Helt ändrade planer!

Ja då har vi vänt upp och ner på hela semestern! Blir inget Västervik för oss, det har vi avbokat. Istället åker vi på SPA i tre dagar! Känndes som de var ett bättre alternativ för en gravid kvinna! :) Blir nästan bara hälften så långt att åka oxå och det är skit jobbigt att åka bil tycker jag. Sen kände vi att vi ville att det bara skulle vara vi två. Bara ta hand om varandra! Så nu ska vi mysa med sköna behandlingar och lite träning och god mat!
Imorgon åker vi! Men idag åker vi först till Änge. Där ska vi fira bror som fyllde år igår, plus städa bilen och lite annat! Sen ska vi ju lämna Diesel där oxå. Han ska ju ha semester hos momma o moffa han! Shit vad jag kommer sakna honom! Men jag vet ju att han har det toppen där!
Nu har vi packat och gjort det mesta klart så nu åker vi snart!
Ha de fint allihopa!
Kommer bilder från semestern när vi kommer hem!


Glapp i kontakten!!

Blev det visst, har varit så mycket nu de senaste dagarna. Vi hade iaf en trevlig midsommar hos madde o tommy. På lördagen åkte vi först till Hallen för att lämna av darlins arbetsbil sen vidare till Änge. Där blev det grillat till middag igen sen åkte vi på bilbingo i Häggenås, helt otroligt att vi fick med oss darling dit! :) men det var hans kära svärmor som sa att han inte hade nåt val och då vågar han ju inte annat ;)
Nu har vi semester iaf! SKÖNT! Jag denna vecka och darling två veckor. Idag har vi mycket att stå i....sånt som måste göras...tvätta och så. Jag försöker även få tag på en tid för vaxning av benen men dom svarar ju inte...
Skulle va skönt att få det gjort innan vi åker söderöver på torsdag! Verkar som vi kommer få bra väder neröver oxå! Det gillas! Nu ska jag kliva ur pyjamasen och göra lite nytta!
Och förresten det är SOL ute!


Snart är det midsommar oxå....

känns ju ganska konstigt med tanke på att det typ tills idag har varit 5 grader ute typ. Men på fredag är det midsommar iaf, vi ska till familjen Nyström i Torvalla och fira dagen, blir lite grillat och knytkalas så jag antar att det finns risk för att det blir ganska mycket mat. Men det ska de kanske va på midsommar.
En dag kvar att jobba nu sen blir det en veckas semester som sagt. Hoppas hoppas det kan bli lite varmare iaf.
Köpte en höstjacka i våras som var tänkt till hösten men det är ju snart utsliten, använder ju den varje dag nu, för det har inte varit många dagar man kunnat gå ut utan jacka precis. Jag som tyckte förra sommaren var urkass, ska denna bli ännu sämre?! Kan inte va möjligt. Det kommer nog bli bättre snart sen kommer det va varmt ända in i oktober! JA så får det bli, där me basta!

Det häftigaste jag gjort!

Ultraljudet är då avklarat! Fan det coolaste jag gjort nångång tror jag! Men man fattar inte riktigt att det man ser på skärmen verkligen ligger i MIN mage! Men underbart att se lilla pyret! Och allt såg bra ut, vilket var en otrolig lättnad för mig! Nu känns allt lite lugnare iaf! Lite orolig tror jag nog att jag kommer vara tills allt är klart och den är ute!
Och vad barnmorskan kunde se så är det en liten prinsessa som växer där inne! Riktigt 100% vill dom tydligen inte säga när dom säger att det är en tjej, för tydligen har det hänt att som sagt det och sen har det kommit en pojke. Men jag har ju sen första början sagt att det är en tjej oxå, har liksom bara vetat det, kan inte förklara. Så jag är 100% säker, vilket jag oxå tror att hon är men vill ha ryggen fri ifall att :)

Det spelar vilket fall ingen roll bara den är frisk och kry när den tittar ut!
Vårat datum blev framflyttat 5 dagar så vi hade inte räknat så fel ändå, nu har vi 26 november som födelsedag. Vilket är min farmors födelsedag, min älskade farmor hoppas du ser och hör det uppifrån himlen! Känns jättekul och jag fällde allt en tår när jag insåg det! :) Så nu hoppas jag faktiskt att lillan tittar ut just den 26e, vilket oddsen kanske inte är så stora för, men ändå! :)


Den stora dagen är här!

Idag är det då dags för ultraljudet, jag är så nervös så jag håller på att kissa på mig hela tiden! Och det vore ju inte så bra eftersom man ska ha en fylld urinblåsa för att se bäst! Hoppas allt är bra med bebis nu så jag kan slappna av lite mer sen. En och en halv timme kvar tills vi ska åka.....SPÄNNANDE!

Äntligen Måndag!

Haha inte ofta ni får höra det från mig! Men idag är jag glad att det är måndag, för det betyder att det är tisdag imorgon, och imorgon är det dags för vårat ultraljud!! Som vi har längtat! Känner mig super nervös inför det! Är livrädd att allt inte ska va bra med bebis! Ni som har barn, var ni också nervösa för det? Jag försöker att inte tänka på det, men ärligt hur lätt är det!? Men det ska bli skönt att få det gjort och verkligen få se att det finns nåt i magen, för vissa dagar känner jag det bara som jag har ätit ett antal bullar för mycket! Det är så svårt att förstå att det faktiskt ligger en liten liten människa i min mage! Så vi får hoppas att allt går bra imorgon! Och hoppas på att bebis ligger i en ställning så vi kan se om det är en kille eller tjej! Jag håller på dö av nyfikenhet!

Idag skiner faktiskt solen oxå! Underbart! Inte jätte varmt dock men jag är glad så länge det inte regnar! Har hunnit med två korta promenader med Diesel idag, funderar på att gå ut och sätta mig i solen men det vore så mycket roligare med sällskap och alla verkar jobba.
Jag har bara denna vecka kvar att jobba sen ska jag ha semester i en vecka, det blir inte så mycket semester för mig i år eftersom jag ska försöka jobba så mycket som möjligt nu innan det blir för otympligt med magen. Men torsdag efter midsommar så åker vi några dagar ner till Västervik. Bara darling, magen och jag ska bli så mysigt. Diesel ska vara hos momma o moffa! :) Han älskar att va där så det ska nog inte bli några större problem.
Darlings ska ha två veckors semester i sommar, han sparar oxå lite så han kan vara hemma ett tag när bebis kommit! Det går bra att inte ha så mycet semester för jag vet ju att jag kommer va ledig ( eller ja ledig o ledig men hemma iaf ) sen när bebis kommer. Nästa sommar ska jag ju inte jobba en dag!
Längtar till mammaledigheten! MYYYYYS!

Nä man kanske ska göra nåt idag...men inget jobbigt tror jag :)
Ha en fin dag allihopa!

Jag är så sjukt sugen på jordgubbar....


Tråkig söndag...

Igår var det bröllop för hela slanten kändes de som. Jag var ovanligt pigg igår morse oxå så jag klev upp och bakade lite cupcakes som vi skulle kunna fika när vi kikade på bröllopet. Runt klockan halv två två nåt fick jag sällskap av Madde och sen runt klockan tre så kom grannarna över sen satt vi här alla fem och kikade på Vickan o Danne! Fint var det tyckte jag! Nästan så det kom en tår under vigseln, sen när Daniel höll sitt tal under middagen som kom det faktiskt en tår eller två på slutet, men det skyller vi på gravidhormonerna! ;)
Det är iaf härligt att se hur kära dom verkar va! Jag älskar ju allt som har med bröllop att göra över huvudtaget så det hade egentligen inte spelat nån roll vem som gifter sig, hade det gått på tv så hade jag tittat! Jag är helt enkelt en sucker för bröllop, och sån e jag! Så ni kan ju tro hur jag myser nu när vi så smått har börjat planera vårat bröllop! :)

Idag har jag bara tråkigt...darling har åkt på jobbet och nu sitter jag här i lägenheten som känns ovanligt tyst...hör bara grannens tv, orkar inte slå på min egen för det blev lite väl mycket tv tittande igår. Så vad ska jag göra? jag har ingen aning faktiskt, känner mig helt apatisk i hjärnan idag.





Mina svensk inspirerade cupcakes!




Tog ett mysigt skumbad för nån dag sen oxå, visst ser det ganska härligt ut! Vardagslyx! Man ska ta alla tillfällen i akt!


Ibland så glömmer jag bort!

Ibland så glömmer jag bort att jag har börjat blogga igen! Som igår tex, när vi hade lagt oss för att sova så kom jag på att jag inte bloggat igen...Eller ja jag glömmer bort ganska mycket nuförtiden!  Men det verkar vara vanligt när man är på tjocken. Känner mig lite rädd att jag ska glömma nåt viktigt vissa dagar faktiskt!

Igår kväll kollade vi på "På smällen", det var den första film som vi någonsin såg tillsammans faktiskt! När vi höll på att "dejta" gick den på bio så då såg vi den. Lite roligt nu när man tänker på det! Tror inte vi trodde då att vi nu skulle sitta här och vara på smällen själva! Det är en rätt så rolig film faktiskt. Men ganska glad ändå att jag inte sitter i den situationen.

Idag fick jag tillbaka min förlovningsring som jag haft inlämnad, den behövde fixas lite. Så nu känner jag mig inte naken längre! Snacka om att man vänjer sig snabbt med att det sitter nåt där på fingret. Kändes hel konstigt att va utan i nästan två dagar. Typ som att jag gjorde nåt fel! haha!

Och imorgon ska man på bröllop då! Vickan o Dannes! Får sällskap av brudarna oxå så vi ska kika tillsammans! Hoppas dom slipper regn där i stockholm...här verkar det ju inte så lovande....jävla piss regn hela tiden va less man blir!

Nu är det iaf helg! Så jag ska ta o städa undan lite här nu och sen fixa nåt mys till ikväll!
Ha en mysig kväll allihopa!

Äntligen slut på den här dagen!

Nu känns det skönt att det snart är slut på den här dagen. Känns som den har varit extremt lång!
Saknar darling och känner mig bara trött hela tiden. Helt ärligt så har jag inte upplevt något direkt positivt med att vara gravid ännu. Ja förutom att det SÅKLART är väldigt positivt att det växer ett litet barn i mig, vårt barn! Men allt annat man måste ta när man är gravid....urk...tjock blir man och trött är man jämt!! Och inte sån där trötthet som går att sova bort...den finns där hur mycket jag än sover. Ont i fötterna, ont i brösten, ont i ryggen....humöret upp och ner som en bergodalbana....och jag är bara knappt halvvägs än...hur ska detta sluta!? Gnäll gnäll gnäll...bäst jag går och lägger mig...

Natti!

 

 


Den var helt ok!

Sex and the city 2 alltså, helt ok. Ettan var bättre enligt mig, mer välgjord och så. Tvåan handlade mest om humor, vilket oxå är kul men på ett annat sätt. När jag hade sett ettan kände jag på en gång att jag ville se den igen, inte riktigt samma känsla på tvåan. Men ändå godkänt betyg. Vad tror ni, kommer det en trea?! Slutet på tvåan kändes ju ganska till intetsägande så jag tror nästan på en trea....men vem vet i filmens värld.

Idag är det en sån där seg dag, det mesta känns bara jobbigt...älskling har åkt på jobbet igen, usch jag tycker det suger mer än vanligt att vara själv nu. Men ska snart iväg på jobbet nu. Har bara en toppen kund idag så det ska väl gå bra!
Och ikväll är det ju sista avsnittet av Greys! Spännande! Kommer han överleva Shepard?? Ja det är frågan...vi får se ikväll, hoppas jag!


Sex and the city 2!

Ja ikväll ska vi då äntligen på sex and the city 2! Samma gäng som på Maddes möhippa när vi såg ettan, plus en till! Ska bli kul! Det tog ett tag att få ihop det så alla kunde :) men vi hann ju innan den slutar gå iaf!
Men först ska jag och darling på stan en sväng, ja när han kommer hem från jobbet. Jag är fan aldrig på stan längre, så det är bäst att passa på att göra så ycket som möjligt när man väl tar sig ner! Och idag har vi barn vakt till Diesel oxå så då kanske man kan slappna av och gå i lite mer lugn och ro. Annars känner man sig alltid så stressad för han gillar inte att sitta själv i bilen och vänta!
Nu duschen!








Jag erkänner! Utan att skämmas ett dugg!

Jag ÄR faktiskt intresserad av att Victoria och Daniel ska gifta sig! Och kommer absolut att titta på bröllopet på lördag tillsammans med goda vänner! Alla får naturligtvis tycka vad dom vill om spektaklet men ärligt så tror jag att många som sitter nu och säger att dom inte bryr sig och så vidare....många av dom kommer att sitta där och glutta på lördag! Jag förstår inte varför folk inte tycker det är trevligt med ett kungabröllop, nu har vi ju monarki i sverige och inte mycket vi kan göra åt det. Så va glad för deras skull för fan, och var glad att vi kommit så långt att vår kronprinsessa fick välja den hon älskar, en helt vanlig svensk! Jag längtar till lördag! Då ska jag på bröllop här hemma i mitt eget tv rum! Hurra för det och Hurra för Vickan o Danne!!




Jag vill inte bli sjuk!!!!

Sitter här med jordens huvudvärk....har haft den hela eftermiddagen och den vill inte ge sig. Ingen sån där lätt huvudvärk heller utan dunka dunka av värsta slag! Jag vill inte bli sjuk! Inbillar mig att även bebis blir sjuk då! Och det vill jag då rakt inte!
Tänkte där ett atg att jag kanske hade blodsockerfall så jag tog och bakade lite muffins, satte sen i mig fem stycken på raken! Men det blev inte bättre av det....konstigt va!? ;)
Jag har inte varit så sugen på sötsaker sen jag blev gravid faktiskt, de första tre månaderna kunde jag inte äta godis och sånt över huvudtaget. YES! tänkte jag, perfekt eftersom jag är världens godisråtta! Men det verkar ha gått över nu....för nu kan jag bli lite sugen på sött igen. Så de sket sig! Man är ju lite rädd för att bli fet som en ko under graviditeten men det hoppas jag att jag kan undvika. Men ett visst antal kilon kan man väl inte komma undan, har ju redan gått upp 6 kilo! Jag kommer säkert ha gått upp 20 innan detta är klart! Men men...det viktigaste är att bebis mår bra sen får jag väl ta tag i det efter att den kommit ut.
Nu ska jag ut med Diesel sen ska jag hoppa i säng och försöka sova bort huvudvärken!
Imorgon eftermiddag ska vi på stan och köpa lite saker till mig, stödstrumpor och sånt kul.....

Dröm sött!


Ny vecka!

Jaha då var det dags för en ny vecka igen, just denna måndag är inte den bästa....känns tugnt idag! Älskling var dessutom tvungen att åka tidigare för han hade kurs innan han skulle börja jobba. Sen blir han ju borta tills imorgon.
Helgen  har varit ganska bra, i lördags hälsade vi på älsklings mormor o morfar. Och igår söndag hälsade vi på familjen nyström och käkade middag med dom. Det är mest det helgerna går ut på tycker jag, att hälsa på folk, sen hinner man inte så mycket mer.

Funderar och funderar på hur jag ska göra med mina ihop sparade pengar, har ju så länge velat köpa mig en riktigt bra system kamera nu har jag dom pengarna liggandes i sparburken som bara väntar men sen kom ju då beskedet med bebis och allt och nu ska vi gifta oss oxå så nu tyckte jag att dom pengarna kanske ska fylla andra utgifter. Men nu säger darling att han tycker jag ska köpa den där kameran eftersom jag sparat så länge just för den. Men gud så ansvarslös jag känner mig då...eller?! Hmm får fundera vidare på det där...

Vi sitter även och funderar när bröllopet ska bli, så svårt att planera det nu när man inte vet så mycket om framtiden, jag menar med barnet och allt, kanske kommer de oväntade saker på vägen...så vi avvaktar lite, men det lutar ändå åt nästa vår om allt går bra med allt. Egentligen vill jag ha ett vinterbröllop men det blir för tidigt eller alldeles för länge att vänta :) Mycket att planera nu!

Fundering nr 3 är barnrummet som ska göras iordning! Snart dags att inhandla färg och börja måla! Men vi väntar med färgköpet tills vi varit på ultraljudet, vi hoppas nämligen att vi ska kunna få reda på vad det är då.
Längtar ihjäl mig efter ultraljudet! Alla säger att det är så häftigt och jag tror dom! Och jag håller på dö av nyfikenhet om vad som gömmer sig i magen! Och jag hoppas allt är ok med bebis! Nästa vecka är det dags iaf! Låt tiden gå fort!!


Det var inte igår som jag...

...bjöd på lite bilder!


Våra fina förlovningsringar! Hela familjen var med som ni ser :)

Sötaste sötaste Diesel!



Ståtlig och stilig tycker Diesel att han är! Fint med solstrålarna, ellerhur!?


Här kommer hela historien! ( nästan )

Jag har ju hela tiden sagt att jag ska återkomma med detaljer om varför bloggen dog och vad det var som upptog alla mina tankar osv. Idag är dagen när ni ska få höra om allt! Många av er vet säkert redan dock.

För ett nu antal veckor sedan så förändrades våra liv totalt, vi fick reda på att vi skulle få en bebis! Detta kändes helt underbart, overligt, skräckinjagande, fantastiskt, omtumlande och helt galet typ. Helt plötsligt tog livet en helt ny vändning och vi visste varken ut eller in. Eller ja vi visste ju att vi ville ha bebisen men alla dessa tankar om man är redo osv kom ju, som säkert för så många andra. Men när man sansat sig lite så tänkte vi som så att allt händer nog av en anledning. Det var helt enkelt meningen att den här bebisen skulle komma till oss just vid den här tidpunkten. Men sen kom ju såklart problemet med att vara egen företagare och vara mamma ledig. Har hört många frisörer som fått barn och sen gått tillbaka på jobbet efter kanske ett par månader, så jag tänkte först att ja det är väl bara att göra så då. Men efter mycket tänkande på allt så kom jag fram till att det är ju inte alls vad jag vill! Jag vill kunna va hemma med mitt barn i lugn o ro som de flesta andra. Så jag har nu tagit det ändå ganska tunga beslutet att stänga salongen när jag går på mammaledigt. Jag kommer säga upp lokalen och sen vara hemma i lugn och ro. Och sen kommer framtiden helt enkelt att få avgöra hur det blir med allt sen. Antingen hittar jag en ny lokal, hyr en stol eller gör nåt helt annat! Jag har en känsla av att allt kommer ordna sig till det bästa och känner nu inte direkt någon oro över det längre. Nu känns det bara som att det här barnet är det viktigaste av allt och jag ska göra mitt bästa för att det ska bli bäst för bebisen. Som en klok person sa till mig, det är NU ni lever det är NU ni ska njuta tänk på nuet det är det som gäller allt annat ordnar sig.
Så vi ska alltså bli föräldrar, sjukt men underbart! Det har varit lite konstigheter kring att kunna lista ut vilken vecka vi är i men om vi ska tro doktorn så är vi nu i vecka 17. Nästan halva tiden har redan gått! Jag an inte fatta det alltså!

Nyhet nummer två som är ganska rykande färsk! Min darling har friat till mig! ♥ Så vi är även förlovade nu. Herregud det händer mycket nu. Men allt är så roligt!
Det var i ganska korta drag vad som står på i mitt liv. Nu ska nog bloggen hållas igång oxå nu när jag fått detta ur mig! :)



Hej igen

Jag sitter här och funderar på om jag ska börja om med en ny blogg, men kan inte komma på nåt bra bloggnamn och de flesta verkar redan vara upptagna, förslag någon?
Får fundera på det och tills vidare skriva här. Kanske kan jag börja nu igen, vissa dagar vill jag bara skriva och vissa orkar jag inte ens tänka ordet blogg. Så jag skriver när jag har lust helt enkelt.
Återkommer....

RSS 2.0