Mår lite bättre idag...

Idag mår jag lite bättre har fått sova ganska bra inatt. Men det var skönt att jag hade sovmorgon så jag kunde vila ut ordentligt. Hoppas det bara va en släng av illamående av värmen eller nåt vill inte bli sjuk!
Nu ska jag iväg på jobbet iaf.
Ha en bra dag allihopa!

/ D ♥

Trist...

..älsklingen jobbar kväll och jag mår sådär lite allmänt dåligt...mår illa och har huvudvärk...ligger bara på soffan, orkar inte göra någonting...jobbade till åtta ikväll oxå vilket gjort att jag är lite trött, ska gå till sängs nu och se om jag orkar läsa lite innan jag ska sova.
Natti / D ♥

Söndagen

Lika varmt igår alltså! Underbart men man blir lite seg! Dessutom hade vå sån himla träningsverk så vi gjorde inte så mycket. Men dagen började med en tur ut på frösön och expo Norr mässan, var inte så mycket att se precis som jag trodde men jag köpte iaf ett skärp och älsklingen fick prova att skjuta lite paintball gevär så helt i onödan blev det ju inte. :) Efter mässan åkte vi till badhusparken och köpte glass!
Sen åkte vi hem och hämtade vatten, filt, böcker och frukt och åkte och la oss på en filt i en park.
Älsklingen föreslog grillat till middag igen men jag var inte så sugen på det...slutade dock ändå med att jag gav med mig för hans skull, men när vi sen kom på affären så fanns inte det han ville ha så då blev det en pasta/kycklingsallad istället. GOTT med kall mat i denna värme! Det blev middag ute på gården och efter den gick vi in en stund. Kom sen på att vi ville gå på bio så då bokade vi platser till Baksmällan, den var faktiskt ganska bra men det var sjukt varmt i bio salongen så det var lite jobbigt.
Efter bion var det mest bara att säga go natt :)
Här kommer lite bilder från helgen oxå!



Sommar i östersund! Fick med en bit av älsklingens huvud oxå haha orkade inte klippa bilden :)



Kul glass myste vi med i badhusparken! GOTT!



Kycklinsallad till middag! Recept på den finns i ett tidigare inlägg. Denna gång lade vi till soltorkade tomater plus en till pesto smak, pinjenöt/basilika.



En till bild från badhusparken, jag tycker verkligen vi bor i en vacker stad!

Nu ska jag göra mig klar för dagen, börjar sent idag, skönt!

/ D ♥


Ingen ork...

..att blogga...det är så varmt och vi har så ont i kroppen sen fotbollen... haha vi går runt som pensionärer här...skriver om helgen imorgon istället.
/ D ♥

Ingen ork...

..att blogga...det är så varmt och vi har så ont i kroppen sen fotbollen... haha vi går runt som pensionärer här...skriver om helgen imorgon istället.
/ D ♥

Helt slut!

Ja idag har vi ju då varit i änge och spelat fotboll på fotbollens dag, jag säger bara HERREGUD vad otränad man är! Och sen var det ju 10-15 år sen man spelade fotboll sist så man var ju lite rostig om man säger så haha. Men det var iaf kul även fast det inte gick jättebra för vårat lag. Men vi kommer igen nästa år! Vi tog de liksom inte på lika stort allvar som resten där verkade göra! Men nu vet vi ju det till nästa år som sagt.
Ja det där höll ju på hela dagen , från 11 till halv fem, efter det var slut åkte vi till mamma o pappa och där grattade vi min bror lite i förtid, blev smörgåstårta och jordgubbstårta!
Ja man ska ju inte klaga på värmen men spela tre fotbills matcher i denna värme kändes ungefär som att springa in i en vägg med huvudet först. Har lite huvudvärk och rätt ont i kroppen nu! Kommer nog somna gott ikväll efter denna ansträngning :)
Imorgon kanske det blir en sväng på expo norr, jag har inte varit där på många år. Kommer säkert ångra mig så fort jag kommer in och inser att det är bara skit som vanligt men. alltid kul att hitta på nåt. Men vi får se hur det blir kanske har hittat på nåt roligare innan dess :)

Nu ska jag lägga ner mig i soffan igen och vila min gamla slitna kropp ;)

/ D ♥

Varmt!

Och skönt! riktig sommar! yeeeejjj! Ja idag har man ju knappt varit inne en sekund, där av inget bloggande :)
Jobbade lite på förmiddagen sen gick jag och älsklingen som var ledig idag på stan. Åt lunch med hans lillebror och sen skulle vi fixa present till min bror. Åkte sen och handlade inför grillandet!
Runt fem kom madde, tommy och alex och då tände vi grillen! Efter maten blev det två omgångar kubb, mästarna Madde o Dessan vann såklart båda matcherna! :) Haha ja vi kanske inte är så bra på NHL men kubb det kan vi f*n spela! ;)




Efterrätten :)


Imorgon åker vi ju till änge och spelar fotboll :) Sen blir vi nog där hela dagen. Ska även gratta bror som fyller år på måndag egentligen men det är liye roligare att ha kalas på helgen.
Nu ska jag packa inför imorgon!

/ D ♥

Snart kommer..

...älsklingen hem, eller ja om en timme typ. Sen blir det nog sängen ganska omgående för jag ska börja jobba halv nio imorgon! Och det är tidigt för att va mig! :) Brukar ju börja tio nästan varje dag! men lika bra att va uppe tidigt för då får jag ju sluta tidigare oxå. Vilket är toppen när det ska vara så fint väder! Måste på stan imorgon och köpa present till min bror som fyller år till veckan men som vi ska fira i helgen!
Go natt på er!
/ D ♥

Dålig...

..uppdatering idag. Men nu är jag hemma från jobbet iaf, lite typiskt att man ska jobba till sju när det är så fint väder! Men jag är glad att jag får jobba! :) I love my job!
UNDERBART med sol och värme! Äntligen är sommaren här! Hoppas vi! Verkar som det ska vara fint hela helgen oxå!
Imorgon blir det nog grillning! mums, kanske madde och tommy oxå skulle komma! Hoppas på det, alltid trevligt att umgås!
Ikväll jobbar ju älsklingen kväll men han skulle inte jobba imorgon så han kommer hem ikväll igen, men ganska sent dock. Men det är skönt att jag ska slippa sova ensam! :)
Nu ska jag käka lite middag!

/ D ♥

Fiske!

Ja det blev en liten fisketur idag, efter middagen gav vi oss iväg till kattstrupeforsen. Dock blev det ingen fisk :( tråkigt! Plus att vi miste två drag eftersom båda två fiskade fast i något i vattnet. Haha tur att älsklingen oxå gjorde det så jag inte fick va den klantiga! ;)
Men det var roligt ändå! Nya tag nästa gång. Vi kommer nog ta med oss fiskegrejorna när vi åker till änge i helgen så vi kan prova lyckan där istället!



Mitt nya fina drag som inte fisken ville nappa på :)



Storfiskarn! haha!



Aaahhh va snygg han e min älskling!


Nu ska jag spöa skiten ur älsklingen på NHL! ;)
Natti natti!
/ D ♥

Härliga morgon!!

Solen skiner och det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag! Underbart! Det är ju så mycket lättare att stiga ur sängen oxå när det är fint väder ute! Nu ska jag göra mig iordning för jobbet! Längtar tills älsklingen kommer hem! Efter middagen idag blir det nog att vi åker och fiskar! :) Ska bli kul att prova mitt fiskespö, jag som är en van metare är ju inte så haj på det där med när man ska kasta... men det ska nog gå bra!
Hoppas alla har det soligt idag och njuter av sommaren!

/ D ♥

Klar!

Äntligen klar med håret! Tror det blev ganska bra, jag gjorde lite diskreta koppar/brons/bruna slingor, mest för att få lite skiftning bara :)
Usch vad trött jag blev, tre omgångar färg! Haha! Ja det blev ju inte direkt nån tid för nån promenad iaf! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite och sakna älsklingen lite!
Sov gott alla som läser!

/ D ♥

Vilken tid det tar...

..när jag ska färga håret på mig själv! Ska snart i med tredje färgen nu! Vet inte om det blir bra än men hoppas på det!
Kände helt enkelt för lite förändring, men jag vet ju att jag säkert ganska snart kommer färga allt mörkt igen eftersom jag trivs bäst så men ibland är det kul med nåt annat även om det så bara är för ett tag.
Och jag har ju möjligheten att exprimentera när jag har det yrket jag har :)
Dags att skölja färg och i med nästa nu!

/ D ♥

Leker frisör..

Haha eller ja jag är ju frisör! :) Men nu håller jag på att fixa mig själv lite! Just nu har jag lite bottenfärg i håret men kanske även ska göra lite bronsfärgade slingor, men har inte bestämt mig än! Ska ringa älsklingen sen och fråga vad han tycker! Är ju ändå han som ser mig mest! :)
Idag saknar jag verkligen en balkong! Vi har ju ingen :(
Men man kan ju alltid gå ut och sätta sig i gräset, hoppas jag hinner en promis när håret är klart! Det är ju så fint väder!

/ D ♥

Rena julafton!

Ja idag har det varit rena julafton för mig! :) Älsklingen skulle gå bort på fiskeaffären som ligger på samma gata som vi bor för han behövde ny lina på fiskerullen, så jag följde med och råka ju nämna att jag oxå skulle vilja ha ett fiskespö ( jag brukar bara meta ) och då köpte han ett fiskespö till mig! Min älskling! Han är så snäll! Så nu ska vi nog iväg och fiska imorgon kväll! Ska bli kul att prova det nya spöt!



Sen när jag kom hem från jobbet nyss så hade mina skor som jag beställt kommit! Dock blev det en besvikelse för ena skon var trsig så jag måste skicka iväg dom och byta. Men men sånt som händer. Men jag måste säga att det var toksnabb leverans iaf! Sånt är ju alltid kul!
Nu ska jag käka lite mat sen kanske det blir en promis eller så ska jag exprimentera lite med hårfärgen! :)

/ D ♥

Huvudvärk...

Blev inte att jag bloggade nåt igår kväll, fick jordens huvudvärk! Trodde minst jag skulle dö!! :)
Överraskningen blev iaf mycket uppskattad, han blev jätteglad över sin present! Efter vi hade käkat åkte vi och veckohandlade. Sen tog vi en lång promenad. Det var efter den som min huvudvärk satte in så vi gick och la oss klockan tio men då låg vi och läste ett tag sen var det typ omöjligt att somna med dunkandet i huvudet! Har lite tryck idag oxå men inte alls som igår!
Var är egentligen det där fina vädret som skulle komma denna vecka!?!?! Visst det reganr inte hela tiden men jag hade typ förväntat mig super soligt och minst 25 gader varmt! Verkar som man får vänta på det...
Ja och idag är det tisdag men inget desperate!! SUCK! och älsklingen jobbar kväll...vilken värdelös kväll det kommer bli.
Får hoppas på skönt väder så jag kan ta en promenad eller ut och springa.
Nä nu ska jag försöka göra mig klar för dagen här.

Have a nice one!
/ D ♥

Liten överraskning!

Ja idag blev det kort dag på jobbet så då bestämde jag att jag skulle överraska älsklingen lite sådär på en vanlig måndag! Köpte en lite present till han på stan innan jag åkte hem och nu ska jag göra lite middag tills han kommer hem och städa upp lite här! Jag hoppas han blir glad! Har redan börjat duka lite och så.



Nä nu måste jag skynda på så jag hinner allt! Han kommer hem om ca en timme!
See yaaaa

/ D ♥

God morgon Måndag!

Ja då var det måndag då...herregud vad svårt jag hade att ta mig ur sängen imorse...så himla trött. Hoppas jag blir piggare under dagen. Verkar ju bli ganska bra väder idag oxå :) Nä nu måste jag skynda mig så jag inte blir ännu senare.
Ha en bra dag!

/ D ♥

p.s...

..Tack snälla grannarna för att vi får låna er parkering ett tag! :) Njut av semestern!

/ D ♥

Shoppat..

Jaha nu har jag lyckats slösa lite pengar fast jag inte skulle det!! Man fick med ett presentkort på nelly.com i senaste cosmo, ja och då var ju jag tvungen att gå in och kika där...och hittade ett par skor! Och då tycker man ju att, ja men gud jag har ju ett presentkort så det blir ju billigt...haha va värdelös jag är. Har dessutom aldrig beställt skor på internet då man inte kan prova dom men nu tänkte jag att jag skulle chansa, finns kanske alltid nån som kan köpa dom av mig annars.
Nä nu ska jag hoppa i säng och läsa lite. Känns ganska skönt med måndag imorgon faktiskt.
Sov gott allihopa! ( idag hade jag besöks rekord på min lilla blogg som jag trodde ingen läste :) över 50st! )

/ D ♥

Bild på skorna jag beställt


Liten picknick!

Efter springturen åkte vi på en liten picknick idag! Åkte och köpte sallad och sen satte vi oss på en filt i en park och myste! Det var riktigt varmt och skönt!






Loka smultron! Ååå så god den är! Kan inte få nog!



Ligger och hänger på älsklingens rumpa! :)




Nu har älsklingen åkt på jobbet :( trist, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Borde kanske städa men hur kul kändes det liksom...hmm nä får komma på nåt roligare än det!

/ D ♥

Skönt

Nu har jag nyss varit ute och sprungit, skönt! Vädret är perfekt för det, sol och ganska varmt men lite blåst.
Skulle va skönt och lägga sig och sola nu...

/ D ♥

JAG VANN!!

Äntligen vann jag en match på NHL!! YEEESS och på straffar dessutom! :)
Ok jag kanske e knäpp men efter att ha förlorat typ 50 matcher så känns detta som ett nobelpris typ haha!
/ D ♥

Söndag..

Usch redan söndag...älsklingen åker och jobbar idag och kommer hem imorgon...trist.
Här har vi nyss ätit frukost, var trötta idag.
Ska väl inte göra så mycket idag eftersom han ska iväg sen.
Här kommer lite bilder från andersön iaf :)













/ D ♥

Andersön

Det blev en tur ut till andersön för oss idag. Vi åkte på affären och handlade lite grillkorv och sen åkte vi ut dit och grillade! Mysig middag måste jag säga :)
Har inte orkat lägga in bilderna på datorn ännu för vi hade bara Johnnys mobil med oss. Men jag ska lägga ut lite bilder imorgon.
Annars har det varit ganska långtråkigt ikväll, bara skit på tv och vi har inte haft nån fantasi till att hitta på nåt att göra.
Nu lutar det nog åt säng hållet snart.
God natt!

/ D ♥


Midsommar...

Ja då tycker jag nog att midsommar är över...vi åkte som sagt till änge igår. Kom dit vid halv ett och då åt vi sill lunch.
Sen satt vi och tittade på gamla kort, typ från åren 89 och framåt, haha herregud hur alla såg ut alltså! Har tagit med två kort som jag ska scanna in sen och lägga in här!
På eftermiddagen åkte vi till min bror och hans familj i kaxås, där blev det grillning och sen jordgubbar och glass till efterrätt! MUMS! det är ju underbart med jordgubbar! Men jag får äta med måtta då jag inte riktigt tål dom.

Runt nio åkte vi hem till mamma o pappa igen då degade vi ner oss i soffan med lite godis och såg nån halvdålig film och satt o surra bara. Vädret blev ju trots allt ganska bra, iaf hemma i offerdal vi hade bara en liten regnskur på ett par minuter sen var det hyfsat, solen tittade till och med fram en sväng!

Idag innan vi åkte hem till stan igen hälsade vi på Patrik o Linnéa med familj en sväng.

Nu är vi nyss hemkomna ochgör mest ingenting...Johnny sitter och spelar tv spel och jag surfar. Ska väl försöka komma på nån middag eller nåt snart...sen vet jag inte vad det blir, förslag nån? vad man gör en midsommardag?



Brorsan var grillmästare, som vanligt :)



Mycket mat som vanligt när mamma o pappa har handlat!



Jordgubbsfrossa!

Jag var lite dålig på att ta bilder igår så det fanns inte så mycket att lägga ut tyvärr :(
Nä nu ska jag se om jag kan locka älsklingen till att hitta på nåt!

/ D ♥


Snart natti natt...

Ja nu ska vi snart hoppa i säng tror jag, jag sov lite sådär inatt. Idag blev det väldigt avancerad middag här :) varma mackor! Men det var jätte längesen vi åt det så vi tyckte det var gott faktiskt! När vi åkte och handlade åkte vi även förbi videoteket och hyrde en film, jag har velat se den där Benjamin Button jätte länge nu men det har inte blivit av så nu hyrde vi den, den var riktigt bra faktiskt!
Sen har vi bara degat i soffan.
Klänningen var jättefin på iaf! Jag är väldigt nöjd! Det blir nog den imorgon trots regnet! Nu har vi iaf bestämt att vi ska åka till änge, blir sill lunch runt tolv ett nåt sen åker mamma, pappa, jag o johnny till min bror och hans familj i kaxås och där blir det grillat! Sen får vi se vad som händer :)
Jaha nähä...nu verkar det bli NHL match här innan vi ska sova haha...
Sov gott!
/ D ♥

Ja nåt strul är det ...

Ja min dator och mitt internet verkar inte må så bra nu igen...suck...
Idag är jag hemma tidigt! Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem för han har oxå slutat tidigt idag :)
Vi ska iväg och handla lite inför helgen och så, vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska göra imorgon men jag tror det lutar mot att vi åker hem till mamma o pappa för det verkar inte hända så mycket här i stan iaf :) Kändes lite trist att sitta helt ensamma på midsommar också ju, det är ju en helg då man ska umgås tycker jag!
Kanske det blir en kubbmatch mot mor o far och lite grillning :)
Nä nu ska jag prova en klänning som jag nyss köpte på rean på stan!



JÄTTE gul är den men fin tycker jag! Men jag provade den inte innan jag köpte den så jag hoppas den passar och ser bra ut även på för det var inget öppetköp på rean! Men 98kr är ju ganska överkomligt ;)
Kanske det får bli årets midsommar klänning...ska ju bli snorkallt men med ett par strumpbyxor och en kofta över så går det ju bra!
Vi hörs! Och Glad midsommar på alla!!
/ D ♥

Men jag blir tokig!

Alltså är det mitt internet är eller är det comhem som strular??? Jag får inget att funka ju! Kunde inte blogge imorse för jag kom inte in på internet överhuvudtaget! Och nu får jag strula fram och tillbaka...hmm kanske inte ska skriva så långt ifall det inte går att lägga in inlägget...provar först...

Sov gott!

Nu är det sängen som gäller!
Härliga torsdag imorgon! Älsklingen kommer hem och sen är det helg! *smile*

Sov sött vänner!

/ D ♥

I am....
















/ D ♥

Nyheter!

Idag har jag fått in ett par nyheter i produkt hyllan på salongen!



Miniflaskor i förpackning med 3 st. Schampo, inpackning och hårspray. Perfekt när du ska ut och åka i sommar och inte vill släpa på stora flaskor som tar mycket plats! Alla tre för endast 100Kr ( värde, 195kr )



Force Vector är den nyaste serien i Série Expert. Förstärkande anti-breakage hårvård för sprött och skadat hår.
Detta är ett repair schampo för "fina" skandinaviska hår. Förebygger slitage av sprött och skadat hår. Ger näring och förstärker hårfibern. Håret blir förstärkt och fullt av glans utan att tynga ner och kännas "fett"

Fråga mig gärna om vilka produkter som passar just ditt hår!

Har du inte fixat midsommar frisyren? Jag har några tider kvar imorgon torsdag 18/6!
Ring och boka på 063-10 00 52

/ Lock´n´Roll - Desirée

Solen skiner och..

..jag har äntligen kommit hem! Det är så skönt att se solen igen, man känner på en gång att batterierna laddas :)
Ja då ska jag försöka skriva om det jag skrev i morse som inte kom in :)

Jo i morse va vi väldigt trötta och sega, vi hade bestämt igårkväll att efter desperate skulle vi ut och springa, nu var det ju bara det att desperate slutade ju inte förrän 22:40 så klockan blev ju 23 innan vi hade bytt om och tagit oss ut. Lite sent för träning men nu blev det så. Men det fick vi ju känna av i morse då, var nog ingen bra idé med så sen träning. Men nu har vi lärt oss det! :)
Ja det var ju säsongsavslutning på desperate igår...ahhh hur ska jag klara mig utan det! Det är ju liksom nåt att se fram emot så där en vanlig tråkig tisdag! Men men det kommer ju igen nångång. Det var ju ett bra avsnitt iaf!

Ja på fredag är det midsommar oxå då...känns konstigt eftersom det verkligen inte känns som sommar ju! Vi har inte ens bestämt vad vi ska göra, blir nog lugnt för våran del. Vi kanske åker hem till mina föräldrar och så eller så blir vi nog bara här hemma själv med mysmiddag. Vi får se vad vi känner för på fredag helt enkelt!

Nä herregud jag måste få i mig nån middag nu!
Ska skriva ett inlägg lite senare om lite erbjudanden och produktnyheter jag har på salongen. Kolla gärna in det sen!

/ D ♥

Men va f*n...

Skrev just ett långt inlägg och sen försvann det bara...arg
HInner inte skriva om det nu för jag måste göra mig klar, älsklingen ska bjuda mig på lunch på stan idag :)
Skriver mer sen
/ D ♥

Har tagit bort..

...min besöksräknare nu för den funkar inte, idag visade den 6 besökare och när jag går in på min riktiga statistik räknare på bloggen så visade den 28, så jag måste göra ett nytt försök med en ny räknare. Men det orkar jag inte nu, det måste jag ha tid för, tog en himla tid sist eftersom jag inte är så duktig på kodning.

Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet, men det ringde en hel del på eftermiddagen iaf :)
Madde och Alex kom ner runt tolv idag och då tog vi en promenad bort till kupan igen :) Hittade dock inget direkt fynd idag blev en bok och ett skärp, sammanlagda kostnaden för det blev 9kr! :) Så iofs så är ju det ett  fynd som heter duga!
Nu sitter jag och älsklingen och väntar på att middagen ska bli klar, vi har en lasagne i ugnen :) Jag har snöat in helt på lasagne tror jag blir typ sugen på det en gång i veckan. Men jag har nästan aldrig ätit lasagne förut heller, det är ingen maträtt jag gjort själv och ingen maträtt jag fick när jag växte upp heller så jag håller väl på att äta ikapp det nu eller nåt haha. Sen är det ganska skönt för det är älsklingen som är bäst på det så det blir han som får stå vid spisen när det är lasagne på menyn, och det är ju ganska skönt eftersom annars är det mest jag som lagar maten här hemma. :)
Nä nu tror jag visst att äggklockan ringde! Mat!

/ D ♥

God morgon!

Tjooohoo det regnar inte!! :) Hoppas det håller i sig! Idag låg jag i sängen alldeles för länge så nu har jag lite brottom :)
Hinner inte skriva mer just nu.
/ D

Klockan var inte 24:00 :)

Haha jag trodde klockan var tolv nyss när jag skrev gonatt...kan inte gå och lägga mig än för älsklingen jobbar till tolv och då ringer han och säger go natt så då måste jag va vaken :)
Eftersom jag har lite att göra så kommer det lite bilder på mig här ;)






Ligger och sover med nallen Snus Sune som jag fått av älsklingen, för läääänge sen :) Fråga inte ;)













Jag och min älskade brorsdotter! Om ni undrar varför det finns skor med på bilden så hade hon just fått dom av mig och ville absolut att dom oxå skulle va med på bilden :)

Nä det här var lite jobbigt för det strular när man ska ladda upp bilderna...klockan är halv tolv nu, dags att borsta gaddarna och sen prata en stund med snyggve!
Men nu säger jag iaf natti natti :)

/ D ♥


Cityakuten..

Jaha då har man sett det allra sista avsnittet av cityakuten...slutade ganska dåligt tycker jag, så där som att allt hänger i luften...men men jag har inte följt det slaviskt under alla hår heller så...men tårarna kom iaf...jag är ju ganska rädd för döden, ja så där i allmänhet, är livrädd för att nån i min närhet ska dö, tror inte jag skulle klara av det. Tanken på att förlora nån jag älskar kan få mig att nästan tappa fattningen så jag försöker undvika att tänka på det såklart...men det händer ju så mycket skit och så mycket orättvist. Jag ber till gud att jag inte ska behöva uppleva nåt tragiskt, sen fattar jag ju att alla dör av ålderdom nångång men jag hoppas det är länge länge kvar till dess...nä usch sluta tänk på döden nu för guds skull!
Dags för sängen!

/ D ♥

Kyckling/pasta sallad

Här kommer som lovat receptet på salladen....väldigt lätt som sagt.
Koka penne pasta, skölj i kallt vatten så pastan blir kall.
Blanda i pesto med tomat, basilika och cashewnöt smak direkt i pastan, krydda med svartpeppar.
Blanda sen i grillad kyckling, finns färdig sallads kyckling att köpa :)
Fetaost
Tomater
Gurka
Oliver om du tycker om det.
Lägg sen upp blandad sallad på en tallrik ( finns att köpa färdiga blandade påsar )
Sen pastablandningen ovanpå
Servera med nybakat bröd
MUMS!
Som sagt lätt som en plätt men ibland är det skönt att få lite insperation ellerhur!? :)



/ D ♥

Ja de regnar! Vi har fattat det nu!

Men alltså detta väder! Ok det regnar inte precis just nu men då blåser det typ orkan istället! Vad är det frågan om? Är detta våran sommar eller?? Jag blir så less! Och trött får nå fel snart...
Idag har jag haft det lite snålt med kunder på jobbet oxå, men det hänger liksom ihop det där, om det är dåligt väder har jag mindre kunder och är det soligt och fint har jag mer! Det är som att folk kryper in hemma och gömmer sig när det är styggväder, vilket inte är så konstigt, jag gör precis samma sak!
Jag var nyss på affären och köpte lite tröst!



en skvallerblaska och en chokladbit! Kanske man blir på lite bättre humör!
Så nu ska jag sätta på mig lite myskläder och mina sjukt söta tofflor som jag har fått av älsklingen!



Och dom är sååå varma och sköna! Finns på IXO house för den som vill ha ett par :) om dom inte är slut förstås.
Ska skriva ett inlägg lite senare med receptet på kycklingsalladen jag gjorde i helgen, sjukt lätt och sjukt gott!
Men nu vill jag mysa ner mig i soffan en stund!
/ D ♥

Men orka!

Alltså detta regn!!! Jag blir tokig! Man orkar ingenting och inget kan man hitta på att göra! Vi låg i sängen till halv tolv idag! Vet inte när vi gjorde det sist men det kändes inte som nån större mening att kliva upp heller!
När vi väl klev upp så blev det brunch! Hade ganska mycket pasta/kycklingsallad kvar från igår!
Sen satt vi bara framför tven tills jag höll på bli knäpp vid halv tre där nångång...då for vi och handlade till middagen och Johnny skulle på Jula en sväng plus att vi åkte och hyrde en film, Vi hade iallafall tur med vädret-igen, vet inte om det var sån passande film idag för idag har man ju inte ens tur med vädret :) men men den kanske e rolig, känns dock som sånna där uppföljare brukar va ganska dålig. Men älsklingen ville se den så då gör vi det då, jag får ju välja film nästa gång då :)
Nu har jag iaf tagit itu med lite städning men orken gav upp ganska snabbt...vi ska väl försöka få till nån middag här snart..
Tips på nåt att göra i detta oändliga regnande nån???

/ D ♥

Loser...

Ja jag och Madde förlorade alla matcher i NHL spelandet ikväll....suck men det verkar ju som killar är födda med en speldosa i handen för allt verkar ju göra sig självt för dom :) men men det var kul iaf tycker jag! Nästa gång tar vi dom!
Vi kom nyss hem iaf herregud vi har suttit hos dom och spelat tv spel i fem timmar! Vi spelade två omgångar Buzz också, det var himla kul faktiskt jag hade aldrig spelat det, ja inte Johnny heller.
Nä nu är jag ganska trött, har ont i tummen som f*n av spelandet plus att det känns i kroppen att vi var ute och sprang idag, kommer nog ha en fin träningsverk imorn...
Men nu ska jag krypa ner i sängen för älsklingen lovade mig just en massage!! Och då gäller det att passa på för det händer inte så ofta :)
Natti natti

/ D ♥

Duktigt!

Idag har vi äntligen varit på stan och Johnny har köpt nya springskor, så nu har vi precis varit ute och invigt dom :)
herregud va otränad man är! Men förhoppningsvis ska det bli bättre. När jag väl sätter igång så brukar det gå ganska snabbt för mig, behöver verkligen gå ner några kilo nu.
Nu ska vi in i duschen sen ska vi göra en god kycklingsallad till middag!
Senare ikväll ska vi till Madde o Tommy och spela stormatch i NHL-09! haha undrar om vi kommer bli galen allihop då!
Tydligen kan man spela alla fyra samtidigt och va vå i varje lag, får se om det blir tjorvigt eller hur det går! Kul ska det bli iaf!
Nä usch nu blir det dusch! :)

/ D ♥

Dålig förlorare...

Det var ganska roligt nyss, jag slutade just att spela NHL med älsklingen för jag blev så sur när jag bara förlorade. Så gick jag in på Maddes blogg ( http://nystromfamiljen.blogg.se ) och läste att dom hade köpt NHL oxå och att Madde blev galen för hon var så tävlingsinriktad! Hihi tror det ser ganska lika ut hemma i våra soffor idag!
Idag blev tacos till middag IGEN, vi äter det typ varje fredag snart :) Ni har smittat oss Madde!
Ikväll var det tänkt att vi skulle på bio men då kom vi på att det är finalen i Talang och det var ganska många bra i år tycker jag så vi ska se det istället också kanske det blir bio imorn istället.
Annars har vi inga direkta planer för helgen tror jag, känns som det är ganska skönt att va planlös oxå måste jag säga!
Nä om man kanske ska ta en match till...surheten lägger sig ganska fort och sen blir man sugen på att spela igen :)

/ D ♥

Snart är det fredagsmys!!!!

Trallalalalalala..... Fredag!!
Bara lite jobb nu och sen är det helg! Och den här helgen har jag älsklingen hemma HELA helgen och inte bara söndag! Såå skönt!
Frukost nu sen jobbet!

/ D ♥

Snart så...

..är det fredag och helg och darling kommer hem!
Nu har jag tvättat och hängt tvätt och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min hemska bok som jag håller på med.
Den heter när blodsbanden brister och handlar om en kvinna som gifter sig med en misshandlande pedofil...huvva...och hur den svenska socialen funkar är ju helt otroligt. För den som orkar läsa en sån bok så är den iaf bra. Men man mår illa många gånger. Har varit på väg att sluta läsa den varje gång jag tar upp den men jag vill ju veta hur det går för henne och barnet oxå...fy f*n va hemska saker det händer...och kanske bara runt knuten vad vet man...enligt boken så säger statistiken att ungefär ett barn i varje klass blir utsatt för sexuella övergrepp som barn....jag har inga ord för de...

Natti natti

/ D ♥

Home sweet home!

Äntligen hemma igen! Tänk va skönt det är att  va hemma! Idag har det varit en rolig dag på jobbet! :)
Madde kom ner med Alexander en sväng oxå så då fick jag gosa med han lite! Han blir så stor så fort!
Har precis käkat lite middag, pasta hjul med ketchup, haha ja ibland kan jag bli sugen på det, är ganska gott med bara pasta och ketchup och inget annat till :)
Nä tvättkorgen svämmar över här..måste tvätta lite....

/ D ♥

Utmaning? från Madde :)

1. Hur gammal är du om fem år? 32
2. Vem var den sista du träffade? Johnny
3. Hur lång är du? 161
4. Vilken var den senaste film du sett? Taken
5. Vem ringde du senast? Älsklingen igår
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Och jag i dig! till älsklingen som skrev att han var så kär i mig!
7. Vad är dagens planer? Käka lunch med snyggve och sen jobba
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta, 32år tror jag
10. När såg du senast din mamma? I lördags
11. Vilken ögonfärg har du? Ögon
12. När vaknade du idag? klockan 08 då älsklingens larm gick av
13. Har du någon gång hittat en katt?  och lika glad e jag för det
14. Vilken är din favoritplats? Hemma med älsklingen
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus är ingen höjdare
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett fint hus med barn och allt det där
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker och bråk
18. Vem fick dig att skratta senast? Johnny
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nä har en smurfskiva och en med HC andersen sagor på :)
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor, om det är kallt kan jag ha både t shirt och byxor o strumpor :)
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, ja det har väl hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja det tycker jag
27. Vilken är din favoritglass? Piggelin 88an ja de flesta haha! Men inget med nougat tack!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa!
29. Tycker du om kinamat? Helt ok!
30. Tycker du om kaffe? Nej, verkligen inte.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Mest på höger
33. Kan du spela poker? Ja det kan jag
34. Tycker du om att mysa? JA VERKLIGEN!
35. Är du en beroendemänniska? Vad är det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Självklart!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool i närheten av havet är bäst!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder.
42. Äger du dyra smycken? Ja en del faktiskt
43. Har du någon gång testat narkotika? Aldrig i livet.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Loka vatten skogsbärssmak
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina vänner och bekanta tycker jag är roliga
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett stort ärr på magen efter en blindtarms operation, inte speciellt snyggt
47. Vad har du för ringsignal? Låten från Fablernas värld
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Japp många
49. Flirtar du mycket? Nej verkligen inte jag har ju mannen i mitt liv redan!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma här i köket
51. Kan du byta olja på bilen? Tror det
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Håller på med en hemsk bok nu som handlar om en pedofil...usch
54. Läser du dagstidningen?Japp på datorn.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nix
56. Dansar du i bilen? Haha ja kanske det ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? radio krokom i bilen igår för älsklingen ska alltid lyssna på den för att reta mig :)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Telefonnumret till vicevärden
59. När var du i kyrkan senast? Hmm oj...när var det, var de kanske på maddes bröllop?
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill!

Torsdag

Två arbetsdagar kvar till helgen! :) Längtar till ledigt!
Idag har jag oxå en bra bokad dag på jobbet. Det är jag väldigt glad för, vill jobba så mycket som möjligt nu så jag kan känna att jag kan släppa jobbet när jag ska va lite ledig sen. Själv får man ju ingen semester ersättning som en vanlig anställd utan jag måste ju se till att det går ihop ändå, vilket är lite stressande.
Men nu har jag iaf bestämt att jag ska ha två veckor semester eftersom jag inte har haft någon på ca 6 år!
Önskar jag kunde va ledig längre men det går nog inte, kanske kan ta en vecka eller så senare i höst om vi kommer på att vi ska göra nåt.
Idag har jag ledig förmiddag för jag ska jobba till sju ikväll. Så jag ska på jobbet ca 12 :) skönt när man alltid kan bestämma själv hur man vill jobba!
Johnny jobbar kväll ikväll så han är oxå hemma till 12 ungefär. Vi ska snart ta och fixa lite lunch här.
Igår fick jag mina skattepengar!! underbart! Men det blir inte direkt så jag kan slösa med dom eftersom dom ska funka som lön i två månader nu. Vore det inte för dom så skulle jag nog inte kunna ha nån semester alls.
Men jag är hellre lite ledig och lever snålt än jobbar precis hela sommaren. Äslklingen ska ju oxå ha semester så det känns skönt att kunna va lite ledig tillsammans!
Nä nu ska jag försöka komma i några kläder här.

/ D ♥

Fullt upp!

Ja idag har det varit fullt upp hela dagen! Har haft fullbokat på jobbet och sen var det bara hem o fixa middag och vänta på Johnny, sen åkte vi till Henke som fyller år idag på lite tårta. Blev ganska mycket folk där och tårtan va supergod så det var trevligt. Nu har vi precis varit och handlat lite frukost och så till imorn. Älsklingen står och plockar ihop lite i köket och jag sitter och kollar lite på fotbollen. Fin könsfördelning! :)
Snart är det Greys, så bra så ba så bra...fan jag e nog lite tv serie beroende :) Men det är ju mest Desperate och Greys som gäller!
Nä nu ska jag ropa hit snyggve så jag får lite gos!!

/ D ♥

TRÖTT!

Usch det blev morgon väldigt fort idag....jag är fortfarande sjukt trött och vill bara sova, men det går ju inte. Ska in i duschen nu och sen på jobbet, har en fullbokad dag framför mig.
Har drömt så där mycket sjuka drömmar inatt igen, barn som nästan drunknar, fjällvandringar nära stup osv...
Aldrig kan jag få en drömfri natt....  :(
Nä orkar knappt skriva...ska lägga mig ner på soffan 5 min sen är det bråttom!

/ D ♥

Då var det roliga slut...

Jaha då var desperate slut...inget mer att se framemot ikväll med andra ord. Å vad jag önskar att jag hade älsklingen hemma så jag kunde gosa upp mig i hans famn nu! Finns ju inget bättre!

Kom på att jag tog ju bilder på hur det blev med blommorna idag här kommer dom!





Visst är det underbart med blommor!!!

Nä jag tror jag ska ta fram min externa hårddisk och titta på lite gamla bilder! Hittar jag nåt kul så lägger jag ut det här om en stund :) annars natti natt!

/ D ♥

Hemma...

Hemma igen.  Är sjukt trött men vet inte varför...har inte direkt haft en ansträngande dag, kanske håller på att bli sjuk eller nåt. :(
Nu är det iaf fint utanför salongen med lite sommarblommor! Jobbet gick bra oxå.
Har precis ätit lasagne igen :) supergott!
Nu ska jag starta en tvättmaskin och sen typ bara vänta på att desperate ska börja!
Saknar älsklingen!
Skriver mer senare ikväll för just nu känns det som ögonen bara faller igen...

/ D ♥

Tisdag på gott och ont..

Det bra med tisdag är ju att det är desperate men älsklingen jobbar kväll så inatt får jag sova själv...känns lite extra jobbigt nu när han nyss har kommit hem känns det som.
Igår gjorde Johnny sin goda lasagne till middag! mums! Finns kvar så jag får det till middag idag oxå! :)
Annars hände det inte mycket igår kväll älsklingen var så trött så han låg mest utslagen på soffan och sov.
Idag har vi varit på lilla siam och ätit lunch tillsammans innan han åkte på jobbet! Mysigt!
Nu ska jag på lillänge och se om det finns några fina blommor som jag kan plantera utanför salongen idag, för kors i taket, det regnar ju inte idag! Inte än iaf :)
Sen blir det lite jobb oxå förstås.

See ya later

/ D ♥


Försäljare...

Herregud!! Har nyss suttit typ 20 min i telefon med en försäljare från Din Del...tänk att det ska va så svårt att fatta att man inte vill ha nåt! Blev ganska arg på han så om ni söker efter telenr eller så till salongen så sök inte på dindel.se, jag finns på hitta.se plus på eniro.se!
Eller så har ni nummer och adress här! :)
Lock´n´Roll
Storgatan 52
063-10 00 52

Kan jag få städa nu?!??

/ D♥

Favorit saker!

Några av mina favorit saker just nu!



Armband!! Jag kommer köra stenhårt på armband i sommar, många och blanda som man vill.
Det här är mina favoriter just nu, ett nitarmband, lite klassiska pärlor, tärningar och ett som det står BELIEVE på.



Blev en väldigt dålig bild men det här är min klocka, I LOVE IT!! Fick den i julklapp av mamma o pappa för ett par år sen och jag vill aldrig ha någon annan klocka!



Mitt Tomas Sabo halsband som jag fick av min älskling när jag fyllde år i April! Jag älskar det! Finns många fina hängen att köpa till som man kan byta med har önskat mig vissa som jag hoppas på att få snart ;) Finns även armband i serien som jag oxå vill ha! Så han har gjort det lätt för sig nu med julklapp haha!



Mina röda klackisar!! Nu är sommaren snart här så man får använda sina sommarskor! Det är så roligt med skor som sticker ut lite tycker jag!



Den här handväskan köpte jag på Gina för ett par månader sen, den är verkligen sååå jag och just nu är det den väska jag använder allra mest!



Typ dom två bästa filmerna ever!! Perfekt att ta fram sånna godingar när dessa regniga dagar infinner sig :)
Har du inte sett dom?? SE DOM!!



Förstorning på min vovve Fiffi, det är snart tre år sedan hon dog nu och jag saknar henne fortfarande! Önskar jag kunde få gosa med henne igen bara för en liten stund. Älskar att kunna titta på det här kortet varje dag och minnas hur otroligt COOL hon var!

Har ganska många favorit saker så jag skulle nog kunna fortsätta med fler bilder men det här får räcka för den här gången! Nu ska jag städa undan lite innan älsklingen kommer hem!

/ D ♥

ARG!

Jaha då var jag hemma igen då, det kom aldrig nåt löshår med posten idag heller!! J*vla post! Så jag fick boka om kunden till senare i veckan och hoppas på att det kommer då...men det är så frustrerande när man måste hålla på att tjorva med sånt.
Blev på så dåligt humör så jag kopplade om telefonen på mobilen och åkte hem en sväng.
Får se vad jag hittar på nu....

/ D ♥


Men va f*n!

Regn idag oxå!??!! kan det sluta regna nångång!? Usch vad less jag blir på det här, men blir ju så trött och inte får man ork till nåt. Jag hade ju planerat att köpa plant idag och plantera lite i krukorna utanför jobbet. Men det blir ju inget av med det i det här vädret...suck...
Har precis ätit lite frukost, har haft sovmorgon idag! Ska iväg på jobbet nu och kolla om jag har fått något löshår till min kund idag annars måste jag ringa och boka om henne...leveranserna är inte att lita på tydligen.
Och det är såååååå skönt att älsklingen är hemma igen! Och idag jobbar han ju förmiddag så han kommer hem igen, underbart! När han kommer hem ska vi försöka ta tag i veckohandlandet också kanske vi ska på stan en sväng för han ska köpa nya löparskor, nu ska här börjas träna! :) Vi behöver det verkligen båda två, man mår ju faktiskt bättre när man håller igång träningen.
Måste bara berätta en liten sak som hände igårkväll...haha...innan vi skulle hoppa in i duschen så skulle Johnny klippa naglarna med sin nagelklippare, och det brukar han göra ovanför toaletten så vi inte ska få nagelrester över hela golvet. Och precis när han klippt sista nageln så hör jag att det säger PLUMS! haha då tappar han nagelklipparen i toan! haha men det roligaste av allt är att då säger han " undrar om man kan spola ner den?" haha inte en tanke på att man kan ta upp den och tvätta den! :) han satte iaf på sig en gummihandske och plockade upp den när han insåg att det kanske var en bättre idé :) jaja inte så roligt kanske men det var roligt då när det hände iaf :)
Nä shit nu måste jag rusa!

/ D♥

Skit oxå!!

Ingen vinst på bingolotto....varför kan man aldrig få vinna nåt?! Jaja bättre lycka nästa gång.
Vi har precis kommit hem från Henke, ska väl mest bara ta en dusch och sen blir det sängen. johnny börjar sex imorn så han måste ju åka hemifrån typ halv fem fem så det blir tidig kväll ikväll.
Natti natti
/ D ♥

Regnig Söndag

Trista himla regn....usch vad trist det är. Svårt att komma på nåt att göra ju! Vi har varit o fikat en sväng på stan och kikat lite i dom affärerna som va öppna...Johnny köpte ett par skor.
På väg hem stannade vi på salongen för han behövde klippa sig...eller ja raka sig :)
Nu är vi hemma igen . Ska se om vi kan få tag på nå bingolotter för då ska vi gå ner till henke till sju o spela det med han för han hade köpt lott.
Ska iväg o försöka fixa dom nu sen blir det thai kyckling till middag!

/ D ♥

Disken är klar!!

Ja efter ca 8 timmars jobb med tyg biten så är nu disken klar, kom precis hem från salongen jag och mamma har varit där idag och fixat den klar, jag är ganska nöjd även om det inte riktigt blev som jag tänkt mig.
Här kommer bilder :)



Här är när jag hade mätat och ritat ut alla kryss där nitarna skulle sitta...vilket jobb....



Lite dålig bild men här satt alla 70! nitar på plats, nu var det bara det svåraste kvar, att få upp det på disken...



Och här är slut resultatet! Blev väl ganska bra va?! Eller vad tycker ni?
Iaf bättre än att bara se massonit skivan som man gjorde innan tyget kom upp :)

Nä nu ska jag in i duschen, känns behövligt efter allt jobb...och HAN kommer ju hem idag!

See ya!
/ D ♥

22:03...

...och jag kom nyss hem, låååång dag! Efter jag hade jobbat klart kom ju mamma så vi har hållit på med disken från ca 17:00 tills nu och den är ändå inte klar...shit mycket mer jobb in vi tänkt oss först! Men jag tror det blir bra iaf :)
Vi ska fortsätta imorn hoppas vi hinner klart då så jag får det där ur världen nångång!
Oj oj vad mycket folk det va på stan nu när jag åkte hem eller ja överallt typ...trodde mest alla skulle hålla sig hemma när det är så regnigt, men icke! Men man ska väl trotsa vädret på sin student. :)
Nä usch vad jag är trött och slut...tror jag ska gå och lägga mig faktiskt.

/ D ♥

Grattis!

Grattis alla studenter! God morgon! Ja här har jag redan märkt av studenten :) gick nyss förbi tre sjungande killar i kostym utanför fönstret och strax efter det åkte det förbi en tutandes volvokombi med ballonger på :) Vilken härlig dag för dom. Det regnar ju inte nu iaf hoppas dom får uppehåll nu under förmiddagen iaf så dom kan åka flak utan att bli dyblöta!
Pratade nyss med min älskade mamma och hon var tok förkyld men hon skulle ändå komma in en sväng efter jobbet så ska vi iaf börja med disken och sen kanske vi får göra klart imorn istället.

Läste just på expressen eller om det var aftonbladet att en tolvårig pojke har hängt sig pågrund av att han mådde så dåligt av mobbing....HEMSKA VÄRLD!

Nä nu måste jag göra mig iordning för att åka ner på stan, ska handla lite mer saker som vi behöver till disken plus att man vill ju se lite mer glada studenter :)

Have a nice one!
/ D ♥

22:30...

Jaha då var det kvällen då...väntar på att snyggve ska ringa och säga go natt sen blir det nog sängen för jag är så himla trött. Blev inte mycket städat kan jag erkänna men jag har tvättat en maskin och fyllt diskmaskinen och startat den iaf, plus att jag har hängt tvätten oxå då. Insåg även att blommorna i köket behövde vatten...för en så där två veckor sen...fattar inte varför jag är så värdelös på att ta hand om blommorna...tycker dom dör för jämnan.
Imorgon efter jobbet kommer mamma, vi ska försöka fixa färdigt kassadisken på jobbet. Kan bli ett äventyr...vi vet inte riktigt hur vi ska få till det så vi måste slå våra hjärnor ihop imorn. Om vi får till ett färdigt resultat så lägger jag in en bild på det imorn såklart.

Sweet dreams!
/ D ♥

Tick tack tick tack...

Klockan går sååå sakta och timmarna känns som dygn...saknar min älskling så j**la mycket nu!
Kom nyss hem från jobbet...är trött och lite less...borde städa klart men just nu känns det inte vidare lockande...ska vila en stund framför tv:en och se om städorken infinner sig senare...
Idag var det halva priset på allt på bik bok, typiskt att jag inte har några pengar...men det blev en tröja och ett par korta leggins, summan för det 124kr! Det kallar jag fynd! :)
Nä nu ska jag se om det finns nåt att glo på på dumburken...
 See ya later
/ D ♥

God morgon Torsdag

Torsdag, en dag närmare...
Ska se om jag kan hitta nån frukost nu sen ska jag städa lite här hemma tror jag innan jag åker på jobbet.
Fruktansvärt tråkigt väder idag...pratade med Johnny för en srund sen och dom hade sol. Orättvist.
De ser ju inte direkt ut som det kommer ljusna heller suck...jag vill ha tillbaka förra helgens väder!!
Nä blev det nån frukost eller...

/ D ♥

Drömmar...

Ja då var det inte mycket mer att göra än lägga huvudet på kudden och drömma då....drömma ja...usch vad jag drömmer...jag drömmer så mycket under nätterna så det känns oftast inte som jag sovit när jag vaknar för allt känns så verkligt. jag kommer ihåg nästan alla drömmar jag har varje natt...det är fan jobbigt! Jag säger ofta till min älskling när vi lägger oss att jag önskar jag slipper drömma...Jag googlade drömmar för några dagar sen och läste då att de sorters drömmar jag har är nåt slags filmdrömmar och är ganska ovanligt. Man drömmer ca 5-6 olika drömmar varje natt men oftast kommer man kanske bara ihåg en om någon alls, och jag kommer ihåg alla...suck...kanske har en hjärntumör eller nåt...Jaja nog babblat om det....
Nu ska jag bums i säng så det blir torsdag nångång..en dag närmare älsklingens hemkomst!

Dagens önskan : En kamera!!! Less på att ta bilder med bara mobilen nu...

Sov gott och dröm sött
/ D ♥

I`m back!

Hej igen bloggen!
Nu har jag käkat lite middag! För övrigt typ världens godaste mat, vi hade rester kvar från middagen som Johnny lagade igår, det är såååå mums! Och enkelt! Här kommer recept för den som vill prova!

1 paket tunna benfria kotletter
1dl kikkoman soya
5dl creme fraiche
ca 2 tsk sambal oelek

Lägg kotletterna i en smord ugnsform, blanda soya, creme fraiche och sambal oelek till sen sås och häll det över kotletterna. In i ugnen i ca 40-50 min. Servera med ris och sallad. Klart! Skit enkelt och supergott! Är mycket mycket godare än vad det låter det lovar jag! Ska oxå säga att vi har provat med annan soya än just kikkomans och det blir inte lika bra så använd den!

Idag har jag haft en kompis från frisörskolan som kund :) Hon kom i morse och ville ha håret lite färgat. Och titta så fina blommor jag fick av henne! Hon är så snäll!


Hann med en sväng på stan oxå där jag shoppade ett par skor :) Vem behöver mat när man har nya skor ;)
Ursöta tycker jag märket är warp och bara 149Kr! Köpta på Stadium.



Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan ett tag :)
Trevlig kväll!
/ D ♥

12 timmar senare....

Kom nyss hem från jobbet...12 timmar sen älsklingen åkte och det känns som två dagar! Jag vill ha en puss!!!
Usch vilken mes jag är, men jag står för det :)
Ska käka lite middag nu skriver snart mer om dagen!

/ D ♥

Ledsen...

Klockan är 06:55 och jag har just sagt hejdå till älsklingen...jobbigt...kommer sakna honom nåt fruktansvärt men jag hoppas han får roligt.
Undrar om jag ska gå och lägga mig igen....nä det är väl ingen mening ska va på jobbet till tio.
Kanske ska ta en promenad...

/ D ♥

Älskade pojkvän!

Kom nyss hem från jobbet och då hade älsklingen varit och handlat middag, så nu står han och gör min favvo rätt i köket!
*kärlek*
Jag sitter bara och tittar på så jag tänkte skriva ett snabbt inlägg här :)
Han hade även köpt lite mysfika tills ikväll eftersom de är våran sista kväll tillsammans denna vecka så vi får ta fredagsmyset nu :)
Nu ska jag gå och krama och pussa på han!
/ D

Äntligen tisdag!

Tisdagen är här! Älsklingen kommer hem! Men bara för en natt då...jag ska gosa med han hela kvällen...och typ sova ovanpå honom inatt så jag får så mycket närhet som möjligt! Jag kommer ju va helt utsvulten på kärlek innan lördag! :(
Förlåt om jag tjatar om detta men jag är ju sååå kär i min älskling! :)
Nu har jag iaf precis ätit lite frukost, ska in i duschen nu och sen på jobbet, hoppas dagen går fort!
Kommer nog inte blogga nåt ikväll, vill inte missa nån tid med snyggve :)
Men det kommer väl bli desto mer bloggande när han är borta!
Ha en underbar dag allihop!
/ D

Seg kväll...

usch vilken tråkig kväll!!! saknar min älskling såååå mycket nu! Vill bara slå mig i huvudet med en gummiklubba och somna så det blir tisdag!
Sitter just nu och tittar på cityakuten...sen blir det project runway och sen huvudet på kudden!
Köpte en skvallerblaska på affären så det får väl bli mitt enda sällskap i sängen ikväll....

Sov gott!
/ D

Usch för måndag!

Vilken underbar helg!! Och nu är det måndag...suck...man ville ju inte att det skulle ta slut...så fint väder och båda var vi lediga hela helgen. Men men inget varar ju tydligen för evigt...
Den här veckan är inget jag sett fram emot heller...Får typ bara sova en natt med min älskling, han åker till Jönköping på onsdag morgon, han ska på maskinmässa med jobbet och blir borta till lördag kväll...urk! Jag hatar att va ensam! Och så länge! vi har aldrig varit ifrån varann så länge tror jag :) Och det där med att de ska va bra att va ifrån varann ibland det kan dom som tycker det hålla för sig själv för det tycker inte jag!! Jag är ju utan han varannan kväll annars så jag tycker vi är mer än nödvändigt ifrån varann! Men det går nog bra får vi hoppas, han får säkert kul, det är nog roligt med maskinmässa om man är intreserad... :)
Ja igår var vi ju i änge och firade mamma på morsdag, där fick vi både tårta och grillat! Så vi blev där ett tag.
När vi kom hem åkte vi och köpte en glass och sen träffade vi familjen nyström vid minnesgärdet en sväng. Sen hade vi lite mysigt med film och så eftersom han ska va borta mest hela den här veckan.
Själv ska jag försöka jobba så mycket som möjligt i veckan när han ändå är borta så jag hoppas på mycket kunder! Skicka alla ni känner! :)
Det har rullat på ganska bra i ett par veckor nu iaf och det känns skönt! Och snart får jag mina skattepengar!! Tjohooo kanske man kan få köpa nåt fint!

Här kommer lite bilder oxå!



Mamma hade gjort sommarfint hemma på gården i änge! Det känns alltid som sommaren är här när dom startar fontänen :)



Nu tänker alla, jaha en igelkott! Varför då?! Men igelkottar är lite speciella för mig och älsklingen...en lång historia som jag får ta en annan gång. Men mamma hade iaf den här sötisen på gräsmattan så jag var tvungen att ta en bild!


Min brors dotter Mikaela, hon är såååå söt och cool !!! Ganska avis på hennes skjortklänning faktiskt :)

Nu ska jag se om jag ska äta nån middag kanske...

/ D

RSS 2.0