vetskap,
då går allt som händer däremellan att hantera"


vad ska jag ta mig till...

Förbered er på ett deppigt inlägg....det går inte bra för mig just nu...jag har tusen saker i hjärnan som måste fixas och ordnas upp...och det står mig så långt upp att jag orkar inte ta tag i det längre...när jag börjar nysta i en sak så slutar det bara med att det blir värre...och nu pratar jag inte om vilken färg jag ska ha på strumporna på morgonen utan livs avgörande beslut om företag, ekonomi, avtal med kommunen osv...och nu har jag semester nästa vecka...kommer inte kunna slappna av för fem öre...för inget av det här kommer va fixat innan dess....skaffa inte eget företag vad ni än gör...
Vet inte var jag ska hitta orken till att ordna upp allt detta...en assistent skulle inte sitta fel...nån som jobbade gratis då förstås... :)
Urk...ska försöka städa bort lite stress och ångest nu...

/ D ♥

vet ni vad??

Det regnar idag!!! förvånad jag är...not...suck men imorgon ser det ut som det kan bli uppehåll iaf.
Inatt har jag typ sovit fyra timmar...sen blev vi väckta av grannen som började borra kvart över åtta och höll sen på med det i över en timme....hyfsat irriterad kan jag säga....speciellt eftersom jag knappt sovit något....ser inte ut att bli nån jättebra dag...men det kan ju ändras.
Nu ska jag ta en dusch tror jag...

/ D ♥


tvättberg

Här har halva dagen och hela kvällen bestått av tvättning...fattar inte hur man får till så mycket tvätt på två st.
Men nu är det gjort för den här gången iaf.
Gjorde underbart god pasta sås med räkor och broccoli till middag! Jag åt som en hel karl! :)
Nu är det snart sängdags här! Vi har precis spelat lite NHL men det skit för mig som vanligt, blir alltid på lite dåligt humör när jag förlorar, tävlingsmänniska tror jag visst det kallas ;)
Ser inte ut som det tänker sluta regna än på ca hundra år heller...boring!

Sov sött alla!
/ D ♥

Eehhh...

det kan sluta regna nu....var tydligen utfärdat klass1 varning till och med...för översvämmning och så...suck...

/ D :(

Men nu går det fan inge bra....

...för mig...åkte ut på frösön för att kika i Fideli affären, kom dit och då var det stängt såklart! Jaha åkte en sväng på ÖB för att se om dom hade nån garderobsinredning, hade dom inte...
Åkte sen på IXO, köpte ett par spottar som går på batteri...jaha och kom hem med dom nu...ja då har jag köpt fel batterier...suck...tror jag går och drar täcket över mig eller nåt...sugmåndag!

/ D ♥

God morgon regniga dag....

Verkar inte finnas nåt slut på regnet...ser ut som det ska fortsätta så här hela veckan oxå....suck
Jag sitter och äter frukost, sen ska jag åka till Marias salong och lämna en sak till henne. Sen blir det till att städa klart garderoben plus börja städa resten av lägenheten.

/ D ♥

Sov sött!

Nu är det dags för sängen för mig, ska läsa en stund innan darling ringer och säger god natt.
Imorgon ska jag åka en sväng på Fideli på frösön, har aldrig varit på den affären men tänkt så många gånger att jag ska åka dit. Dom verkar ha väldigt mycket söta saker!
Hoppas alla haft en skön söndagkväll!

Natti!
/ D ♥

Det går lite trögt...

...med städningen av garderoben. Har för lite plats så det känns som jag bara flyttar runt kläderna och det blir aldrig riktigt bra...har gett upp för ikväll nu, får fortsätta imorgon. Nu sitter jag och tittar på Anna Nicole filmen, sorry to say it men hon verkade ju inte va den alltför smarta bruden, eller så var hon det...
Nä nu börjar filmen igen..

/ D

Fynda 2 !!!

Mer kläder till salu!



vinröd topp HM storlek 36, små blommig topp vero moda storlek M
Grön topp vero moda storlek M , Rosa topp HM 36-38
20 kr styck!



Lee jeans storlek 29/31, sitter skitsnyggt på den som kan ha dom! 80kr!




Kill jeans men funkar lika bra på tjej, Jack and Jones storlek 33/34, tight modell så vill man ha dom lösa så får man tänka på att storleken kanske inte blir den men brukar ha. 100 kr




Bal/fest klänning från HM jättesnygg på! Toppen är ganska öppen i ryggen, helt underbar på! Storlek 34 på toppen och 36 på kjolen. 250kr nypris 600kr, använd en gång.



Ljust gröna byxor HM storlek 34. 50kr




Så himla söt virkad topp HM, skitsnygg ovanpå tex bikinin! Vill ha den själv men har blivit för tjock :) Storlek 34. 40kr



Väska 20kr, aldrig använd prislapp kvar!

Allt för denna gång :)

/ D ♥


Fynda!!

Här kommer den första omgången av kläder som jag tänker sälja bort!



Klänning från HM storelk 36  100kr



Jättemysig huvtröja från Gina storlek XS, aldrig använd! 50kr



Två tröjor från HM storlek S, köp båda för 50kr



Svart tröja med fastsydd skjortkrage, Kappahl, storlek 36/38  20kr



Lång jeanskjol från HM storlek M, 40kr



Jacka från stadium, storlek 36 ( ganska stor i storleken ) 100kr



Klänning från HM storlek 36, 50 kr



Vit klänning, märke Camera Classic storlek M, stretch  20 kr



Kjol HM storlek 38 40kr



Jeans byxkjol från HM storlek 36 20kr



Knälånga byxor, från ONLY storlek 34, fattas en knapp men det är ju lätt fixat :) Aldrig använda, superfina, Färg: brun, syns inte riktigt på bilden. 50kr



Med sorg i hjärtat måste sälja den här underbara klänningen. Märke: ONLY. Storlek M. Men den är liten över bysten så därför kan jag inte ha den :(  Färgen är mörkt blå och den har en tillhörande svart väst. SÅ söt! Aldrig använd, lappar kvar.
250kr

Bor du i närheten och vill titta på kläderna live eller prova nåt så hör av dig!
Vill du ha kläderna skickade går det oxå bra men då får man själv betala frakten.

Kommer nog mer sen!

/ D ♥

Garderobsrensning!!!

Ska städa min " lilla " garderob nu, kommer lägga ut lite tokfynd här senare ikväll! Så välkommen att fynda den som vill :)
Sånna här saker man får passa på att göra när älsklingen ändå jobbar ;)

/ D ♥

Dåligt av mig...

Att inte ha skrivit här på såååå länge ;)
Min älskling blev iaf super glad över min lilla överrasknings middag i fredags :) Så vi mumsade tacos och sen myste vi.
Igår var det fullt upp hela dagen. Vi började med att åka till jysk och på jula. Sen åkte vi ner på salongen för att försöka få upp mitt flaggfäste igen som hela tiden rammlar ner. Väggen är typ gjord av friggolit så det är inte så lätt att få fästet att sitta kvar! Förslag någon? För det slutade med att vi gav upp när vi hade provat tre olika sätt. Efter det blev det att vi åkte och köpte en present till Johnnys morfar som fyllde år för ett tag sen, vi har inte tagit oss dit innan nämligen. Vi köpte en grill, visste att dom ville ha en. Och så handlade vi med oss lite grill mat och åkte sen dit för att ge presenten och sen bjuda dom på grillmiddag. Det blev lyckat.
På vägen till strömsund där dom bor såg vi en liten liten ren unge! Såå himla söt, tog en bild på den men något strular när jag ska försöka lägga in bilden i datorn så tyvärr kan jag inte visa sötnosen just nu. Ska se om jag får till det sen.
Nu ska vi käka lite lunch innan älsklingen ska på jobbet.....söndags job nu igen....suck så trist när helgen blir super kort...men nu är det bara en vecka kvar sen har vi semester!!! Jiiiippppiiiii.

/ D ♥

Surprise!

Håhåjaja...äntligen hemma. Har vart en riktigt bra dag på jobbet! Sprang en sväng på stan när jag slutat för att försöka hitta en liten present till darling. Sen när jag kom hem gick jag på affärn, tänkte surprisa han med att middagen var handlad och gjord tills han kommer hem! Nåt så lyxigt som tacos ;)
Han har det inte lätt på jobbet nu min stackars älskling, maskinen krånglar mest och han är stressad att hinna klart det han håller på med nu innan semestern. Så han tycker nog det är ganska skönt att få komma hem till lagad middag, hoppas jag iaf :)
Ikväll har vi inga planer direkt, om någon vill hitta på nåt så hör av er! Annars blir det väl mest troligt lite mys i soffan!
Nu ska jag ta tag i middagen här då!

/ D ♥

Fredag!!!

Snart är det fredagsmys!!!!!!!!!!!! lalalalala SKÖNT med fredag!
Nu ska jag på jobbet!
Ville bara önska alla en underbar fredag!

/ D ♥


Men vad glad jag blev nu!

Titta vad jag hitta! Kolla in länken!  http://www.rejta.se/omdome/397826/Lock%20'n'%20Roll

/ D ♥

Lite smile framkallande!

















Den sista kan vi ju fundera lite på.....    ;)
Hoppas någon fick skratta lite iaf, det gjorde jag!

/ D ♥

Rubrik

Snart slut på denna dagen då...skönt faktiskt. Har varit en bra dag på jobbet!
Har fullt upp imorgon oxå.
Har suttit och surfat runt för att se om jag kunde hitta en klänning till nästa helg men jag hittade ingen bra, jo en då men då fanns det ingen storlek av den, som vanligt när man hittar nåt som man jättegärna vill ha!
Så jag gick in i min garderob för att se om jag kunde gräva fram något, och jag tror faktiskt jag har kommit på en bra outfit nu eller ja jag har två eller tre att välja på! haha....kanske är bra om man kollar vad man har innan man shoppar nytt... :)men det är ju alltid så roligt att ha något nytt att sätta på sig när man ska göra nåt speciellt ju!
Men nu behöver jag inte stressa runt på stan för att hitta nåt iaf vilket känns ganska skönt.
Insåg dock när jag började gräva där inne att jag VERKLIGEN måste städa bland alla kläder! Men det är ju SÅ tråkigt så man skjuter ju upp det hela tiden!

Här kommer två inte så roliga bilder från fisketuren igår...



Rödöbron, den ganska hög faktiskt :) jag får nästan höjdskräck när man åker över den!



Det kom en katt på besök när vi stod där och fiskade oxå! Vet inte om det var en vildkatt, de såg lite misstänksamt ut för den var ganska ful i pälsen, var rädd att den hade skabb eller nåt så vi rörde den inte! Men han satt där hela tiden tills vi åkte hem, han kanske var van att sitta där när nån fiskar för att kanske kunna få sig en smakbit :)

Nä nu ska duscha och måla naglarna och så, fredag imorgon ju! ;)
Kram och go natt på er!
/ D ♥

Torsdag

Haha har ni märkt att varje gång jag inte kommer på nån rubrik så skriver jag veckodagen, kom att tänka på det nu :)
Ja torsdag idag då! Snart helg igen och lite närmre semestern! Tjohooo!
Idag har jag rätt mycket att göra på jobbet, ganska bra så jag inte går på stan och slösar pengar igen ;)
Igår blev jag utbjuden på middag av älsklingen!
Kanske hade han lite dåligt samvete för att han blev sen haha!
Vi var och åt mongolisk buffé, alltid lika gott!
Sen på kvällen åkte vi och fiskade på rödön, dock ingen fick denna gång heller! Har några bilder från turen men hinner inte lägga ut dom nu så jag gör det när jag kommer hem från jobbet ikväll. Fick även besök där ute vid vattnet oxå ;)
Nu ska göra mig klar för jobbet!

/ D ♥

Prislista!

Efter en förfrågan om en prislista från salongen så kommer den nu här!

Klippning dam - 395kr
Klippning herr - 320kr
Klippning barn - 250kr

Färgning enkel - fr. 580kr
Färgning dubbel - fr. 680kr
Slingor - fr. 580kr

Extensions 45kr/slinga

Permanent kort hår - 950kr
Permanent långt hår - 1200kr

Uppsättning bal/fest - fr. 650kr
Uppsättning brud - fr. 1000kr

Styling - fr. 200kr

Färgning ögonbryn - 100kr
Färgning ögonbryn plus ögonfransar - 150kr
Plockning ingår om det önskas

Känner du dig osäker på vad ditt besök kommer kosta så ring och förklara för mig vad det är du vill göra så får du veta exakt pris.

♥ Mvh Desirée Lock´n´Roll ♥

            063-10 00 52

senaste fynden!



Silkig lång tunika/klänning, snygg men ångrade köpet lite så här i efterhand, nån som vill köpa?? :) 100kr!!



Den här köpte jag idag, typ jeans klänning men i mjukt material. Kommer även funka en bit in på hösten med en cardigan över. Ganska nöjd med det köpet.



Kjol/underkjol, kan användas som både vanlig kjol och underkjol under en annan eller under en klänning för lite "puffigare" effekt.

Det var det :) Nu måste jag verkligen försöka hålla i pengarna lite fram tills vi ska till gbg, vill ju kunna shoppa lite där oxå!! Men jag har ju aldrig varit nån spara direkt...ganska klockren slösa haha! Men va fan lever man för då liksom?!!

/ D ♥

Vill ha semester nu!!!!!!!!!!

Shit vad less jag är nu! Håller på att längta ihjäl mig efter semestern! Vill bara va ledig tillsammans med älsklingen och ta det lugnt och framför allt göra nåt roligt! Jag är så trött på att alla dagar mest ser likadana ut nu! Det händer inte mycket spännande.
Kom nyss hem från jobbet har haft lite klippningar idag men det är långt ifrån fullbokat. Så för den som vill fixa tills ig innan stråket och yran så har jag fortfarande tider lediga, framför allt nästa vecka! Finns både dag och kvällstider.
Nu sitter jag och väntar på att darling ska komma hem, pratade nyss med honom för jag trodde han snart var hemma...men han var kvar på jobbet...karlar varför kan dom inte säga att dom blir sena!? Allt ska man bara veta och förstå ändå.
Ska fixa lite bilder på mina senaste fynd nu lägger in dom sen!

/ D ♥

ensam ikväll igen :(

Jaha då sitter jag här själv igen då, Johnny tyckte det var bättre att byta skift så han jobbade kväll ikväll eftersom han kom hem så sent inatt...trist tycker jag men så är det.
Idag har jag varit på stan med Madde en sväng, hittade två fynd på Bik Bok plus att jag hjälpte madde med att hitta en outfit till stråket lördagen då vi ska ut och roa oss :) Hittade dock inget till mig själv att ha på mig då så jag måste jobba vidare på det! Blev lite avis på klänningen jag hittade till Madde haha! Får låna den av henne nångång ;) Vill ni se hennes nya outfit så har hon nog lagt ut den på sin blogg http://nystromfamiljen.blogg.se .
Kom nyss hem från madde, vi har firat hennes och Tommys förlovningsdag HAHA Tommy var inte heller hemma ikväll så då firade vi utan han, vi käkade pizza!
Idag har jag äntligen fått mitt hår klippt oxå! Har klippt och gjort lite slingor på min föredetta kollega Ina idag så då klippte hon mig lite oxå! Blev bara en toppning, min kära älskling älskar mitt långa hår så jag har inte hjärta att klippa av mig det :) men förr eller senare kommer det hända för jag tycker det är snyggt med kort hår!
Om jag orkar lägger jag ut bilder lite senare på vad jag köpt idag annars kommer dom imorgon.
Nu ska jag titta på Kronprinsessans firande på tv. Sånt tycker jag är kul!

Ha en fin kväll alla!

/ D ♥

morning!

God morgon! Det blev väldigt sent innan älsklingen kom hem....det hade jävlats mest hela tiden så halv tre i natt kom han hem. Så vi var lite trötta i morse, nu är han på frösön och ska försöka fixa en ny ruta till maskinen som oxå gick sönder, sen får vi se när han kan åka på jobbet igen, hans chef är där nu och försöker laga maskinen.
Själv ska jag göra mig klar för dagen nu.

/ D ♥


Lycka IGEN!!!

Hihi det bara fortsätter och fortsätter idag, min lycka! Darling kommer hem ikväll!!! Hans maskin hade gått sönder, ja nu är ju inte det så kul för honom men det betyder att han nu ska köra den trasiga delen till Hallen och sen kommer han hem och sover med mig innan han ska skruva imorgonbitti! Yey!
Det betyder så mycket för mig att sova tillsammans då vi bara gör det varann natt oftast! Den som inte har det så och tycker jag är lite löjlig kan ju prova att skicka iväg sin älskling varann natt i flera månader ;) nä men skämt? och sido...jag värdesätter all våran tid tillsammans! Jag älskar ju Johnny! klart jag vill vara med han då, fel vore det väl annars!
Att få den där morgon pussen är ju obeskrivbart mycket bättre än att vakna helt själv och inte ens ha någon att säga god morgon till ju.
Ska gå genom duschn nu innan han kommer hem!
Sov gott alla!

/ D ♥

D ♥ J

Lycka!!!!!!!

Jag ska vara ärlig och säga att den här dagen började skit!! Jag fick sova dåligt inatt vilket gjorde att jag var sjukt trött och grinig i morse! En sån där dag när allt känns värdelöst helt enkelt! Men det vände med råge kan man säga! :)
När älsklingen hade åkt på jobbet så åkte jag ner på stan, mest för att lämna tillbaka filmen men det blev ju en runda i affärerna oxå. Försöker spara pengar till vi ska på semester så jag hade ingen tanke på att köpa något MEN jag lyckades göra ett par skit bra fynd! Och de tyckte jag var ok eftersom dagen kändes lite kass och så :)
Detta fyndade jag!



På glitter var det 75% rea på det som fanns kvar! Hittade det här supersnygga skärpet, armbandet och hårbandet och för allt detta betalade jag 51 kr!!!! Ordinarie pris hade varit 205 kr! Det tycker jag är ett hyfsat fynd, eller vad säger ni? :)



Hittade detta söta örngott på hemtex för 10 kr!! Snacka om att det är super rea nästan överallt nu! Köpte två st.

Det blev även en liten surprise till snyggve men det vill jag inte lägga ut bild på här ;) inget han ska ha på sig om jag säger så :)

Det roliga fortsatte när jag kom hem igen!! Innanför dörren låg nämligen en....



COSMO!!! tjooohooo! Tydligen ska jag få tre gratis nummer av den för att jag köpte skorna på Nelly.com där för ett tag sen! Jag tackar och tar emot eftersom jag alltid köper den ändå! Bästa tidningen! Så den ska jag mysa ner mig i soffan med om en stund!

Ja det är inte slut på det roliga här heller!!! Fick ju hämta ut mitt paket från bubblroom idag oxå!!
Tröjan jag hade beställt till älsklingen blev dock en besvikelse eftersom jag inte hade fattat att den var stickad, jag trodde den var av mjuk bomull, men om han inte vill ha den så får någon av brorsorna ta den :)
Kläderna till mig var ganska ok tycker jag, lite stora men eftersom båda har knytning i ryggen så gjorde det inte så mycket tror jag. Ska känna efter lite på dom och annars får jag sälja dom vidare till nån :)
Här kommer dom:



Lång skjorta med tillhörande väst som knyts i ryggen. Väldigt skön och lite mysig! :)



Ljusblå tunika med spetsdetaljer, känns sommar!

Slänger även in en bild på gladiator skorna som jag beställde från Nelly, tror inte jag har lagt in någon bild på dom sen jag fick dom, LOVE THEM!!



Nu ska jag mysa med cosmo! ;)
Hoppas alla haft en bra dag! Nån annan som blivit överraskad av något idag?
 / D ♥

Hemma idag

Idag är jag hemma, det är lite trögt på jobbet idag, skitvädret som gör det tror jag! Vill ha tillbaka solen och värmen nu! Men idag regnar det ju inte iaf...än så länge. Så hoppas allt folk kanske börjar krypa ur sina bon idag!
Ska försöka städa lite garderober idag tror jag. Älsklingen har precis åkt på jobbet så han blir ju borta inatt :(
Måste dock ner på stan en sväng oxå för jag måste lämna tillbaka filmen vi hyrde igår, det suger att dom har gjort om det där igen nu, att man måste lämna tillbaka filmen nästa dag, tyckte det var nyss dom ändrade till att man fick ha den en vecka...men det var tydligen inte bra då.
Idag kommer mitt paket från bubbleroom oxå men kan inte hämta det förrän efter 16:00 tydligen. Ska bli kul att se om det är nåt bra jag har beställt. Nu fick ju inte älsklingen va hemma så han fick se sina saker idag då men han kanske kan vänta till imorn haha! Är väl mest vi tjejer som är för nyfikna kanske :)
Nä nu ska jag hitta på nåt här...

/ D ♥

Dålig...

Hyrde film ikväll, Wrestler.....DÅLIG! jag är inte direkt intresserad av varken wrestling eller strippor så det var inget för mig...ingen handling och dåligt slut är min recension. Så inget jag rekommenderar...
Nu sitter jag själv uppe och tittar på filmen på trean, Dragonfly, har sett den förut men tycker den är ganska bra så jag ville se den igen. Älsklingen var inte av samma uppfattning så han kröp ner under täcket :)
Ska snart göra det jag me!
Natti natti

/ D ♥

Sammanfattning av helgen!

Fredag : När älsklingen kom hem åkte vi och handlade och så sen blev det lax med pressad potatis till middag! Gud så gott det var! Vi åkte även på systemet och handlade en flaska vin innan så vi hade gott dricka till middagen oxå! :)




Efter middagen bakade vi en morotskaka!



In i ugnen bara och sen vänta! ;)
Dock orkade vi inte äta något av den för vi var så mätta efter middagen :)

Sen blev det bara mys i soffan och några NHl matcher haha!

Lördag: Började lördagen med att städa eftersom vi väntade besök senare under kvällen, efter det blev det en burgare på Dixies med pappa. Sen följde han med hit och vi fikade lite morotstårta som vi inte orkade fika nåt av i fredags.
Sen inväntade vi Lars o Jessica som skulle komma och hälsa på, meningen var att Jessica skulle klippa sig men dom blev sena hit så vi hoppade över det. När dom kommit så åkte vi ner på stan. Vi gick och satte oss på gamla teatern i dom mysiga sofforna! :) Där blev vi sittandes ganska länge ;) blev några glas dryck oxå!



En drink och en liten smutt Baileys :) blev några fler oxå.... haha
Vi satt där till ca halv ett eller nåt sånt sen gick vi en kort sväng på Dalles och sen tog vi taxi hem, eller ja Lars o Johnny skulle ha natta mat med sig hem oxå så det skulle ju handlas det innan oxå.
När vi kom hem så käkade dom det och Jessica och jag satt och mumsade morotskaka :)
Runt tre blev det sänggående.



Lite suddig bild på jessica och mig ( plus lite Lars i hörnet haha ) på gamla teatern.

Idag var vi ganska sega allihopa, vi åt frukost och sen degade vi i soffan ett tag. Sen åkte vi ner på salongen så jessica fick klippa och färga sig lite. När vi var klara där så blev det en fika/mat på PAUSE, lite paninis och sen skulle jessica bjuda på gofika, jag och hon åt en mums mums, typ den största jag någonsin ätit! haha och Lars o Johnny åt kladdkaka, till den fick man mjukglass!!! snacka om lyx! Vi "råkade" smaka lite av deras oxå ;)



Mums mums!



haha kom på lite sent att ta kort på Johnnys, så den var nästan uppäten här, men man fick alltså mjukglass i den lilla koppen bredvid! MYCKET gott!

Ja det var helgen i stora drag hittills, nu ska jag föreslå lite filmmys i soffan!
Hoppas alla har haft en bra helg!

/ D ♥


Bilder



Vårat nystädade sovrum!



Den fina rosen som min älskling ska få!

Hade inte mer att bjuda på just nu :)

/ D ♥

Tjoohooo!!...eller nåt...

Helg! Men det känns ju sådär faktiskt...det var ett jävla regnande...suck. Vad ska man nu göra hela helgen?? Kommer väl få sittsår i rumpan :)
Helst av allt skulle jag bara vilja packa en picknick korg nu, ta med älsklingen och lägga oss på en filt i solen...om de fanns nån vill säga....
Känns som det kan bli ganska många NHL matcher i helgen haha! Sist vi spelade vann jag faktikst igen! Yey! Men det händer inte så ofta som ni kanske har förstått :)
Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem! Hoppas han blir glad när han ser att både sovrummet och köket är nystädat! Plus att jag har köpt en stor röd ros som jag ställt i en vas på hans sängbord :)

Trevlig helg på er alla!

/ D ♥

Semester Stängt!

Vecka 31 och vecka 32 ( 25 juli till 9 augusti )  har jag semester så då är salongen stängd. Det går bra att ringa upp telesvar ( 063-10 00 52 ) och lämna meddelande ändå så ringer jag upp när jag är tillbaka.

Lock´n´Roll
Storgatan 52
063-10 00 52

Men fy!!!

Vad det regnar idag!! Trist! När det är fredag och allt, jaja man är ju iaf ledig efter lite jobb idag.
Kanske blir en myskväll i soffan ikväll då, man vill ju inte direkt gå ut i detta väder!
Nu ska jag käka lite frukost och sen på jobbet.
Ha en fin dag alla, trots regnet!

/ D ♥

Städat

Nu är sovrummet städat! :) Skönt att ha det gjort innan helgen! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa innan jag ska sova. Fredag imorgon, SKÖNT!
Ska försöka fixa en lite surprise av nåt slag till älsklingen imorgon bara för att han är så gullig och för att jag är så kär i honom! Vet dock inte vad ännu men det kommer jag nog på :)
Nä nu är jag helt snurrig i hvudet så jag måste nog slänga mig i säng, har suttit ett tag och surfat runt efter lite idéer till nåt att göra för mamma när hon fyller 60 snart...allt har ju typ sommar uppehåll just nu så det är lite svårt...men men jag ska fundera vidare, med en helt novis pappa och tre bröder så är det ju jag som måste fixa allt sånt här :) Om någon har nåt tips så kom gärna med dom! vi vill gärna att det ska vara nåt "extra" så att säga.
MOT SÄNGEN!

Sov gott alla!

/ D ♥

Blev inte som vi hade tänkt...

Det blev ingen promenad i förmiddags :) Vi kom på att det var hög tid att boka lite hotell och så till semestern! Och det tog fan två timmar! Ville ju kolla runt lite vad som erbjöds och priser och så! Nu är det bokat och vi är sjukt nöjda än så länge! Sen får man ju se hur det blir när man kommer dit. Till göteborg ska vi, men mer säger jag inte :) Ska blogga om allt när vi har kommit hem med bilder på hotellet och så men vill inte visa det innan! Det vill vi ha lite för oss själva tills det är gjort! Men vi längtar sjuuuukt mycket kan jag säga! Och jag har världens gulligaste pojkvän! Han betalade nästan hela hotellvistelsen! Och sa till mig att då har du ju pengar över som du kan köpa nån fin klänning eller nåt för! VÄRLDENS BÄSTA är han min snyggve!
När vi var klara med det var det bara att åka på jobbet, har nyss kommit hem nu. Ska försöka få det där sovrummet städat nu ikväll! Har ju köpt nya gardiner dit och jag vill ju hänga upp dom!
Så nu beger jag mig mot sovrummet, dammsugaren, skurhinken och trasor...

/ D ♥

Torsdag

Igår var vi väldigt duktiga här hemma, när älsklingen kom hem började vi tvätta och städa! Gick undan med en väldig fart, tvättade hela kvällen plus städade tv rummet och toan, ikväll ska jag städa sovrummet.
Vi hade ju besiktning på Johnnys lägenhet igår oxå, det gick super bra! Vi fick beröm för städningen till och med! :) Eller ja jag fick beröm, eftersom det var jag som städat det mesta ;) Dom hade frågat om han inte ens hade använt ugnen! Men jo det hade han, bara det att man kan ju skura den skinande ren om man bara vill! Vilket inte många verkat fatta, ugnen brukar alltid va dåligt städad när man flyttar in i lägenheter tycker jag.
Nu ska vi ta en promenad innan jobbet!

/ D ♥

glömde... :)


Regn regn regn...

Ja nu verkar det aldrig ska sluta regna, visst det kanske behövdes lite regn efter denna värme men måste det va 9 grader??? Kallt som attan är det i denna stad just nu.
Kom nyss hem från jobbet, tidigt jag vet men har haft en bra inkomst dag iaf :) Nu sitter jag och väntar på älsklingen som är på besiktning av sin lägenhet, hoppas det går bra! vill inte dit och städa igen kan jag säga. När han kommer hem är det dags för tvättstugan igen...denna tvätt, den tar aldrig slut! Sen måste vi städa här hemma oxå!
Igår "råkade" jag beställa lite kläder till mig och faktiskt till älskling, en tröja och ett par tofflor till honom och en skjorta och en tunika till mig själv! Men det var rea så det blev billigt! :)
Nu ska jag börja plocka ihop tvätten.

/ D

Hektisk dag

Idag har det varit fullt upp kan man säga...först jobb och sen hade jag två gratis biljetter till förhandsvisningen på filmen Sommaren med Göran. Så jag tog med mig brorsan på den klockan 18. Trodde den skulle va dålig då jag inte brukar gilla svenska filmer men det var faktiskt väldigt rolig, fick skratta så mycket att jag hade ont i mungiporna efteråt! Så den tycker jag ni ska se!
Efter bion var det dags för lite kalas, kompisen cattis fyllde år så då åkte jag dit och fick lite tårta :)
Och har precis nu kommit hem igen, blev en lååång dag idag.
Nu ska jag försöka varva ner lite i soffan och sen krypa i säng, känner mig lite stressad i kroppen. Kanske ska köpa en sån där spikmatta som alla pratar om nuförtiden, nån som provat en sån?
Vädret på tvn just nu....suck verkar inte finnas nån ljusning....bara regn och rusk på kartan...

/ D ♥

J**la kommun man bor i!!

Usch jag är så arg nu så jag kokar! Jävla kommun man bor i, det sägs att man uppmuntras att starta eget företag men när man väl har gjort det så är det fan bara skit och problem med allt...för ett tag sen skickade jag in blanketter till miljö och hälsa kontoret som man ska....där fick jag frågan om jag hade ansökt om bygglov...jaha vadå bygglov frågade jag, jag har ju inte byggt något! Nä men då påstod hon att man måste ansöka om det om man ändrar verksamhet i en lokal. Ehh jaha sa jag det visste jag inte. Har sen läst på östersunds kommun hemsida om bygg lov och allt är väldigt luddigt som vanligt. Så idag ringde jag upp denna bygglovs person för att få lite svar...ja tror ni jag fick nåt svar?? eehh nä...hon visste inte riktigt sa hon vad som gällde i mitt fall!! nähä va fan jobbar du där för då ( tänkte jag, jag sa det inte ). Sen satt hon där o sökte på internet och till sist sa hon bara att hon tyckte nog om hon fick bestämma att jag skulle ansöka om bygglovet...vadå om HON fick bestämma?? vem fan gjorde henne till gud....jaha så nu måste jag skicka in denna ansökan plus att jag måste fixa fram ritningar på lokalen som ska bifogas och jävla massa information....SUCK SUCK SUCK...fan jag orkar snart inte detta längre....nån som vet något vettigt om sånt här? Tar gärna emot hjälp!
Man försöker att göra allt så bra som möjligt, jag försörjer mig själv, betalar sociala avgifter och skatt som alla andra plus alla andra korkade avgifter för att ha eget...till vilken nytta?? Va fan det är ju lättare att gå arbetslös då!
AAAAHHHH va arg jag är...

/ D ( inget hjärta i detta inlägg, det förtjänar inte det! )

Måste vara regnet...

..som gör att jag är döööö trött idag! Skulle kliva upp klockan åtta men kom upp först en timme senare, så nu måste jag lägga på ett kol så jag kommer ner på jobbet i tid!
Vill ha semester!!!!!!
Tre jobbveckor kvar...

/ D ♥

Vilken sötnos va!?!!

När vi städade ur Johnnys lägenhet hittade vi denna bild på honom! Alldeles nyfödd, söt och go!! :)



Lite synd bara att han inte varit mer rädd om den, den är väldigt knövlig och lite trasig som ni ser, killar! att dom inte kan va lite försiktig med så värdefulla saker! :)

Go natt på er!
/ D ♥

Bra film...

Har precis sett en bra film på femman, en verklighets baserad, handlade om en mammas kamp för sitt barn, de sas att den lilla bebisen brann inne i en brand i deras lägenhet, men hon vägrade tro det för hon "visste" att dottern levde. Efter sex år fann hon henne igen...kanske inte ska säga mer om nån annan vill se den :) Men man kan ju bara säga herregud!
Vilken mardröm! Myndigheter och skit...och ingen som trodde på henne...hur orkad hon undrar jag!? Bra film helt enkelt, Little girl lost, The Delimar Vera story, hette den.
Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, blev inget städande, men jag har satt upp mitt nya nyckelskåp iaf! :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund och sen ringa älsklingen och säga go natt! Kan inte sova om jag inte får göra det! :)

/ D ♥

Söndag

Idag har vi städat klart i Johnnys lägenhet, skönt att nu ha det ur världen! Nu ska det bara beställas besiktning och sen är vi klara med den! Så denna månad börjar vi på riktigt dela på kostnaderna här hemma, ska bli skönt med lite billigare hyra ;)
När vi var klara med städningen tog vi en glass i badhusparken och sen åkte vi hem, nu har vi precis ätit en lite tidig middag och älsklingen har åkt på jobbet :( så tråkigt när han har jobbsöndag, känns som helgen får ett sånt abrupt slut.
Men men det är ju bara så det är.
Jag sitter och tittar på tennis finalen, sen ska jag försöka hitta ork till att städa lite här hemma oxå...mycket städning denna helg...suck..

/ D ♥

Mys lördag!

Ja det blev en riktigt mysig lördag för oss! :) Vi satte oss i bilen och började köra, vi hamnade i svenstavik och på Dollar Store :) där gick vi runt och mös och shoppade lite grann, gardiner, fiske drag, lite nytto prylar m.m. Sen åkte vi "andra" vägen hem, genom myrviken och de, tog sen färjorna över till stan igen.
När vi kom hem så började vi fundera över vad vi skulle ha till middag, älsklingen sa att han ville ha grillat, men när vi sen var på väg på affären så sa han " eller om jag får bjuda på middag på stan?" eehhh JA det fick han!
Det skulle bli hans tack för att jag har hjälpt honom städa ur hans lägenhet i helgen, för om sanningen ska fram så är det väl jag som gjort det mesta av städningen :) men det gör inget jag gör allt för min snyggve!
Ja sagt och gjort så gjorde vi oss iordning för en middag på stan, det blev brunis, jag åt fisk med ett glas vitt vin till och Johnny åt toast med en öl till. Mysigt värre! Men båda var lite besviken på maten, har aldrig varit det där förut. Nästa gång provar vi nån annanstans. När vi ätit klart gick vi på gamla teaterns uteservering och där drack jag ännu ett glas vin och snyggve en öl till. Vi satt där och bara mös en stund. Vi gick hem igen efter en stund, hemma hade vi nämligen efterrätt :) mamma hade bakat en rabarberpaj till oss! MUMS va god den var!
Resten av kvällen tillbringade vi tätt omslingrade i soffan! En underbar lördag!



Sitter och myser i väntan på färjan :)



Öl och vin på gamla teatern! Grymt mysiga och sköna soffor att sitta och mysa i!

/ D ♥

Lördag

Igår städade vi Johnnys lägenhet som sagt, när vi inte orkade städa mer åkte vi hem och gjorde middag, efter det var vi helt slut så resten av kvällen tillbringade vi på soffan.
Idag har jag bestämt att det inte blir någon städning, vill hitta på nåt roligt idag och sen får vi städa klart imorgon istället.
Nu är bara frågan vad vi ska hitta på för roligt!? Vi sitter här och försöker komma på något nu...men det går sådär för tillfället. :)
Men jag har en sak på lur som jag kanske ska föreslå ;)
Ha en bra dag kära läsare!

/ D ♥

Fredag

Fredag idag och jag ska va ledig vi ska börja städa i johnnys gamla lägenhet. Åker dit om en stund. Ska först ner på jobbet en sväng och klippa han först. Igår kväll kände vi för en kvällspromenix så då gick vi ner på hemköp för att köpa lite frukost och kvällsfika. Klockan var då kvart över tio och jag har aldrig sett så mycket folk på äffren den tiden! Hela stan måste vart hungrig igår kväll :)
Nä nu ska vi ge oss iväg så vi får nåt gjort idag!

/ D ♥

Vad ska man...

..äta till middag idag? Denna ständiga fråga...och helst vill man ju inte spendera så mycket tid framför spisen i detta väder heller! Hoppas älsklingen har kommit på nåt bra när han kommer :) Eller nån som har något förslag kanske?!
Idag när jag kom hem så hade jag fått ett paket avi, det är nog skorna som jag skickade tillbaka och nu fått nya av! Hoppas hoppas dom är bra nu! Ska hämta ut dom sen när vi gå och handlar.
Guuud va jag längtar tills jag ska ha semster! Vecka 31 och vecka 32! Ska bli sååå skönt! Har inte haft så lång semester på 6 år snart! Yey!
Nu borde snygga snart komma hem, längtar efter honom, fick ju bara träffa han en timme igår och kvällen innan det sov han ju på jobbet. Så nu vill jag ha pussar och kramar! :)

/ D ♥

Torsdag

Idag är det torsdag va? haha jag är lite förvirrad denna vecka tror jag :) Idag kommer snyggve hem! Yey! Imorgon är han ledig så då blir han hemma hela dagen, underbart! I helgen ska vi städa ur hans lägenhet så vi slipper den sen. Fritt fram för alla som vill att hjälpa till ;) Ser inte direkt fram emot det men men det går nog bara man kommer igång med det.
Nä nu måste jag göra klar för dagen klockan är ju mycket!
Hoppas alla för en bra dag!

/ D ♥

Förr i tiden! :)

Sitter själv här hemma ikväll älsklingen jobbar. Har suttit och tittat på lite gamla bilder som jag tänkte dela med mig av :) Men skratta inte! Ok?! haha



Ja som ni ser på datumet så var detta 1986! Jag är alltså fyra år! Bilden är tagen på rullsands camping utanför gävle där vi tillbringade många sommarlov. Två av mina bröder är med, har ju tre men min äldsta bror var väl för "stor" för att följa med på familjesemester eller nåt :)



Jag och min "mellan" bror, vi är väldigt lika :) Vet ej vilket år bilden är ifrån.



Haha ok nu får ni skratta! Ja hur gammal kan jag vara här...typ 1 år tror jag. Jag ser ju glad ut iaf! :)



Men här var jag väl lite söt iaf!? Gillar mina skor där! :) Men shit va blond jag var, men min mörka hår färg är ju bara fusk ;) Är ju igentligen ganska ljushårig. Men säg det inte till nån! ;)



Och till sist en bild på min älskade hund Fiffilina! Saknar henne väldigt mycket. Men hon fick ett långt och lyckligt liv hoppas jag! Hon var 16 år! när hon dog! Det är mååånga år för en hund! Önskar henne tillbaka....

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med överraskningen som jag fick av älsklingen idag ;)

/ D ♥

Hur snabbt kan det gå egentligen...

..tydligen väldigt snabbt! 1000 spänn bara borta så där....men jag hade inget val, var tvungen att ha en ny bh plus en ny foundation, och sammanlagda summan alltså 1000 spänn, herregud va allt är dyrt nuförtiden haha!
Men har man vant sig vid bra grejor så kan man ju inte sluta :) Mineral foundation från id, smink som är BRA för huden! Kan det bli bättre liksom!? Dyrt men värt det!
Måste oxå ha en ny parfym min är helt slut nu, vill dock byta och jag tycker det är super svårt att hitta nån jag gillar, har nu två stycken på mig, en på varje handled som jag ska "känna" lite på idag och se om det är nåt för mig, men det är svårt svårt svårt....vilka problem va?! :)
Ska göra lite nytta nu! Jobbar inte förrän sent i eftermiddag idag.

/ D ♥

Hårförlängning!

Tänkte berätta lite om hårförlängning som jag utför på salongen för den som vill veta mer om det!
Skriver upp vanliga frågor och svar på dom, det brukar vara det mest informativa sättet att skriva på tycker jag.
Längst ner i inlägget hittar ni även före och efter bilder på en gjord hårförlängning.

Vanliga frågor om Hårförlängning


Jag har ganska kort hår och undrar om det utgör något problem eller om man måste vänta tills det blir lite längre?

Svar: Man kan med denna metod förlänga även korta hår. För att det skall bli "osynligt", bör över håret täcka "pluttarna". Men det är många som inte tycker att det gör något om man ser en liten skarv någon stans, alla vet ju att man gjort det ändå. Men jag tycker man helst ska ha en hårlängd som överstiger 1dm.


Jag undrar hur det sliter på det "riktiga" håret?
Svar: Det är inget i keratinvaxet som skadar det egna håret. (Med rätt skötsel och varsam hantering). Det finns till och med de som tycker det skyddar det egna håret.

Hur går processen till?
Svar: Man smälter med en värmetång den lilla "plutten" av keratinvax. Keratinämnet aktiveras vid värme och tränger in i håret och vaxet ligger runt om som en skyddande hinna.

Ser det verkligen äkta ut?
Svar: En riktigt gjord hårförlängning med denna metoden ser mycket naturlig ut.

Hur länge håller det?
Svar: Det varierar beroende på hårets kvalitet, skötsel och yttre omständigheter.
Man kan inte säga hur länge det sitter, men det bör inte sitta längre än 6 månader. Sköter man det på rätt sätt och sätter nya bitar där det behövs osv. kan man ha det kontinuerligt. Går man inte regelbundet på återbesök och håller efter det, brukar man behöva ta bort det efter ca 3 månader. Man tappar ca 100 hårstrån om dagen. Dessa brukar vanligtvis hamna i hårborsten eller på golvet. När man har en hårförlängning sitter de kvar i "plutten" tills man tar bort den. Det är det håret som kan börja trassla sig. Lossar man på de bitar där man tappat mycket av sitt egna hår och sätter dit en ny bit blir det inte så tovigt. Gör man detta regelbundet blir förlängningen inte förstörd och kan hålla mycket längre

Blir hårförlängningen bra på dom som har lite vågigt hår?
Svar: Ja, det blir det. Håret som vi säljer är opreparerat, naturligt hår. Det är precis som vanligt hår, ibland rakt ibland fall och ibland lockigt. Man kan inte veta exakt hur det blir. Vanligtvis kan man klippa fram ett litet självfall och "krama" fram lite vågighet i håret.

Kan man föna, spraya, locka mm?
Svar: Ja det kan man, men man skall vara försiktig. Ett långt hår mår alltid bäst av att självtorka. Hemligheten med att kunna få ett långt, vackert hår är försiktighet. Yttre påverkan är det som sliter mest på håret. Var också noga med att inte använda produkter som innehåller alkohol, då det kan lösa upp "pluttarna".
Spraya aldrig direkt på skarven.

Jag har gjort en förlängning och tycker håret ser slitet ut. Vad skall jag göra?
Svar: Man bör regelbundet göra inpackningar och gärna fläta ihop håret inför natten. Det finns inget som sliter så mycket som när man ligger och sover.
Det finns många olika kvaliteter av hår på marknaden. Det som är viktigt att tänka på är att ett långt äkta hår alltid är lite slitet i sig självt. Ett hårstrå växer i ca 5 år innan det trillar av.

Var kommer håret ifrån?
Svar: Håret är vad man kallar REMY. Europeiskt, rättvänt, avklippt hår som inte behandlats. Detta gör också att man kan permanenta och färga det.
De mörka tonerna är nästan alltid Indiskt hår. Där klipper sig kvinnorna alltid när de gifter sig som offergåva till gudarna.
Hår som inte är REMY, kan vara vad man kallar borstfallet hår. Det är hår som kvinnorna samlar ihop till bollar och säljer till kringresande håruppköpare. Detta hår kardas sedan ut och sorteras, men ligger då i olika riktningar och blir därför tovigt. Man syradoppar det för att bli av med fjällskiktet och doppar det sen i silikon. Ser fint ut till att börja med men blir väldigt risigt när silikonet slitits bort. Såna buntar känns igen på att de är lika tjocka uppe och nere. Vill poängtera att det hår som jag använder inte är av denna typ!

Kan man bada i badhus?
Svar: Man kan göra det mesta även med löshår, men inte överdriva.
Det kan gå bra, men inget din frisör kan garantera. Simmar man t.ex. varje dag och doppar håret i klor, brukar man bli rekommenderad att sätta några testslingor och se hur det håller. Vid konsultationen är det därför viktigt att man berättar så mycket som möjligt för frisören. Jag rekomenderar att man inte ska bada i klor.
OBS! Även saltvatten kan luckra upp "pluttarna" om man inte sköljer ur det innan det torkar. Sitt aldrig och soltorka håret.

Hur mycket kostar det?
Svar: mitt pris är 45kr/slinga, hur många slingor man behöver är beroende på hur tjockt, tunnt eller långt hår man har från början. Men det mest "normala" är 100-150 slingor.

Kan jag använda mina vanliga produkter?
Svar: Nej inte alltid. Man bör undvika alkohol, silikon och balsamprodukter direkt på "pluttarna". Det är också viktigt att man får rent hårbotten ordentligt och sköljt ur schampot noga. En fet hårbotten kan också få pluttarna att glida ner.
Använd ett milt men rengörande schampo, och massera endast in balsam i längderna. Allra bäst är ett s.k. "leave in" spray som du sprayar över längderna efter att du schamponerat och handdukstorkat håret.
Köper man produkter hos mig så funkar dom garanterat annars kan jag inte garantera att det inte blir något "fel" på håret.

Hur är det med stark sol?
Svar: Stark sol är inte ditt hårs bästa vän. Inte heller extensions gillar det.
Den erfarenhet vi gjort är att det varierar väldigt från fall till fall. Testpersoner har fått vara i samma temperatur, samma sol och med samma produkter.
På vissa har ingen skillnad märkts medan andra tappat ganska många bitar. Viktigt är att tänka på att inte röra i håret, speciellt inte när det är varmt. Helst bör man givetvis täcka över håret för att skydda det mot solen. Kamma det aldrig när det är varmt, utan vänta tills det kylts ner. I övrigt gäller som vanligt att ha någon solskyddsprodukt i håret. (Inte på pluttarna).

Kan man ha hårförlängning i håret jämt, eller måste man låta håret vila emellanåt? Hur länge kan man ha hårförlängning utan att ens eget hår tar skada?
Svar: Din fråga går tyvärr inte att ge ett helt rakt svar på din fråga. Det är så individuellt hur hårsäckarna trivs med "besök"... En duktig frisör kan bedöma det efter att se hur ditt hår mår. Tappar du mycket, dvs. mer än normalt av ditt egna hår osv. Man skall alltid byta ut vissa "pluttar" under tiden. Detta för att de ställen där man tappat eget hår (som sitter kvar i biten) inte skall börja trassla sig med "plutten" bredvid. De flesta hår klarar av att ha en hårförlängning kontinuerligt i många år.

Om du har fler frågor får du gärna kontakta mig! Antingen här på bloggen eller på salongen.
Tele nr till salongen är 063-10 00 52!

Bilder före och efter hårförlängning!



Före :)



Före :)



Efter :)



Efter :)

Som ni ser ett bra resultat även på ett kort hår som utgångspunkt. Dock var detta hår lite på gränsen till för kort. Men allt som är ungefär som det och längre funkar det utmärkt på!

( Tack Madde för att du ställde upp som modell ;)  )

Lock´n´Roll / Desirée
Storgatan 52
Östersund
063-10 00 52

/ D ♥

 

Det har inte varit...

...några vidare bra uppdateringar här på ett tag, sorry. Men det är riktigt som att värmen har tagit ut sin rätt på mig, känner mig gammal haha! Nä men jag tror jag fick en släng av nån matförgiftning eller nåt för jag har mått sådär ett par dagar. :(
Idag var jag uppe med tuppen! :) Älsklingen skulle upp halv sju för han skulle på nåt möte i krokom idag, så när han klev upp gjorde jag det oxå. Jag hoppas på att han hinner komma hem igen innan jag ska iväg på jobbet, sen åker han tyvärr och jobbar ikväll igen och sover borta till i morgon.
Idag ska jag även på stan en sväng behöver köpa ett par saker, lite skämma bort mig själv saker :)
Igår kunde vi inte motstå längre! Att prova den nya sommar chokladen med jordgubbar från marabou! Jag säger bara ÅÅÅÅ NEEEEJ!!! den var underbart god ju! Inte bra för hur ska man nu kunna motstå att köpa den! Känner på mig att det kommer bli några sånna i sommar, men va fan njuta av livet, det är väl det man ska göra?!? Vi får väl se till att röra på oss haha!



Ha en underbar dag!

/ D ♥

RSS 2.0