Ganska skönt med måndag imorgon!

Trodde aldrig jag skulle säga det faktiskt! Ni minns väl förra måndagens inlägg....hata måndag typ men idag känns det faktiskt som det ska bli skönt med måndag. Helgen har förvisso varit skön på det viset att man varit ledig men annars har det som inte hänt så mycket och humöret har varit sådär på oss båda här hemma om man får va ärlig och säga det. Så välkommen ny vecka! Har lite mer att göra till veckan oxå. Plus att jag ju har en beställning på 20-25 cuppisar till på tisdag kväll! Jiiiipppiiii!
ja jag har inte så mycket att berätta om helgen alltså. OS är nu slut snart bara hockeyn kvar, en period för att vara exakt. Brons till Olsson på fem milen, starkt jobbat! Vi får väl ändå sammanfatta detta OS som ganska bra, vad blev det? 11 medaljer eller nåt sånt! Lilla Sverige är ganska bra ändå!
Ska krypa ner i sängen nu, vi får väl se om måndagen kommer vara lika välkommen imorgon när man kliver upp! :) Kanske inte!

Sov Gott ♥

Snart är det freeeeeeedags myyyyyys...

Alltså herregud vad denna fras har satt sig hos alla...ganska coolt att hela sverige nu inte bara har fredagar utan fredgasmys dagar!!! Hihi ganska gulligt ändå tycker jag!
Lika underbart med fredag som alltid, kom nyss hem och väntar nu på mina darlings som kommer snart. Diesel har varit med på husses jobb idag eftersom jag skulle till doktorn. Shit vad jag saknar han! Han brukar ju alltid va med mig! Började till och med prata med han idag på jobbet fast han inte var där haha!
Den här helgen har vi faktiskt inte så mycket planerat, SKÖNT! Annars brukar det alltid va tusen saker som ska göras på helgen. Vi ska nog mest bara ta de lugnt. Det är ju sista dagarna på OS nu i helgen så det blir väl lite tittande på de. Sveriges damer spelar ju final i curlingen inatt klockan 00:00 så det måste man ju se, kan ju bli guld för tusan!
Vad ska ni göra i helgen!?
Någon som har 4 miljoner att skänka mig förresten?!? Skulle behöva de...då kunde jag köpa min drömgård och sen börja mitt nya drömliv! Det är frustrerande att veta precis vad man vill göra med livet men man kan inte på grund av pengar...suck...måste spela på lotto imorgon!

/ ♥

stackars lilla Diesel!

Gick ut på en promis för ett tag sen, men på vägen blev Diesel dålig...han kräktes, huvva han såg så ynklig och ledsen ut min lilla bebis! Men efter ett tag blev han bättre...men när vi kom in igen så låg han på soffan och skakade....troligen är det biverkningar på medicinen. Hoppas han blir piggare snart, det gör så ont i hjärtat mitt när han inte mår bra! Kanske är jag som är ynklig :)

Ja toan har ju inte blivit städad än iaf...sitter mest och funderar på att baka nåt gott istället...kanske semlor! MUMS! Eller så blir det lite cupcakes i vanlig ordning!

Här är semlorna som jag bakade förra helgen...ser ju gott ut...kanske blir både och! hihi

Nu ska jag ner på jobbet en sväng sen måste jag städa toan...det ska göras idag så är det bara! Och sen lite bak då kanske eller så blir det imorgon...om jag hinner....ska till läkaren imorn och sen jobb.

/ ♥


besviken

Ja idag var jag åter uppe klockan 06:00 för att se sveriges kvartsfina i hockey...det gick ju åt......jag är så sjukt besviken....jag hoppades så mycket, hockeyn är enligt mig det roligaste i OS...fy fan...jag är så dålig förlorare...kommer va deppig över det här hela dagen nu...
Tror jag ska städa bort ilskan...toan skulle behöva sig en omgång!

Ja just ja...God Morgon, hoppas eran är bättre än min!

/ ♥

kaaaaaallllllt

Ja det är kallt.

Idag har vi varit till veterinären med Diesel, han har nu fått medicin mot noskvalster, fast ingen tror att det är det...strange men nu ska han ta dom iaf. Men det mest troliga är nog helt enkelt att han är lite förkyld.
Kylan tar hårt på oss alla! Darling berättade att igår när han kom på jobbet så låg det en död ekorre på rygg mitt på vägen , inte överkörd utan hade nog helt enkelt frusit ihjäl stackarn!
Ja ikväll blir det mera OS, herregud det tar ju upp nästan all tid nuförtiden! :) Men kul är det ju, det är ju bara 2 veckor!


hungrig

Ja här sitter jag och väntar på middag! Gubben lagar idag! Lasagne blir det oftast då :) Gott! Och framför allt skönt att slippa stå vid spisen en gång!
Idag har jag haft lite bättre dag, Madde och min älskade gud son kom på lite besök! Skönt att surra med henne lite! Sen blev det jobb. Nu har vi varit på Tasseborg och köpt mat till lillen, plus att vi skulle kolla om vi hittade några skor, det är ju så kallt så han kan ju knappt gå! Men dom hade inga kvar, så vi åkte på triconor och köpte baby sockor istället så nu får hanha dom, det lilla hjälper nog faktiskt. Hon som jobbar på tasseborg körde på sånna sockar till sin lilla hund och hon tyckte det funka bra! Vi provade nyss när vi var ut, och han sprang så himla kul måste jag säga... men man ska inte skratta åt han, stackarn! Måste dock tejpa fast dom lite hårdare nästa gång för dom föll av efter en stund.

Undrar om maten är klar snart?? hungrig som få!

/ ♥

En sak till...

DET ÄR 32 MINUS IDAG!!!!!!! SUUUUUUUUUUUCK!

borde bli veterinär!

För i den här stan finns de ju inga!!! Sitter och försöker få tag på nån som kan kolla på Diesels lilla nos men våran ordinarie vet. hade fullbokat i typ en vecka. Försökte sen på djursjukuset men där kostade det ju skjortan! Inte för att han inte är värd allt men man är ju inte super rik den här tiden på månaden...och när det då verkar vara halva priset hos en egen vet så väljer jag nog det, om jag nu får tag på någon! Har försökt ringa den som mamma o pappas hund går till men hon svarar inte, bara tele svar, men har lämnat meddelande så nu sitter jag bara o väntar på att hon ska ringa upp. Har varit vaken från ca 04:00 nu...det verkar som det blir sämre på nätterna för honom för då började han låta igen och sprang upp o ner ur sin säng. Stackars liten, idag verkar han ha de lite jobbigt!
Har en känsla av att denna vecka blir bara strulig och jobbig...

God morgon oxå ja!

/ ♥

silver kväll

Ja då blev det ett sliver till Kalla och Haag då, visst trodde vi på guld men medalj är ju medalj, bara att hålla i OS pressen verkar ju vara en bedrift då många misslyckas.

Imorgon får jag banne mig rycka upp mig...snacka om deppar dag idag...plus att jag är ganska trött nu oxå eftersom jag klev upp klockan sex imorse och tittade på sverige finland matchen...kan ju då oxå tillägga att jag somnade halv tre inatt...så tre och en halv härliga timmar fick jag sova....suck...
Dags att gå ut en sista gång med Diesel, stackarn det är så kallt ute så han kan knappt gå efter bara typ 5 min ute, hans leder liksom fryser fast.
Sen blir det promenad rakt ner i sängen!
Sov gott!

/ ♥

plus att...

....Diesel inte heller mår bra...antingen är han förkyld eller så har han fått noskvalster eller nån annan irritation i nosen...SYND OM HAN OXÅ!!!!
Tyck lite synd om oss!!

synd om mig

Ja nu har jag suttit och tyckt synd om mig själv hela dagen så lika bra att fortsätta med det, inga kunder och hjärnspökena håller igång....har inte ens gjort mig iordning idag...suck ibland blir dagarna så här...
Tror jag sätter på nån film eller nåt så man kanske skingrar lite...
Hoppas ni har det bättre, skriv gärna en kommentar om vad ni har gjort en måndag som denna, ja ni som vågar alltså...

/ ♥

Meeeeeeeeeennnnnn....

Hade just skrivit ett långt inlägg och sen bara försvann allt.....SUCK!! Nu kommer det bli desto kortare för nu är jag irriterad!

Måndag idag....måndag, måndag, måndag....det klingar inte bra! Visst är måndag det fulaste veckonamnet?! ja jag tycker det! Helgen försvinner så fort, vips så är måndagen här...dags för en ny vecka...men det är väl så det är...

Vi hade iaf väldigt trevligt i lördags, runt tio stack vi från middagen och ner på plaza, dä blev det en drink eller två och mest surrande. Runt ett gav vi upp och gick för bi subway innan vi åkte hem, åt våra mackor hos grannarna och sen var det go natt. Men gud va trist det är att gå på krogen...jag ser verkligen inte mycket nöje i det längre...shit jag är alltså gammal nu?!

Söndag  var det då dags för loppis...gick sådär det var inte så mycket folk men blev ju iaf av med lite grejor...hellre några fler kronor i plånkan än en massa saker man inte använder! Annars har det mest varit lugnt...en massa OS som vanligt.

Fan va less jag känner mig....askallt är det oxå....försvinn vinter försvinn!!

/ ♥

Lördag

Lördag idag och våren känns så långt borta som den kan! Svinkallt igen och mer snö...suck..detta gör inte mig på speciellt bra humör. Håller ni inte med!?
Ikväll ska vi på den där middagen då, det är på gamla teatern, hoppas det blir trevligt och upplyftande! Skulle behövas!
Ska försöka hitta nåt att ta på mig oxå, tror inte det blir så flashigt precis...är inte på humör för det idag.
Hoppas alla har en bra lördag trots väder och vind!

/ ♥

p.s...

Ska försöka fixa en ny design på bloggen snart...den här är ganska tråkig va!? Men jag vet inte om jag kommer ihåg hur man gör haha...men med lite tid brukar det fixa sig!

gammal juice och hundhår!

Ja fredagen börjar lite sådär kan man säga...sitter och dricker gammal juice och upptäckte just ett hundhår på frukost mackan! haha...ja vad säger man...man får inte va kräsen när man inte orkade gå på affären igår! Juicen gick ut igår och den smakar inte konstigt så va inte oroliga! :) Och hundhår har man fan överallt sen den här lilla krabaten flyttade in, trots att jag faktiskt dammsuger en gång om dagen!

Ja fredag idag alltså, den härligaste dagen av dom alla! Ellerhur!?
Nu får jag bara hoppas att resten av dagen blir lite bättre :) Vi har dock ett litet problem idag...vi ska ju ut på middag imorgon med bostadsrättsföreningen...och darling måste köpa nya byxor, och jag MÅSTE ;) oxå kolla om jag kan hitta nåt fint, men darling har kurs idag oxå och vet inte när han kommer hem, och vi kan inte lämna Diesel själv så länge så det kommer nog sluta med nåt gammalt i garderoben. Vi ska nämligen vara hundvakt till mammas o pappas hund i morgon oxå så vi kan inte gå en sväng då heller. Men bara att damma av någon gammal trasa! :)

Och sen måste jag ju bara lägga en liten kommentar om Anja! Herregud vilken prestation! Grattis till henne och bronset!

Snacka om INTE pigg idag, klockan är redan halv elva! Dags att ta tag i den här dagen!
Ha en underbar fredag alla som läser!

/ ♥

Huvudvärk...

Alltså de senaste dagarna har jag haft så konstig huvudvärk...idag när jag stod och klippte en kund så trodde jag fan jag skulle dö...det blir sånt tryck så det känns som huvudet ska sprängas...har aldrig varit med om nån sån värk förut! Nån som känner igen sig? Vad kan det va för huvudvärk? Inte migrän tror jag för då brukar man väl typ spy och så..ja jag vet inte sjukt jobbigt är det iaf!

Nu sitter jag och väntar på att darling ska komma hem med lite thai mat, ingen orkade ställa sig vid spisen så det fick bli så.
Ja sen är det väl det vanliga...OS hela kvällen. Imorgon fredag! Mmmm underbart!

Sen ett litet tips, om ni inte har läst Katrin Zytomierskas blogg så gör det! Hon e ju fan underbar...när man sett förbi att hon e lite jobbig så inser man att hon har ju humor tjejen, jag garvar fan varje dag jag läser hennes blogg! Här hittar ni henne http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&date=2010-02-18

/ ♥

Bättre idag!

Ja som sagt igår hade jag en skit dag, var på uruselt humör! Men det positiva är att när jag är på det humöret då får jag mycket gjort! Blev lite städat och tvättat. Plus att jag gick igenom hela förrådet efter saker att sälja, ska på loppis på söndag och försöka bli av med lite saker som inte används, kanske kan få sig en krona eller två!
Gick även på affären och där bestämde jag helt sonika att baka semlor oxå så det gjorde jag när jag kom hem, vi åt ju ingen på fettisdagen så vi tog igen det igår! Och när bulldegen jäste så slängde jag ihop en lax paj oxå! :) Så det blev mycket gjort igår! Darling blev väldigt glad när han kom hem till nygjord paj och nybakade semlor kan jag säga! Han satt hos tattueraren hela dan igår...jag vill oxå! Ska ta och boka en tid nu, måste bara fixa färg till skrivaren så jag kan ta med lite material.

Det var mycket OS igår oxå, men det gick ju sådär...krasch av Anja ( Huvva ) sen misslyckanden i sprinten...men Anna Olsson var ju en liten överraskning...så synd på medalj missen! Men hockeyn gick bra iaf! 2-0 till sverige! Vi hade tänkt kliva upp och titta på den men när klockan ringde där halv två inatt så var vi inte lika sugna så vi somnade om igen :) Och curlingen går ju helt fantastiskt än så länge.

Idag är darling på kurs...jag ska jobba lite på em. Resten av dagen ska jag nog mest bara slappa efter allt slit igår, blir kanske en promis med vovvsing!

Ha en fin dag!

/ ♥

Suck...

En jävla skit dag är vad det är...

Ja vem fan trodde det!!

Ja när inte tjejerna gör det så får killarna ta tag i det! GULD TILL FERRY!!! Härligt jobbat!!
Nästan utklassning ju!

Annars är det lugnt på fronten...mest bara sängen kvar nu då strax.

/ ♥

Jaktstart!

30 min till start! Spännande nu!
Dock verkar det som jag får titta själv igen, Maddan va sjuk idag så hon blir hemma och kurerar sig.
Kom nyss hem från jobbet. Nu snöar det igen!!! URK!! Kan man längta mer efter våren än vad jag gör nu?? Nä jag tror inte det!
Nu skulle man haft sig en semla till OS tittandet! Men det får bli en annan gång. Tror det är första fettisdagen på väldigt många år som jag inte har ätit en semla på denna dag! Men nångång ska väl vara den första! :)
Det är ju inte direkt så att tjock magen BEHÖVER dom kalorierna så det är nog bara bra! :)

Nu håller vi tummar och tår för skidskyttetjejerna!

/  ♥


Mer Cuppisar!

Här kommer bilden från helgens cuppisar oxå!
Plus en på älsklings Diesel!

/ ♥

 




Dimma..

Idag vaknar vi upp till dimma...var är solen?? Det var ju nästan vår igår! Mer vår till folket!
Ja igår kväll var det mest bara OS för hela slanten! Först damernas 10 km sen herrarnas 15km, hon är GRYM Kalla!! GRATTIS! Och stackars Hellner faktiskt...vilken kämpe, han borde fått bronset!

Ikväll är det dags för damernas jaktstart i skidskytte! LÄNGTAR! Jag tror på Helena fast hon är 46 sekunder efter!
Svensk medalj blir det iaf!!
Maddan kommer nog hit och kikar med mig ikväll och kanske grannen? :) Lite roligare faktiskt att vara två eller fler som är intreserad på samma nivå!

Men först ska det jobbas lite oxå, och göras lite andra nyttigheter...förresten så är det ju fettisdagen idag! Men jag tror inte jag hinner baka några semlor, får nog bli till helgen tror jag.

/ ♥

GUUUUULD!!!!

Bara det jag ville säga!

Vårtecken???

Idag tyckte jag nästan att det kändes som lite vår i luften!!! Såg ut som det smällt lite på vägen och så! LOVE IT!

Är nu hemma igen efter lite jobb! Igår hade vi en bra dag här! Först var det ju lite bak på schemat sen städade jag lite. Och efter det blev det en lång promis med älskling, Diesel, Irma, Anders och Xo! Efter sånna nyttigheter var vi ju tvungen att jämna ut det hela med lite fika! :) Så då fikade vi cupcakes allihopa! Sen gick det ett par timmar bara så var dom här igen och då blev det hemgjord pizza! Sen satt vi bara och surrade lite.
När dom gått hem så var det då dags för mig att ge älsklingen hans alla hjärtans present!
Och SÅÅÅ typiskt mig så glömde jag ju kameran hemma! Inte ens mobilen hade jag med mig att kort med så tyvärr kan jag inte visa er vad hans present var! Men här är bilden från sidan jag beställde dom på iaf!


Detta är alltså två flygande typ pappers ballong hjärtan, man tänder på dom under i från sen fylls dom med luft och lyfter upp i luften! Och dom flyger högt!!Dom är typ en meter stora så det är inga små grejor! Så dom åkte vi och släppte iväg igår kväll, lite mysig present så där, bara ett litet sätt att fira våran kärlek liksom.

Har inte lagt in kortet på söndagens cupcakes än men gör det kanske ikväll så då kommer det upp här.
Nu väntar jag och Diesel på att darling ska komma hem! We miss him!

/ ♥


God morgon!

Hinner bara säga god morgon nu, måste skynda på jobbet, kudden var alldeles för go i morse så nu har jag bråttom! Skriver mer när jag är hemma igen!

Ha en fin dag alla!

/ ♥

Happy valentines day!!!!

Hoppas ni alla har en mysig alla hjärtans dag!
Själv klev jag upp runt halv nio och började baka cupcakes! Hade ju min första lilla beställning till idag :)
Hoppas ni tyckte om dom Madde! ;)
Glömde dock att ta kort på dom som madde skulle ha, lägger in bild på dom jag gjorde sen. tappade dock orken lite så dom blev inte så inovativa idag...måste ha mer saker känner jag. Kommer snart ha handlat bak grejor för alla mina pengar! haha

Mys på er!

/ ♥

Lite besviken...

Ja lite märklig tävling var det där...nästan så man tror att dom har haft fel på tidtagningen...men det är väl bara att ta nya tag i nästa tävling! Men trist att dom ska va så långt efter i jaktstarten nu då...
Ingen seger yra ikväll...men man ska inte tappa hoppet för det.

Nu ska de nog sovas här, imorgon ska jag upp och baka alla hjärtans dag cuppisar ju! :)

Sov gott / ♥

Heja heja!

Morötterna är skalade, Hot & Sweet dippen blandad, en halv liter pepsi max och man känner sig laddad! :)
Nu kör vi!

/ OS ♥

Sjukt!

Alltså seriöst vad sjukt, såg nån dokumentär om skönhetstävlingar för barn....eller ja för mammor...var ju dom som ville vinna skiten...stackars barn..fyra ton smink och tvingad i stort sett att se ut som vuxna...en mamma påstod att henns 9 åriga dotter älskade att göra sexiga poser framför kameran??? HALLÅ????? NIO ÅR!!!!! Äckligt! hur vissa kan få skaffa barn är ju gåta...skjutas borde dom! Det enda postitiva jag kunde hitta i programmet var att hon som till slut vann hade typ inget smink alls...men vadå positivt...det är väl så det ska va!
MAN BLIR SÅ ARG!!!!

Nä dags att köpa lite OS tilltugg!

/ ♥

Fina fina lördag!

Vilken underbart fin dag vi har idag, solen skiner idag oxå! Helt otroligt!
Idag står en sväng på stan på schemat, både darling och jag har lite ärenden. Sen blir det att städa lite som det ser ut :(
Ikväll 22:00 gäller det för första gången! Damernas första skidskytte tävling i OS, herregud va spännande det ska bli! Man måste ju bara älska OS när vi har så bra deltagare där! Nu hoppas vi bara att Helena och Aco håller hela vägen! Lycka till tjejer!

Igår va vi på lite födelsedags kalas, det var mycket trevligt. Blev dock inte så länge eftersom vi inte hade nån barnvakt :)
När vi kom hem därifrån upptäckte jag att det var Erin Brockovitch (?) på ettan, så då såg vi den, var ett antal år sedan jag såg den, lika bra denna gång!

Dags att ta tag i den här dagen!
Ha en fin dag!

/ ♥

Förresten...

TREVLIG HELG PÅ ER ALLA!!

puss ♥

Home at last!

Ja nu var man hemma då och kan börja fira fredagen! :)

Ska fixa lite middag nu tills darling kommer hem, blir fajitas idag!
Sen blir det en sväng till en kompis som fyller år, kanske man kan få sig lite tårta! :)

Såg ni SOLEN idag!??? Snacka om efterlängtad! Man blir liksom tusen gånger gladare av att se den igen! LJUS! VARDE LJUS!
Kanske finns det hopp om våren i år också!

Idag fick jag hem presenten till darling till alla hjärtans dag!! Ska bli himla spännande det där! ;)
Undrar om man får nån överraskning själv??!! han borde ju komma ihåg det nu när jag har varit ganska noga med att påpeka att jag minsann har köpt en sak till honom! :)
En liten blomma kan man väl få iaf! ;)

Nä dags att sätta igång här det är ju helg nu så man måste ju stressa!

/ ♥

...

FREEEEEEDAAAAAAAG!

Sitter...

....mest bara och sitter.
Idag fick jag besök av min gudson på jobbet! Han är stora killen nu han! Fyller snart ett år!
Sen när jag kom hem då höll darling på att fixa middag, fläskfile mango chutny gryta med ris! Han kan om han vill! :) Mycket gott var det!
Funderar på om vi ska ta en promis nu hela familjen, vore lite nyttigare än sitta vid varsin dator som vi gör nu kanske!

/ ♥

Cupcakes!

Cupcakes från förra helgen! :)
Blir mycket roligare denna helgen när jag har mina nya tillbehör!

Nån som blir sugen?? ;)

/ ♥


Hur göra??

God morgon!

Sitter här och funderar på en sak...min blogg heter ju Lock´n´Roll för att min salong heter det och för att min tanke var att skriva om nyheter om salongen och så oxå men nu är en hemsida för salongen i produktion så då kommer ju all info om jobbet finnas där...så hur gör jag då...börjar jag en ny blogg med ett nytt namn eller fortsätter jag med den här. Namnet kommer ju inte stämma så bra då men samtidigt om jag skapar en ny blogg så kommer ju den att börja från noll....och allt jag skrivit på denna kommer ju inte komma med där...kan inte komma fram till om det spelar någon roll eller inte...vad tycker ni som läser? snälla hjälp mig! Jag kan ju iofs länka från den nya till den här bloggen...men som sagt  hur göra!???

Idag har jag inget särskillt planerat...jobba lite och så...ganska kul imorse...när darling skulle åka på jobbet så kom han in till mig och skulle säga hej då...men han säger go natt! tror han var liiiite trött :)
Imorgon FREDAG! gud va jag längtar!

/ ♥

Lite gör mycket ibland..

Får sova med kärleken ikväll fast han har kvällsskift...
Sov Gott!

♥♥♥

Trisslotter...

Fick ju hem två st triss oxå idag från norstat, var helt säker på att idag var dagen som jag skulle bli miljonär!! men icke då...som mamma säger, bara att inse att man är född till att jobba!

Jag längtar efter helg nu igen...känns som man lever för helgerna...och på söndag är det ju alla hjärtans dag! :) det tycker jag är en mysig dag...jag skiter i att många tycker det bara är affärernas påhitt för att tjäna pengar...jag tycker det är en bra dag!
Har fixat en sorts present till darling...avslöjar inte nu vad det är men efter söndag får ni veta, ska försöka komma ihåg att ta kort oxå så ni fattar vad det är! :)

Nä dags för operation nedkrypning i soffan!

/ ♥


Paket!

Idag lyftes dagen lite med att mitt paket med lite nya bakgrejor kom! Nu blir det nya cuppisar till helgen!! Yey!
Just nu sitter jag med färg i håret...utväxten var nästan längre än den färgade delen haha! nä men usch vad man ser ut när det är så ofixat så nu var det dags! Får ju skämmas på salongen ju! Gjorde även ett försök att färga ögonfransarna men det är svårt på sig själv ju och jag är så extremt känslig för den färgen så bara en liten dutt i ögat så svider det som sjutton! Så det blev lite sådär resultat av det! :) men men

Ska iväg och jobba en sväng sen oxå...

Snart OS! jiiipppiiii sportnörd som man är, igår inköptes aftonbladets os bibel så nu får man planera livet efter tv tiderna där svenskar är med! :)

Dags att skölja färgen..

PUSS! ♥

Varför denna trötthet!??

Jag har aldrig varit så less på vintern som jag är nu!! jag är så trött! orkar inte ta mig för nånting, allmänt less hela tiden! Jag måste ha ljus!! Asfalt, gräs, löv i träden, en skymt av gräsmattan!! GE MIG NU!!!
Suck...men det är ju en evighet till dess...tips någon?

Har iaf börjat med en ny hobby..eller ja jag har ju alltid gillat att baka men nu bakar jag cupcakes i mängder! Jag bakar på beställning om du blir sugen! ;)
Jag kan fixa cupcakes i stort sett i alla teman om du ska ha kalas, barnkalas, dop, bröllop, personalmöte...ja vad som helst! Perfekt om man vill ha nåt annat än vanlig tråkig tårta som många inte ens gillar! Cupcakes går att få i olika samker och färger! det är bara såååå MUMS!!

/ ♥

Men va f*n...

Jag säger en sak och gör en annan...varför..sa ju att jag skulle börja blogga igen...men det blev inte av..men nu kanske!?
Det har hänt så sjukt mycket sen jag slutade blogga ch jag vet inte om jag orkar berätta allt det men varför inte bara ta det från och med nu helt enkelt..ja så får det bli tror jag! Sen kanske de kommer lite tillbaka glimtar här och där eftersom.
Nu måste jag iaf iväg på jobbet men här kommer en bild på Diesel gubben iaf! Nu är han ju stor!

Size BIG på benet! Men det var ju julafton! :)

/ ♥


RSS 2.0