Här igen!

Ja uppdateringen är inte vad den har varit här just nu...men det är väl så man har olika lust att göra saker vid olika tider i livet...bloggen har inte varit nummer ett på ett tag. Känner ändå att jag vill hålla igång den så här ibland då det funkar som en dagbok för mig själv oxå.
Helgen har iaf varit super, i fredags åt vi god middag hemma med vin och öl. Sen åkte vi ner på Dalles där Jenny och Jossan med respektive mötte upp oss. Himla rolig kväll blev det, det blev en sväng på Plaza oxå men det var väl runt halv ett eller nåt sånt. Men som sagt himla kul! Roligt att få träffa dom, annars ses man ju mest bara när dom klipper sig ;)
Älsklingen och jag gick på stan en sväng oxå på fredag eftermiddag...fick ett par super snygga skor av älskling! Han e så himla snäll! Det är ju som ganska mysigt att bli bortskämd! :)

12 cm klack!!!! det ni! Shit va lååång jag kände mig i dom! Hade dom på mig i fredags, men eftersom jag inte hade hunnit gå in dom riktigt så hade jag med ett par flats oxå, fick byta där runt halv två haha! Men va fan ska man va fin får man lida pin! Dom är lite stora bara insåg jag...måste hitta typ hälinlägg eller nåt, finns det?!

I går var vi hos Madde, Tommy o Alex och käkade middag. Efter middagen blev det ett låååååååångt parti Monopol....typ flera timmar tog det, håll i er nu men det var första gången i hela mitt liv som jag spelade monopol! Det e sant! Men det var ganska kul, Tommy vann, det kommer han inte göra nästa gång! ;)

Nä nu ska mysa ner mig i soffan, har åkt på en liten förkylning oxå...snorig och hostig och en himla huvudvärk...onödigt!

/ D ♥


Inte den bästa...

...veckan i mitt liv...det går lite trögt med det mesta, älsklingen har haft en skit vecka på jobbet så han har inte varit på bästa humör och det mesta strular för mig känns det som...hoppas verkligen på en bättre vecka nästa vecka. Tur det snart är helg! Vill ha en bra helg nu!
Insåg just att jag inte skrivit nåt här sen i måndags typ...
I tisdags var vi iaf på Goa och åt lite indisk middag! Älskling ville bjuda ut mig, och jag undrade "jaha vadårå?" han svarade ja man kan väl gå ut och äta bara för att man är kär! Gullig han e! Det var iaf väldigt gott och MYCKET mat fick man, vet inte vilken levande människa som kan äta så mycket, när jag var mätt var det typ hälften kvar kändes det som och då hade jag ändå ätit så jag var tok mätt! Men hellre mycket mat än lite, vissa restauranger blir man ju inte alls mätt på när man ätit.
Älsklingen sov på jobbet inatt men jag var inte själv för det...hade sovgäst, Cattis :) Hon hade en sen tid på salongen igår så då sov hon över här eftersom hon skulle jobba idag. Vi hade lite av en tjejträff hon jag och Madde igår. Borde hända lite oftare!
Nä nu ska jag ta tag i den här dagen...på nåt vis..

/ D ♥

Har en...

...jävla dålig dag idag så jag är inte på humör att skriva nåt här....men här kommer lite bilder från både det första firandet av mamma och det andra.



Limon mamma blev kidnappad i !



Ballonger, serpentiner och tutor hälsade vi henne välkommen till Jamtli med!



Middagen på Arctura, jättegod mat och utsikten är det ju inget fel på direkt :)



Mina älskade föräldrar, dom bästa o finaste!!



Smörgåstårtorna som jag gjorde till firande nr 2



Middagen i krokom, sjukt mycket mat fick man och gott var det, oxfilé!



Dom vackra blommorna mamma fick av pappa!





Mamma o pappa dansar en liten kärleksdans, underhållaren som pappsen fixat i bakgrunden.



Tre underbara små prinsessor på kalas!!

Det får va allt för nu det går så fruktansvärt sakta att ladda upp bilderna.

Go natt

/ D ♥

Ursäkta....

men idag säger jag bara jävla måndag....

återkommer i kväll....

/ D

Men va fan...

...roligt det här då! näää sitta ensam hela söndagen....måste skaffa den där hunden snart. Man blir ju som helt ställd när man blir själv bara sådär när det inte var planerat...kommer mig inte för att göra någonting...kanske ska ta en promis.
Nån som har nåt förslag på söndags göra??

/ D ♥

Ny länk!

Den länk jag la upp på dansen från So you think you can dance plockades bort på youtube men här kommer en ny, tror den ska funka nu!

http://www.youtube.com/watch?v=OrILXIASpSM

Vackert....

/ D ♥




Söndag

Söndag igen....jag fattar inte hur helgen kan gå så snabbt. Igår var vi ju i änge hela dagen för att åter igen ha lite kalas för min mamma som fyllt 60. Kom lite släkt från övik, som ville fira mamma. Det började med smörgåstårtorna som jag bakat sen åkte vi till krokom och åt middag, jättegott faktiskt! Där hade pappa även ordnat med underhållning :)
Sen åkte vi hem till änge igen för jordgubbstårta och kakor till efterrätt, blev verkligen en hel dag. Kul att träffa lite släkt oxå för det gör man ju inte så ofta, det var 4 år sen jag träffade dom sist.
Just nu sitter jag själv....johnny har åkt till gällö för att hämta en kompis, dom ska på nåt street race i ope, jag kanske oxå åker dit sen, får se hur det blir.
Jaha så vad ska jag göra nu då?...hmm...inte ofta man måste fundera på vad man ska göra :)
Sol idag iaf! Skönt!
/ D ♥

Ingen avkopplande fredag precis...

Idag har jag tusen saker att göra, har precis jobbat klart för idag. Nu ska jag packa ihop all tvätt och bege mig till tvättstugan, har världens tvättberg! huvva! Sen bär det iväg på affären, ska handla ingredienser till 2 st smörgåstårtor som ska läggas ihop ikväll, plus att jag ska klippa älsklingen, göra middagoch packa inför imorgon. Sen måste jag kliva upp super tidigt imorgon och göra garneringen på tårtorna som ska vara i änge hos mamma o pappa senast runt tio....pust...mycket nu. Bäst att jag sätter igång tror jag!

/ D ♥

Torsdag?!?!

Haha ja det fattade inte jag förrän för ett par timmar sen! Att det är torsdag alltså! Snacka om virrig!
Men skönt att inse det för då är det ju fredag imorgon!!
Ikväll är jag ensam igen har mest bara suttit o tittat på vm...så rolig är jag!
Nu ska jag hänga lite tvätt och sen blir det sängen!
Ser fram emot helgen!!

Kram o go natt!

/ D ♥

Boooooring!

Har tråkigt nu! Älsklingen har åkt på jobbet och min lång kund avbokade så jag har inte mycket att göra idag. Ska ner en sväng lite senare för lite jobb. Nu sitter jag mest bara och tittar på friidrotts vm ganska kul iofs eftersom jag är lite sportfixerad.
Igår hade jag ingen vidare kväll, mådde lite dåligt och kände mig deppig. Men så kom älsklingen hem med jättefina blommor så då blev jag lite gladare igen!



Underbart fina! Rosa! Min älsklingsfärg!
Annars hände det inte så mycket igår vi försöker komma in i vardagslunken igen men det är svårt. Vi kan knappt komma på någon middagsmat...och vi känner oss lata och så. Men vi tog iaf en promenad igårkväll. Både jag och älsklingen ska verkligen försöka komma igång med träningen nu igen. Man blev väldigt lat under semestern!
Nä man kanska ska städa ihop lite här hemma då när jag fick avbok på jobbet.

/ D ♥


saknar

Har tagit mig igenom natten iaf..utan älskling...hade grymt svårt att somna igår när jag låg där alldeles själv i sängen. Tur han kommer hem idag! Längtar!
Nu ska jag göra mig i ordning för dagen, sen hämta ett kort på jamtli och sen på jobbet. Oj har lite brottom ser jag...
Ha en bra dag alla!

/ D ♥

Obeskrivbart!

Tittade just på So you think you can dance och denna dans visades upp...titta, njut av ett vackert och viktigt budskap och gråt som jag gjorde!

http://www.youtube.com/watch?v=3catMhgCmcE&feature=related

/ D ♥

Semester bilder!



Hiss knapparna i vårat hotell i göteborg...haha lite mer knappar än vanligt kändes det som! Vi bodde på 18 våningen! högt!



Utsikt från hotellet



Gigantisk räkmacka och vitt vin första kvällen på hotellet, baren Heaven låg på 23:e våningen!



Självklart blev det ett besök på Liseberg, barnsliga som vi är!



Haha klassiska kaninöron var ett måste för den som inte var feg :) Söta ellerhur?!



Ja och jag vann 2 kg kexchoklad...nyttigt värre....not! Men det är ju fan kul att vinna vad det än är...då är det bara! :)



Magic har LIIIIITE större händer än mig! Helt sjukt ju!



Verkar som jag är ihop med Peter Forsberg! ;)



 Ett kanin träd! Sött!



Vårat hotell sett från Liseberg, hade ganska nära till lekparken kan man säga! :)



Mer utsikt från hotellet



Också kunde vi se solen gå ner över stan från hotellrummet, mysigt!



Innan vi vände hemmåt åkte vi ner till Ullared och gick en sväng på Gekås, roligt ställe det där!

Det får va allt, lite privat måste man ju ha oxå ;)

I fredags firade vi min kära mamma som fyller 60 snart. Ska lägga ut lite bilder från det ikväll om jag hinner.
Nu är det dags för jobbet!

/ D ♥

!Usch!

Nä men om det kunde ta och regna lite mer!!!! Det bara öser ner idag....så himla trist. Jag blir så tung i huvudet när det är sånt här väder!
Idag har jag en konstig dag...börjar inte jobba förrän 16, ska jobba till 20:00 ca 4 timmar bara och ändå kommer jag få in mycket mer pengar än en vanlig dag. Salongstelefonen är väldigt tyst idag...ingen vill väl gå ut i detta väder! Hoppas det blir bättre imorgon.
Idag har älsklingen åkt på kvällsskift oxå så inatt är det första natten ensam på lääääänge...USCH! vill inte sova ensam! Låter som en barnunge jag vet...men sån är jag! Jag hatar att sova ensam! Hoppas vi hittar våran hund snart så jag får lite sällskap när älsklingen sover borta!!
 / D ♥

Tips!

Satt precis och läste en blogg medan färgen verkar i håret, en tjej tipsade om rengöring av smink penslar med yes diskmedel. Kom på när jag läste det att jag hört det förut och tvättat dom en gång med det men sen glömt bort det och bara tvättat med vanlig tvål igen...men jag säger bara shit!! Samlade ihop alla penslar och tog fram diskflaskan och GUUUUUD va äckligt!!! Vattnet blev alldeles brunt, och då är det inte längesen jag tvättade dom. Så har man haft lite problem med glansig och lite små finnig hy så prova att tvätta penslarna ordentligt för det kan mycket väl bero på det. Mina såg som sagt rena ut men ack va fel jag hade. Så iväg och tvätta penslarna med yes nu tjejer!!

/ D ♥

Tillbaka!!

Ja då var det vardag igen då, nu är både min och älsklingens semester slut. Har inte varit inne här på jättelänge, men det kändes lite skönt att slippa alla åtaganden under ledigheten.
Ja det har ju förståss hänt jätte mycket under tiden det varit tyst här men jag orkar nog inte berätta om allt så jag börjar nog helt enkelt med att skriva vad som händer från och med idag och sen kanske det dyker in lite info under tiden om vad som hänt tidigare. Ska lägga ut lite bilder iaf från semetsern och så sen.
Ikväll sitter jag ensam en stund, Jonny är och får lite mer klotter på armen ikväll. Men han kommer ju hem iaf. Imorgon kväll ska han sova borta på jobbet igen för första gången på över tre veckor! Känns super trist nu när jag vant mig vid att han är hemma varje natt....kommer ta några veckor att vänja sig igen kan jag tänka.
Själv tror jag att jag ska ta tag i mitt hår, måste färgas, kanske blir det ny färg igen :) är lite inne på förändring just nu!

Det största som händer i våra liv just nu är iaf att vi letar hund! :) Vi hoppas att det dyker upp någon passande till oss snart. Det blir nog en jack russel som det ser ut nu. :) Spännande!

Nä nu ska jag kladda med färg ett tag. Men nu är jag som sagt igång här igen.

/ D ♥

RSS 2.0