Värdelös!

AARG! Skrev nyss ett inlägg som försvann....
Jag är värdelös på att blogga nuförtiden....men tiden går åt till annat. Jag har så mycket att fundera på och fatta beslut om. Kommer inviga er i mina funderingar så småning om. Men först måste beslut fattas.
Idag är det iaf fredag älskar fredagar och idag jobbar darling morgonskift så han kommer hem ganska tidigt och sen är han ledig hela helgen. Vi har inga direkta planer för helgen, hade tänkt åka till änge o byta till sommardäck men de verkar ju som de ska snöa hela helgen så de kanske inte är någon större mening. Men de visar sig. Hade önskat mig en helg med strålande sol men det verkar inte gå i uppfyllelse då. Vad ska ni göra i helgen då?
Nu ska jag städa lite här så man slipper det värsta av det i helgen iaf!
Ha en bra helg!

Morning!

Onsdag morgon....trött trött och ingen sol! Har precis ätit frukost och ska snart ut med Diesel nu. Sen blir det lite jobb och ett måste att ta tag i lite städning här hemma!
Har mycket att fundera på nu också, måste komma fram till saker snart så tankarna kan lugna ner sig lite! Men det är fan inte lätt.
Idagarna här så håller vi tummarna för någon också! Hjälp till!
Till nåt helt annat, för några veckor sedan köpte jag ett nytt nagellack, China glaze. Alltså vilket toppen lack! Sitter skitbra och underbara färger i vår/sommar serien! Ett tips till dig som ska köpa nagellack! Faktiskt det bästa jag provat!

Här är två fina blombuketter jag fick när jag fyllde år oxå!


Tisdag

Tisdag idag och dagen har börjat med att åter igen försöa få tag på veterinären....utan resultat! Det går fan inte komma fram där...bara upptaget hela tiden. Om hon nu har så mycket att göra så känns de kanske som en bra idé att utveckla företaget och kanske anställa någon! Så nu kommer de väl sluta med att vi får åka till hon i nälden istället....suck. Vore lite lättare att ha en veterinär att gå till här i stan!
Idag är det full rulle på salongen från klockan ett till 19 iaf! Så lite mer att göra idag. Men var är solen idag då? den får gärna leta sig tillbaka till krondikesvägen så fort den kan! Allt är så mycket lättare då!

Om de fattas lite k:n här o var så är det för att mitt k snart inte fungerar på datorn längre...håller på att säcka ihop den här saken....inte bra! M:et funkar också lite dåligt. Nu ska jag ringa lite telefonsamtal sen lunch och sen jobb!

Ha en bra dag!


Sorry!

Ursäkta min frånvaro men jag vet inte vart tiden har tagit vägen! Känns som allt går i raketfart hela tiden. I helgen var vi iaf på IKEA, det är bra nå roligt att åka dit! :) Det blev ett nytt soffbord! Det var mest det vi skulle ha faktiskt. Känner mig ganska nöjd med det oxå, det ser lite stort ut för vi hade ett sånt litet innan men man vänjer sig säkert!

Annars har det inte hänt så mycket egentligen. Det har varit helt underbart väder de senaste dagarna! Guuuud va  man har längtat! Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne! Ja det känns faktiskt så! Jag är en riktig sol människa!

Idag är det dags att samla vuxenpoäng igen! Vi har varit så dåliga på att storhandla så idag ska de ske! Planeras för hela veckan ska det göras och sen ska frys och kyl fyllas till bredden! Får vi se sen om det är samma visa nästa vecka igen eller om vi kan fortsätta vara duktiga! :) Jag tror faktiskt att man kan spara en hel del pengar på att storhandla. Mindre risk att köpa onödiga saker om man bara handlar en gång i veckan istället för varje dag som vi gjort nu. Så nu ska jag sätta mig och göra ett försök på veckans matsedel!

 


Dagen efter...

Torsdag, dagen efter födelsedagen. Hade en väldigt trevlig födelsedag med mycket fika och fina presenter! Men gud så trött jag var sen på kvällen, lockan 23 blev det sängen.
Runt klockan fyra i morse vaknade jag av en fruktansvärd värk i ena örat!! Jag fattar ingenting! Borde man inte va förkyld eller sjuk om man får öroninflammtion? Eller kan man få det ändå alltså? Ont so fan gjorde det iaf så jag var tvungen att kliva upp och ta värktabletter för att kunna somna om. Sen när jag lagt mig igen så upptäckte jag att om jag låg med huvudet lite lutat åt höger så gjorde det inte lika ont....konstigt?! Jag somnade iallafall om tillslut och nu när jag vaknat så känns det sådär, värktabletterna värkar nog fortfarande lite, men det känns som jag har örat fullproppat med bomull! Blir till att gå på värktabletter idag då...
Nu ska jag få i mig lite frukost sen blir det jobb!

Ja må hon leva ja må hon leva!

Idag är det min födelsedag, på nåt sätt är det inte riktigt lika roligt att fylla år längre...känner mest ångest. Man börjar va gammal nu, 28 år!! huuuuaaaa....
Halv sex imorse kom darling in med tårta och paket, tårtan fick åka in i kylen igen för äta tårta klockan 05:30 det kan jag inte! Jag va knappt vaken alls...sen åkte han på jobbet och jag somnade om. Nu har jag varit en sväng på jobbet och nu ska jag städa inför kalaset ikväll, kanske blir det nåt mer bak också!
Jag måste dekorera med lite ballonger oxå....darling satt nämligen i köket i över en timme igår och pumpade upp ballonger så nu ligger det ca 100 st på golvet som ska upp i taket! haha värsta barn kalaset, men det är fint med ballonger ju!
Förresten, om man inte har fått en enda grattis hälsning på facebook är man en dålig och illa omtyckt människa då?? jag har inte fått nån iaf...så nu undrar jag ju om jag är så ond så jag inte kommer komma till himlen heller!
Nu ska jag sätta igång här, fattar inte hur jag ska hinna....

Grattis till mig!

Strömavbrott = Livsavbrott!

Ja då har vi haft strömavbrott här mellan klockan 09:00 och 14:00...och man inser ju sånna här gånger vad extremt beroede man är av elektricitet! Ingen tv att glo på på morgonen och ingen dator att läsa tidningen på, becksvart inne på toaletten så där fick man köra med värmeljus. Har fått skjuta upp allt tills em idag så nu är det mycket att göra. Det är ju så att jag fyller år imorgon så det ska bakas lite här nu, eller ganska mycket!
Får se hur det blir imorgon om det blir nåt kalasande eller om det skjuts upp till på fredag. Det beror på hur darling ska jobba imorgon och det vet han inte än.
Kom nyss in efter en långpromis med Diesel, underbart väder! Härliga väder! Finns dock en nackdel, iaf när man har en hund som når en decimeter ovanför backen :) Han blir tok skitig i detta blöta, lortiga väder! Så det blir ett och annat bad för honom nuförtiden!
Snudd på sommarfeeling idag....men bara snudd! :)

Mot baket!!!

Locknroll.se

Nu är Lock´n´Rolls hemsida äntligen klar, så gott som iaf, kommer utvecklas lite mer framöver.
Gå gärna in och kika hur det blev!
www.locknroll.se

Då var påsken över för denna gång

Nu är vi på plats hemma i stan igen. Påsken har varit bra och skönt med ledigt! Vi har haft de roligt med lite pimpeltävling skoteråkning och mycket mycket påskmat och godis. Inte bra för beach 2010! Men nu får det bli ändring på det ( igen ) ...
Vi kom hem igår kväll och så trött som jag var då har jag aldrig varit tror jag, vi gick och lade oss tjugo över tio! Det har aldrig hänt tror jag! Diesel var oxå helt slut efter allt bilåkande, skoteråkande och bus med brorsans hundar! Idag har vi packat upp och städat lite, varit en kortis på stan och nu ikväll kom grannarna över på en fika ( inte heller bra för figuren, men som sagt ändring nu! ) Nu känner man sig trött igen...
Men visst känns det härligt med våren på väg nu! Idag kändes det faktiskt som vår! Det har försvunnit mycket snö under påskhelgen tycker jag. SKÖNT! Köpte faktiskt en vårklänning på stan idag!
Imorgon kommer vi ha strömavbrott mellan 06:00 och 14:00...seeeegt. Så inget bloggande före två imorgon då...batteriet i datorn håller nämligen bara ett par min utan kontakten i...dags för ny dator snart!
Ska se om jag kan lägga in lite bilder från påsken imorgon!

Glad Påsk!!!

Skärtorsdagen är här! Denna dag innebär många saker! Madde fyller 27 år! Grattis till dig! Det är sista jobbardagen före påskledigt. Det är tvättardag i tvättstugan eftersom tvättmaskinen är paj. Det är dagen då alla påskförberedelser ska ske eftersom vi inte gjort ett dugg av dom innan....
Just nu är det tvättstugan som gäller ska försöka hinna ett par maskiner innan jag måste på jobbet.
Sen när vi båda är hemma från jobbet så måste vi iväg och handla lite påskägg till nära o kära! Vi har nog bestämt att vi åker till Änge imorgon och stannar där till lördagmorgon när vi åker upp till stugan.
Så det måste packas en hel del också.
Nu måste jag springa!
Ha nu en glad och mysig påskhelg allihopa!! Och som ni förstår så kommer ju inte bloggen att bli så uppdaterad under påskdagarna!
Kram! ♥


RSS 2.0