Näst sista dagen!

Innan lite ledigt, idag har jag fullt hela dagen! Känns kanon, hoppas jag blir lite piggare än jag är just nu dock...somnade inte förrän tre inatt...
Har försökt en timme nu att få tag på veterinären men utan resultat så nu får väl det vänta tills efter påsk då.
Sitter och äter lite frukost nu, Kellogs special k flingor med jordgubbar och mörk choklad...





har ni provat dom? Jag tänkte jag skulle lyxa till det lite så jag köpte dom för nån dag sen men det var en flopp, iaf för mig...smakar bara konstgjort på något vis inte alls gott egentligen så jag återgår nog till orginal flingorna, dom är bäst! Nä dags att göra sig iordning för jobbet...har bara 20 min på mig ser jag...inte bra!
Ha en bra dag!


Vart tar tiden vägen???

Alltså jaha då var det tisdag då..jag hinner inte med! Dagarna går så fort, tyckte jag nyss satt och bloggade men det var ju igår! Har så mycket att tänka på att jag håller inte reda på nåt nuförtiden. Men jag hoppas det snart blir lite lugnare...det är så många beslut att ta just nu så hjärnan håller på att gnaga upp sig!
Snart kommer jag iaf att kunna presentera min nya hemsida för salongen! Den är under produktion just nu, den blir tokbra tycker jag!
Det är mycket med jobbet nu...bokföringen ska in för bokslut och besluts ska fattas om hur jag ska kunna ta salongen framåt m.m. Plus hela historien om bedragerskan och allt det, det är aldrig en lugn stund när det gäller jobbet känns det som. Det ska bli så himla skönt med lite påskledigt nu! Ladda lite batterier igen!
Nu är det dags att få lite middag imagen!

Måndag och snart Påsk!

Önskar jag hade kunnat sova hela dagen idag! Så trött så trött! Men jag har ju en liten vovve som måste gå ut på morgonen och tur är väl kanske det för annars skulle jag väl aldrig kliva upp!
Ja måndag igen då och påskvecka kan man väl säga! Skärtorsdag på torsdag! Vi har inte så jätte mycket planer för påsken en på lördag åker vi upp till mammas hemtrakter på pimpeltävling, min bror med familj är oxå där, dom är i stugan hela påsken så efter tävlingen åker vi nog oxå dit och käar påskmiddag med dom och sover över där. Sen blir det kanske lite mer fiske och skoter på söndagen innan vi åker hemåt igen.
Vad ska ni göra i påsk!?
Middagen på arctura var trevlig igår vi hade tyvärr bortfall eftersom min äldsta bror hade varit ute och sprungit och gjort illa foten så han blev hemma med smärta och foten i högläge och då stannade även hans fru hemma ifall han skulle behöva skjuts in på akuten. Men vi tog med oss barnen iaf. Diesel hade det bra hos grannarna medans vi var ute och roade oss :)
Här hemma går det lite ont just nu, allt verkar gå sönder, tvättmaskinen har gett upp och dammsugaren verar snart göra samma sak och ugnen funkar inte som den ska...suck inga roliga saker att lägga pengar på direkt!! URK!
Så det är väl bäst man åker på jobbet om det ska bli några pengar...

Slappar Söndag!

Idag har jag haft en RIKTIG slappar dag! Sov läääänge! Sen kröp jag upp i soffan med täcket och tryckte igång sex and the city filmen! Den är nu slut och jag har skratta och gråtit om vart annat som alla andra gånger jag sett den! Den är verkligen super bra! Känner mig lite nervös inför tvåan! Tänk om den förstör allt! Men väntar med spänning ändå på att se den. Hoppas att den kommer vara minst lika bra! Men det känns nästan omöjligt...
Nu ska jag ut med Diesel en sväng och sen göra mig iordning för middagen med familjen på arctura.




Jag hade för övrigt gärna varit den person som vann 214 miljoner på Lotto igår! Men det var jag inte.... Shit alltså vad ska människan göra med alla pengar!? Vilken kovändning i livet! Grattis till han/ henne!


Lööööördag!

Ja då har vi varit och firat pappsen med tårta och paket! Och det blev mycket riktigt så att vi sov över, kändes skönast!
Ja och nu blev det hipp som happ bestämt att vi ska göra plankstek hos grannarna! hihi det är så roligt med impulsiva planer! Så nu är grabbarna och handlar och jag ska snart gå över. Sen lagar vi mat tillsammans och umgås på hög nivå! Som det ska va en lördag ju! :)
Imorgon är det middag på arctura som gäller, vi fortsätter då firandet av pappa med familjemiddag där! Har ni provat deras söndags bufé? Riktigt gott faktiskt!
Nu ska jag trippa över till grannarna!
Ha en rolig lördagkväll!

Stress stress...

Har så mycket att göra att jag hinner knappt tänka alls...ikväll ska vi hem till Änge o gratta pappa på hans födelsedag. På förmiddagen åkte jag och handlade ingredienser till lite cuppisar som jag tänkte ha med ikväll, plus blommor till pappsen. Sen iväg o jobba och nu hemma igen. Håller på med cuppisarna nu för fullt. Sen in i duschen och sen iväg så fort darling kommer hem....sen blir vi kanske kvar där tills imorgon bitti...känns lite meningslöst att åka dit och va framme typ halv åtta och sen åka hem igen bara för att lägga sig o sova. Men vi får se hur det blir.
Nu måste jag åter till baket, sorry för dålig uppdatering men jag kommer igen imorgon!
Ha en mysig fredag allihopa!


Morgon i 180!

Idag går allt snabbt här...låg nämligen kvar lite för länge i sängen i morse...så nu får jag stressa...känner mig dock väldigt vuxen när jag just nu sitter och äter frukost! Prioriterade det FÖRE utseendet! haha! Det är vuxenpoäng tycker jag!
Nu i ilfart till jobbet!
Ha en bra dag ( trots snöandet )

Oj oj oj oj! Värsta polisdramat!!

Ja ikväll blev det spänning på jobbet må jag säga! Trodde nästan jag skulle kissa på mig!
Står där i godan ro med min sista kund, hör sirener ute på gatan men tänker inte så mycket på det. Straxefter så ser jag i ögonvrån att någon springer för bi fönstret och in på gården....tänker mest bara att det var väl någon som hade brottom! Men typ 30 sekunder efter det så kommer det en polisbil i full kareta utanför oxå och då förstår jag att det är ju personen som sprang förbi mitt fönster som dom jagar!! Jag och kunden blir ju typ skit nervös och hon skriker typ rakt ut LÅS DÖRREN!!! Och jag springer allt jag kan och gör det! Sen står vi där som två darrande sparvar och kikar försiktigt ut genom fönstret...ser hur två poliser kommer springades, en åt ett håll och den andra åt ett annat. Efter ett par minuter så får vi se att dom tagit killen, han står lutad över polisbilshuven och dom visiterar honom. Skönt säger vi och återgår till kundens hår, men lite skakis blev vi allt för vi inser ju att han kunde ju lika gärna ha sprungit in hos oss och försökt gömma sig! Sen står dom kvar där polisen och "tjuven" ett bra tag, vet inte vad dom väntade på men strax innan vi var klara så åkte dom iaf...kändes ändå lite kymigt att gå ut till bilen sen. Var ju mörkt då och jag visste ju inte vad som hänt eller om det kunde finnas fler dumingar ju! Men allt verkade lugnt och jag tog mig säkert hem även idag.
Känns som ordet polis dyker upp i mitt liv lite väl ofta nuförtiden!



God morgon Onsdag!

Det är ett himla lurendrejeri det här!!! När man vaknar då strålar solen och när man varit uppe ett tag då blir det bara moln moln och moln...hmm är det för att vi ska ta oss upp ur sängen eller? Jag är så törstig på sol så jag torkar snart ut!
Vad ska ni göra idag? Jag har inget planerat förutom jobbet då. Känns som det måste hända nåt nu snart! För varför ska man ha tråkigt om man kan ha roligt!? Måste hitta på nåt roligt!
Men först kanske man ska klä på sig iaf! :)


Nu har jag äntligen fått fingrarna ur....

Idag har jag äntligen bokat tid för nästa tatuering! Darling sitter och gaddar sig idag så då passade jag på att åka dit och boka mig en tid! Så nu längtar jag tok mycket!
Nu måste jag bara fixa bläck till skrivaren så jag kan skriva ut lite bilder så hon har nåt att gå efter.
Men nu när jag kom hem så läste jag på aftonbladet att dom tror att det finns flea ämnen i tatuerings färg som kan vara cancer framkallande....hmmm....men och andra sidan, vad verkar inte vara cancerframkallande nuförtiden?!? Så det struntar jag nog i, får jag inte cancer av det så kommer jag säkerligen få det av nåt annat så.

Kloka kloka hund!

Han är verkligen smart min lilla Diesel...Idag vaknade jag med otrolig smärta i ländryggen...klädde på mig och skulle ut på morgon promisen med honom. Inser så fort jag kommer ut att jag knappt kan gå på grund av smärtan, tar mig kanske ca 50m sen går det bara inte längre. Så jag säger åt Diesel att om du är bajsnödig nu så måste du bajsa nu för matte kan inte gå nå längre just nu. Ja och vad gör han? Jo sätter sig ner o bajsar på stört! Underbara smarta hund! Sen fick vi tillsammans i väldigt sakta mak vandra de 50 m tillbaka till lägenheten.
Vad smärtan kommer av vet jag inte riktigt men det gör fruktansvärt ont och det blir värre när jag går!! Kanske håller på att bli förlamad???

God morgon!

Då har man fått sig en härlig dos!

Av Maria Montazami! Men seriöst så kan dom ju lägga ner dom andra fruarna...dom är ju bara hel tråkiga! Och den där Päivi...hon tar ju alla rekord..." Päivi har inte plastikopererat sig än, men sen vill man ju lyfta lite här och där!" Nääää tjena inga operationer där inte...är hon helt sinnes förvirrad eller!?
Men Maria hon är lika härlig som vanligt! Alltid lika sköna uttalanden! Hon får mig att dra på smilbanden varje måndag och det måste ju va något bra med det!
Annars är det bara tok lugnt här, bara jag o Diesel i soffan ikväll. Har nyss avklarat kvälls promisen oxå så nu är det mest bara att krypa till kojs kvar.
Oxå vill jag säga att idag hade jag en TREVLIG och go ny kund på jobbet! Det är sånna jag vill ha och inga bedragerskor tack! För övrigt så är det inget nytt på den fronten...
Imorgon vill jag vakna upp till en blå himmel, strålande sol och gröna gräsmattor! HÖR DU DET GUD!?!?

Sov gott och dröm sött kära vänner!

Middagstips!!

Har precis lagat en super god lunch här hemma! Jättegott, super enkelt o snabbt! Så jag tänkte ni skulle få ett middagstips! För det går ju såklart lika bra till middag!

Lägg fyra laxfiléer i en ugnsform som du penslat med margarin. Salta och peppra. Kläm över lime saft.
Blanda 1dl lätt creme fraich med orginal pesto ( basilka pinjenötter ), pesto efter smak, jag tog ca 2-3 msk.
Täck varje filé med blandningen sen in i ugnen på ca 200 grader Ca 20-30 min beroende på hur stekt lax man vill ha. Servera med nykokt färskpasta tagliatelle! MUMS!
Berätta gärna om ni testar det nångång så får jag höra vad ni tyckte!


Dagen...

Jaha då var dagen död här igen. Astrött idag, sitter med täcket i soffan och orkar inte ens klä på mig.
Men man har ju inget val som vanligt. Bara att ta tag i den här dagen oxå.
Igår var vi ju och tittade på fotboll. Brorsans son spelade två finaler både med pojkar 13 och med dom äldre pojkar 14, dom VANN båda!!! Hur duktiga som helst! Var jätte roligt att få se det!
Innan vi åkte till krokom så var vi ju ut på promis med grannarna, när vi kom tillbaka så skottade vi fram bänkarna och bordet här på gården och tog en fika! Det var riktigt skönt att sitta ute faktiskt! Man fick inte mindre längtan till sommaren dock...
Men idag får vi ju oxå vakna upp till sol så kanske försvinner det nån millimeter snö idag me!
Nu ska vi göra oss klara här och fara på lite ärenden innan det är jobb dags!
Ha en bra dag!!

Soliga söndagen!

Hur har ni det i helgyran?? Här har vi det bara bra, igår va vi till strömsund. Där fick vi både fika och middag så vi blev kvar ett tag. Kikade in en sväng på Dollar men blev inte mycket handlat, några rullar presentpapper typ.
På kvällen hyrde vi en film och käkade krokar och bara mös.
Idag ska vi åka och kika på lite finaler i krokoms cupen! Brorsans son ska spela i två finlaer nämligen så det ska bli kul o kika på han, var så längesedan jag såg han spela nu och han skit duktig!
Så först ska vi åka och lämna Diesel hos mor o far så han slipper sitta i bilen och ha tråkigt.
Och ringde precis mobilen...nu blir det en promis i solen med grannarna! :)
Ha en fin dag!


Heeeeeeeeelg!!!

Nu har jag helg! Slutade tidigt idag, skönt! Och pratade nyss med darling och han var snart på väg hem oxå!
Blir nog inget IKEA i helgen tror jag...blir nog ström istället. Var så längesedan vi hälsade på darlings mormor o morfar så det blir nog ett besök hos dom någon dag. Och då tittar man ju alltid in på Dollar en sväng oxå, alltid hittar man nåt skit att köpa :)
Fan vad jag ser dåligt....inser jag just...måste ha nå skit på linsen...måste gå och kolla.

Inte länge kvar nu...

...tills fredagen är här!! Vi har lite lösa planer på sundsvall i helgen...men dom är väldigt lösa...än så länge!
Annars har vi inte nåt planerat för helgen...men det är skönt att det är just bara helg!
Ikväll har jag haft lite besök av grannen, vi var karl lösa båda två så då är det kul att få surra lite!
Annars har det inte hänt så mycket roligt idag. Imorse satt jag kikade tillbaka i bloggen lite, ganska kul att kunna läsa vad man gjorde i fjol just detta datum. Den 18/3 2009 hade jag skrivit att det varit en tråk dag! :) Och den 23/3 2009 åkte vi till IKEA för att fika och sen åkte vi hem! haha så där av funderingarna på att åka till helgen bara för skojs skull!
Tror det är dags för en kvälls runda med Diesel nu.


Ska det bli ett slut?...

Vilket betyder att imorgon är det fredag, den här veckan har gått tok fort! Skönt!
Nu blir det kanske ett slut på historien om bedragerskan...hon har nu ringt och sagt att hon inte ska komma nåt mer och betala in fakturan på kostnaden av håret, senast idag skulle hon betala den sa hon, så nu får vi se då om hon gör det. Skulle kännas skönt om det kunde bli ett slut på det är även fast jag inte får ut alla pengar jag borde, men just nu så känns det skönt om jag iaf får för kostnaden av håret, då går jag bara back på arbetskostnaden.
När hon ringde så sa hon dock att jag skulle passa mig så att jag inte förlorar alla mina kunder...vet inte riktigt vad hon menade med det eller vad hon ska göra för att det ska ske. Men hon kanske ska sprida osanna rykten...men då får hon väl göra det då för jag tror nämligen att mina kunder är så pass smarta att dom inte slutar gå hos mig för att hon är knäpp...om dom är fortsatt nöjda så tror jag dom återkommer. Jag vet iaf att jag inte gjort nåt fel i allt detta och det är huvudsaken.
Nu ska vi käka lunch här sen jobb.


Det slog mig just...

Att jag skriver aldrig om hår här på bloggen fast det är vad jag egentligen kan bäst ( hoppas jag ). Så jag tror jag ska börja med det nu!
Så idag blir dagens frisyr Victoria Beckham, förvisso skulle jag tro att hennes korta frisyr bara är på utväxt till en längre frisyr men hon lyckas ändå få det att se snyggt ut!
Men slingorna man skymtar i hennes hår skulle jag låta bli, känns inte rätt just nu! Enfärgat i jordnära toner eller eldigt koppar rött ska du satsa på nu i vår!





I vår kommer vi se många frisyrer som lutar åt det här hållet, bort men den framåt lutna pagen och fram med den mer jämna pagen, med det menar jag då att pagen inte ska ha någon direkt lutning just nu utan vara jämn runt om, gärna strax över axlarna och gärna lite uppklippt. Sen lite lockar och ruffs i den så är du hemma! Extremt lättsam frisyr och SNYGGT! Skulle själv kapa till den längden om jag inte i ett svagt ögonblick lovat darling att behålla det långa håret ett tag nu när jag äntligen fått så långt hår. Vi får se hur det blir med den saken ;)
Så mitt tips om du funderar på något nytt är alltså kapa längd, klipp upp, fram med locktången och du är het!
Men man ska alltid ha sitt hår som trivs bäst, detta är bara ett trend tips såklart!


Snor morgon!

Trodde verkligen att jag skulle vakna upp och vara kry idag! Men tji fick jag! Om det är möjligt så tror jag att jag är MER snorig idag...känner mig dock lite piggare iaf...men snor snor snor...Darling köpte 10 pack näsdukar åt mig igår, dom är snart slut om jag säger så.
För ett par dagar sen så köpte jag en burk messmör, det var så längesen jag åt det och det är ju faktiskt super gott! Så i morse klev jag upp, gick ut med Diesel sen tog jag fram burken ur kylskåpet, bredde en macka, med lite xtra mycket messmör så där, tar en tugga av den och........DET SMAKAR INGENTING!!! Jag har tappat smaken!!! Av allt snor i näsan skulle jag tro! J*vla förkylning...förstörde till och med frukosten...suck...
Gnäll gnäll gnäll idag....men jag blir lite kinkig när jag är sjuk...och detta har snart varat i en vecka...jag brukar bara vara sjuk typ 2 dagar...
Underbart väder är det oxå...men jag vågar inte ge mig ut på någon längre promis idag...är rädd att det bara försämrar förkylningen...så jag får sitta här inne o tjura idag helt enkelt...


Då var det roliga slut...

Ja då var det slut på bra teven för ikväll...så nu tar jag mina två darlingar och kryper ner i sängen och sover mig frisk. Snart iaf...vi tar en kopp te först!

Sov sött!

Men oooooorkaaaaa!!!

Ja som ni förstår så kom HON inte idag heller...vilken j*vla idiot....nu ska vi vänta tills imorgon bitt och se om har betalt fakturan, den hade ju utgångsdatum idag. Har inga pengar kommit in då så kommer ytterligare åtgärder att tas, vad det blir kan jag inte svara på just nu. Om de kommer bli polisanmälan och så så kommer jag hålla tyst om det här på bloggen ett tag, vore inte så smart att skriva om det här innan allt är klart skulle jag tro.
Så nu lämnar vi det ämnet en stund...

Förkylningen håller i sig...känner mig mer död än levande snart...känns som hela huvudet är fullt med snor...härlig känsla.... not

Så här har det det sett ut här hemma både igår kväll och i förmiddags....

Igår kväll...Diesel tyckte synd om sin sjuka matte så han gjorde mig sällskap! Sötnos va!?

Och så här såg det ut i förmiddags...observera den halvt öppna munnen...enda sättet att andas när näsan är fullständigt igentäppt! Jag HATAR att va förkyld...och den här gången verkar det ska hålla i sig för evigt...
Nu ska jag återigen inta denna typ av ställning...i soffan, under filten, med luvan nerdragen och Diesel bredvid mig! Imorgon vill jag va frisk!!


Ska jag behöva se henne idag?!?

Tydligen ska jag inte bli frisk...vaknade till ytterligare en dag med snor fulla näsan och ett huvud som sprängs snart skulle jag tro...har varit så här sen i torsdags nu mer eller mindre. Segdragen förkylning....nån som har nåt dunderkur recept?
Ja och då var det en sån här dag igen då när idioten har en tid igen...kommer hon eller kommer hon inte...känns som att det nästan vore bäst om hon inte kom...känner mig arg idag så jag kan nog säga vad som helst idag...
Har fortfarande inte fått nåt svar från han på LT heller så jag vet inte om det var hon det handlade om...annars hade ju det varit bra att veta idag för då hade ju jag kunnat använda det mot henne om hon ska krångla. Men jag ska göra ett försök att ringa honom senare idag igen. Hon har sin tid klockan 14 så jag har lite tid på mig.
Nu ska jag lägga mig och vila igen, måste nog det om jag över huvud taget ska orka med nåt idag...känns som jag har feber oxå.
Fortsättning följer på bedrägeri historien senare i em...

Morning!

GE MIG SOMMAR!!!!!







Jag ( för några år sen :) )


Kan det vara samma???

Idag kan man läsa den här artikeln på LT.se http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.1882631-kvinna-lurade-till-sig-ansiktsbehandling

Vad tror ni kan det vara samma kvinna som smet från att betala hos mig?? Skulle ju inte bli förvånad! Har försökt få tag på han som skrivit artikeln för att höra om har namnuppgifter på henne eller på parfymeriet där hon varit. Men har inte kunnat nå honom, har mailat nu så får se om jag får något svar. Skulle va intressant att få veta! Men om det nu skulle vara hon då har hon alltså samma vecka som hon blivit dömd i tingsrätten varit hos mig och fortsatt sitt bedrägeri!! Då måste hon ju va riktigt puckad!!
Ja och imorgon är det då åter dags att se om hon kommer på sin nya tid...suck, jag önskar nästan att hon inte kommer...jag vill inte se människan!! Imorgon måste jag vänta på henne själv oxå...så psyk som hon verkar vara så är man ju nästan rädd för henne...har ju ingen aning om vad hon kan ta sig till!

Måndag igen då, känns som jag skriver det i varje inlägg...måndag måndag måndag...aldrig verkar vi kunna hoppa över denna dag. Men solen strålar ju iaf vi får vara glada för det!
Idag kommer en gammal kompis från frisörskolan och hälsa på mig på jobbet! Vi ska göra lite slingor på henne och surra ikapp allt som hänt, för nu var det längesedan jag träffa henne!
Vad ska ni göra idag?!?


Sista dagen!

Då var det dags för sista dagen på den här helgen...det är ett mysterium varför helgerna går så mycket fortare än veckodagarna...men det stämmer kanske det där, att tiden går fort när man har roligt!
Igår var vi som sagt en sväng på marknaden...samma gamla vanliga, men för mig blev det iaf en mössa och darling köpte strumpor och fläsk, haha lill gubben min! Vi hade ju sällskap av grannarna oxå så efter ett tag så hade gubbarna kommit på att det nog skulle bli fläskfestival??!! på kvällen. Så dom inhandlade lite öl och whiskey att skölja ner fläsket med. Så senare på kvällen så travade vi över till dom och grabbarna satt i köket med sitt fläsk och dricka och vi tjejer satt och tittade på melodifestivalen med snarra och pepsi! Mycket trevligt!

Idag ska vi på min gudsons 1 Års kalas!! Kan inte fatta att tiden går så fort...det där lilla knytet i stålmannen dräkt som jag nyss satt och sytta, var är han?!? Fina fina Alexander han är stora killen han nu!


Lördag och strålande sol!!

Ja man kan ju inte vakna upp till bättre väder iaf! Skönt! Här är vi lite små förkylda men inget som dödar.
Igår kväll hade vi besök av grannarna på en fika. Och idag ska vi ner på gregorie marknaden alla 4. Alltid blir det väl 10 par strumpor för 100 kr som det brukar finnas! :) Det är kul att strosa runt lite iaf, speciellt med trevligt sällskap!
Ikväll är det final på melodifestivalen va? Har inte sett så mycket av den i år men man kanske ska se finalen. Beror lite på vad som händer annars och så eller om darling absolut vill se nåt annat. Det spelar egentligen ingen större roll för mig känner jag.
Nu är det bäst att man gör sig redo för marknads besök kanske...
Ha en toppen dag allihopa det ska jag ha!



Hur lång tid kommer det ta?

Idag får idioten sin faktura från mig, nu ska vi se hur lång tid det kommer ta innan hon ringer och ska kommentera den eller försöka slingra sig. Den ska vara betald senast tisdag när hon har sin nya tid, finns där inga pengar på mitt konto då så åker håret ur skallen på henne! Jag kan inte använda håret igen men hon ska fan inte få ta det gratis med sig. ALDRIG! Vem tror att hon kommer betala? Och vem tror att hon kommer på tisdag igen? Jag själv har inte höga förhoppningar direkt...Tänk att en enda människa kan förstöra ens sinnesstämning så mycket, det räcker att jag bara tänker på det så blir jag ursinning inombords! Aaaaaahhhhhhhgggggg....
Nä nu ska jag strunta i henne....ska inte tänka på det på hela helgen...hon är ju inte värd att bli på dåligt humör över!


Vad är det för en dag, är det en vanlig dag...

....Nä det är ingen vanlig dag för det är FREDAG idag!!! Ja vi tar den melodin för det är nästan så vi kan säga grattis till oss! Fredagar känns nästan som en födelsedag! Lika underbart varje vecka att vakna upp till denna heliga dag! Nu har man hela helgen att se framemot! Lite jobbigt dock att både darling och jag vaknade förkylda i morse...himla onödigt! Hoppas på att det bara är lite baciller som ska ut och sen blir vi friska på nolltid!
Idag är det först en kort stadstur som gäller, slut på kvitton på jobbet så det måste inhandlas...sen har darling bestämt att idag ska det bli brunch...på MAX...liten suck lägger jag till här...jag är inte så överförtjust i max och speciellt inte som frukost/lunch...men han måste ju få bestämma nån gång ibland oxå :) men dom har väl sallader där oxå tror jag, får kanske prova en sån.
Sen är det jobb som gäller innan det seriösa fredagsmyyyyset tar vid! Vi har dock inget speciellt planerat men det brukar ju mest bli soffan med något gott som sällskap. Sen har vi ju Solsidan ikväll, helt fantastiskt roligt program om du frågar mig!
Förresten så skiner solen idag, vilket gör den här fredagen ännu bättre såklart, åren närmar sig med stormsteg nu! Det trista är att det blir ganska trist ute ett tag nu, blött och skitigt och dant. Men snart hör vi det underbara ljudet av kommunens sopbilar som slår mot gatorna, allt vinter grus sopas bort och fram kommer den underbart fina gråa asfalten! Ja jag vill ha vår nu!

Morning! ♥


Blir nog en långdragen historia...

ja det verkar inte som det blir något slut på detta i första taget...hon kom ju såklart inte på sin tid idag, men när jag ringde henne så svarade hon ju puckot...påstod att hon hade sjuka barn så hon kunde inte komma och hade inte hunnit ringa mig om de...bullshit! Så då sa jag att då skickar jag en faktura till henne så länge på hela kalaset...men det gick hon inte heller med på, hon ville inte betala något för arbetet då det inte var klart ansåg hon...man kan ju även tycka att om hon nu var så himla missnöjd så kommer man väl så fort man kan och fixar det..men hon skjuter ju fram det hela tiden oxå...så idag slutade det med att hon bokade en ny tid på tisdag, och jag skickar henne en faktura på kostnaden av håret så länge. Men kommer hon inte nu på tisdag heller så skickar vi en till faktura på resterande och säger att då anser vi att hon är nöjd eftersom inte kommer och fixar det. Plus att vi hänvisar till hennes många andra betalnings anmärkningar och att om hon inte betalar så gör vi en polisanmälan för bedrägeri. Så som sagt inget slut på denna skit än....så det är bara att fortsätta ha ont i magen...



Då ska vi se då...

Vad som händer idag, åker på jobbet nu och ser om hon kommer eller inte...drömde inatt att jag bytte jobb...kanske är dags för det...för att man är egen företagare och har fixat jobb till sig själv istället för att gå runt och vara arbetslös det verkar man ju bara få skit för...

Blir det krig nu!?

Känner mig helt illamåendes inför i morgon, imorgon 09:00 så får jag se om kunden kommer tillbaka...om jag får några pengar eller vad som händer nu. Kanske blir det krig nu...usch...jag vill inte polisanmäla någon! Men vad ska jag göra...vi kan ju inte låta sånna här gå runt och tro att det är ok att göra så heller, jag vill ju inte att någon annan ska drabbas. Det är väl min plikt att anmäla henne? eller vad tycker ni? Man kan ju faktiskt säga att hon har stulit ifrån mig, det ska man ju inte komma undan med, speciellt inte nu när jag vet exakt vem det är. Nä hon ska inte få komma undan med det här! Det är inte rätt!! Usch jag hoppas det kommer gå lugnt till, men egentligen tror jag inte att hon kommer komma. Känns iaf bra att min kära bror kommer vara där som stöd imorgon. Och som oxå gör att om hon försöker dra någon ny historia så har jag ett vittne på precis allt hon har sagt! Ja det ska väl lösa sig det här, hoppas jag...

Till något helt annat nu, orkar inte tänka mer på idioten ikväll. Såg ni Greys?! Snacka om att alla förhållanden bara rasar där nu då...så fort alla har bivit lyckliga så gör alla slut! haha ja men det är väl så det måste va i serier för att det ska fortsätta vara intressant...men personligen så gillar jag det lyckliga! Men visst är det bra!? Ja serien alltså! Izzies nya frisyr var underbar! Snyggt! Men nu är bra serierna slut för denna vecka...DH och Greys är höjdpunkterna tycker jag!



Fortfarande så j*vla arg!

Jag känner mig fortfarande så fruktansvärt arg sen igår...j*vla människa att förstöra ens vecka så där...det värsta är nästan att hon fick mig att känna det som att JAG hade gjort nåt fel...när jag egentligen bara gjort precis som hon ville...hon fick mig att känna det som att jag var helt värdelös på det jag gjorde...men jag vet ju att jag är bra på det här med löshår...jag har ju haft så många kunder som jag satt på och alla har varit nöjda förut! Många säger till och med att när jag gör det så ser det så mycket bättre ut än när många andra gjort det. Det har jag tagit åt mig av och kännt att jag har koll på det här med löshår...men nu känns det ju bara för j*vligt...tror inte jag skrev det igår heller men hon envisades ju oxå om att hon skulle ha självlockigt hår fast hon själv hade spikrakt...jag sa ju det åt henne att det kommer bli svårare att få de att se bra ut då men det tyckte inte hon...och sen var det ju det hon delvis klagade på, att man såg så tydligt var hennes hår var och vad som var löshår...ja men konstigt då?? näää.....ursäkta mig men...IDIOT säger jag bara...Ja nu går jag ytterligare några tusen back då...känns som det räckte med allt jag förlorade på inbrottet för ett tag sen...Känns nästan som att mitt jobb är förföljt av otur...ja idag går jag på jobbet med tunga steg igen...precis när man tyckte att det började kännas bättre efter inbrottet...men det värsta kommer ju imorgon...när jag ska dit och sitta och vänta på om hon kommer tillbaka eller inte...urk...

God morgon ♥

Nu blir det inte ens någon censur!!!

Nu jävlar är jag förbannad!!!! Vill du inte läsa svordomar så sluta läs nu för det kommer komma några!
Hur fan är folk funtade!??? Har haft en kund som tjorvat med sin bokade tid i några dagar...idag kom hon iallafall på sin utsatta tid...hon skulle sätta löshår, vilket tar ganska lång tid...hon sitter där i stolen och är hur trevlig som helst...säger inget om håret på hela tiden så jag antar ju att hon tycker det är bra...men sen när jag suttit i flera timmar och satt i allt hår då säger hon att hon inte alls är nöjd och vill bara lipa typ...hon vill inte betala för sig...där står jag och försöker göra allt för att detta ska bli bra...erbjuder henne att jag gratis sätter i mer hår om två dagar när jag fått hem det...för grejen var ju den oxå att när hon ringde o bokade tiden så ville hon inte komma förbi så jag fick se håret och göra en egen bedömning om hur mycket hon behöver osv..nä hon hade gjort det så många gånger så hon visste precis hur mycket hon skulle ha och så...ja så jag fick ju lita på det då. Men det blev ju för lite utifrån hur hon ville ha det...så jag insåg ju att hon gjorde så här för att hon skulle få gå därifrån med hået i gratis...men jag sa att hon fick ju iaf betala kostnaden för håret så fick jag dra bort för arbetet då..men det gick hon inte heller med på....det slutade med att hon bokade en ny tid på torsdag för att sätta i mer men idag gick hon därifrån och betalade inte sin nota på 4500kr!!!...men jag tror inte hon kommer komma på den tiden...för jag ringde brorsan som blev förbannad och han ringde i sin tur till polisen och kollade upp henne hos kronofogden...där visade det sig att hon har höga skulder, plus att hon redan har en obetald skuld hos en annan frisör!!! Jag har alltså blivit utsatt för en äkta bedragerska!! FYYYYY FAAAAAN....det går inte bra nu...jag blir så jävla less på att det finns sånt här folk...hur fan kan dom leva med sig själv...ja historien fortsätter ju på torsdag när jag ser om hon kommer eller inte....och gör hon inte det måste jag göra en polis anmälan....fy va tråkigt säger jag bara...idag var det inge roligt att vara frisör!

Grått och trist!

Ingen vidare trevlig syn att vakna upp till i dag! Grått och trist, snöar gör det också...urk...det är så mycket lättare att sparka igång dagen om man får vakna till sol...men men kanske imorgon!
Men man glömmer ju lite bort att våren snart är här...och det är inge bra för då fortsätter man ju att säcka ihop i soffan när man egentligen måste träna som aldrig förr om man ska våga sätta på sig alla vår och sommarkläder! Och jag måste typ träna 8 timmar om dagen om jag ska ha nån chans att se hyfsad ut när det är dags att ta fram den andra garderoben...har blivit lite väl pluffsig under vintern här...usch va dåligt av mig faktiskt! Nä dags att ta tag i detta nu, nån som har nåt tips på kul träning eller några super nyttiga recept kanske?!
Dags för mig att göra mig klar för dagen, har förhoppningsvis ett långt jobb pass att se fram emot...om nu alla kunder kommer...vissa tycker ju att man kan strunta i det...


Jag är stolt över att bära min bajspåse!!!

Alltså detta är ju äckligt! Var nyss ut på min sedvanliga runda runt kvarteret med Diesel, gick även den rundan i morse så jag vet ju liksom ungefär hur det såg ut då...och nu när vi gick så var det skithögar överallt!! ÄCKLIGT! Varför kan inte alla hundägare plocka upp efter sina hundar för?? Jag gör det ALLTID! Okej inte om vi går i skogen men det tycker jag är en annan sak...där skiter ju alla djur och även människor för den delen! Men så hår mitt i stan...ja då tycker jag man plockar upp efter sin hund! Jag bär min bajspåse stolt genom kvarteret! Det borde alla göra!

Nu möte med John B


Jag har inte fått ett ordentligt pök på sju år!!

Ja alltså jag citerar Anna Anka! Ja vad säger man?! Eller rättare sagt vad säger hon!?? Säger man så i TV? Hon är inte direkt fin i kanten den kvinnan! Men de känns som nåt hon säger som någon slag hämnd mot sitt ex Paul Anka...hon är säkert livrädd att hon inte ska få tag på nån ny svinrik gubbe så hennes liv ska va över nu! Den enda hon kan älska är sig själv!

Sitter o skriver eftersom nu medan jag tittar på Hollywood fruarna...åter igen så är Maria bäst! Hennes himla toffsar!! haha! Hon är så skön! Dom skulle ju kunna göra ett program bara om henne!!
Den där Lena eller vad hon hette...hon verkar tro att hon är 15 ju! Och hon bodde ju inte ens flott! Hon verkar bara vara en föredetting...jag skulle inte vilja ha en 50 årig mamma som betedde sig så! Och Päivi...snacka om sönder opererad...och alltså seriöst den där bartender castingen dom hade...dom killarna måste ju ha gått hem o spytt sen haha! Vänner!, om jag blir så där när jag är 50, skjut mig!!
Ja men trots mina spydiga kommentarer om fruarna så tycker jag att det är väldigt roligt att titta på, så det kanske är jag som är mest konstig! :-)


Ljusare tider!!

Jaha nu såg jag just att det är premiär för Svenska Hollywood Fruar ikväll....ja men då blev ju måndagen lite ljusare! Det är ju så roligt! Och man kanske får sig en dos av Maria Montazami igen!

Ja det är nog så.....att jag är lite beroende av TV:n....är det dåligt?


Koma?!

Nä jag har inte hamnat i koma...men helgen har varit full om man säger så.
Vi hade en trevlig kväll i fredags med vänner och lite spel. I lördags morse åkte vi till Änge för att vara hundvakt till mamma  o pappas hund. Så då sov vi över där. Var ganska lugnt o skönt och vi hälsade på mina bröder med familj. Lyckades även ramla på platta backen och stuka hand och fingrar ganska rejält. Har funderat på om det måste röntgas men idag känns det faktiskt bättre. Jag kan ju inte gå runt med gipsad arm! Hur ska jag då kunna jobba! Vi var inte hemma förrän runt åtta halv nio nåt igår ikväll så då var det ju som slut på helgen sen...vi såg nån film och sen var det go natt.
I lördags var vi på en husvisning oxå....*drömmer*....lång suck...

Ja och idag var det ju måndag då igen...finns inget bra med måndagar...nä jag kom fram till det idag...helgen är slut...det är bara början på veckan och långt till nästa helg...alla måsten sätter sig huvudet igen...saker som ska fixas och tvätt och städning på schemat var och varannan dag...Tisdagar däremot det är en mycket bättre dag! Då är det ju iaf DH!!! ja man måste ju glädja sig åt det lilla...

Man skulle ha gjort nåt roligt....men vadå...?....!.....


Snart är det....

Fredags mys av högsta klass! I goda vänners lag! Men innan dess har jag tusen saker att göra. Varför gör man alltid så här? Sparar allt till sista stund...måste jobba, sen hem o städa så jag inte skrämmer hem mina gäster, handla, iväg på systemet, piffa sig lite, klippa darling....ja som sagt..varför gjorde jag inget av detta igår eller i förrgår? Suck...jag i ett nötskal...
Fast det brukar kunna gå bra...när man har sådär mycket att göra brukar det gå liksom på räls...hoppas det blir så idag!
Sitter o kollar på vakna med the voice nu....Maria Montazami är där just nu...hon e ju bara för härlig!! Kan byta liv med henne nu på studs! Ja om jag får byta ut hennes man och hund mot min darling och vovvsing då förstås!
Hon verkar inte ha många bekymmer i sitt liv precis! Flytta runt lite saker hemma och sen blir det kaos haha ja...kaos för mig är en helt annan sak! Ja vissa har det fint, men man ska väl vara glad för det man har!



Nä kanske ska sluta skriva här nu och ta tag i allt som ska göras! Först jobb!


Ibland blir man bara less!

Ibland blir dagar sådär tråkiga och inte som det var planerat, idag var en sån dag...
Men men imorgon är det fredag! Underbart! Då blir det spelkväll hemma hos oss, Madde, Tommy, Irma och Anders kommer. Blir lite buzz, lite snacks och kanske lite vin och öl. Kul ska det bli iaf! Längtar!
Sitter ljust nu och slötittar lite på nån film på trean med Brittany Murphy, men det känns ju bara sorgligt...hon är ju död...konstigt att sitta och titta på någon som inte finns...varför måste vissa dö så unga...usch jag tycker sånt är super jobbigt. Emil Forselius oxå...tog sitt liv...varför? Nybliven pappa, karriär, sambo...varför lämna det? Är det verkligen möjligt att må så dåligt att man inte ser någon annan utväg? Är det inte lite själviskt att lämna sin son sådär bara...han kommer ju inte få möjligheten att lära känna sin pappa...ja vet jag men det känns som att NÅGOT måste det väl ha funnits att göra för att hitta en annan väg...? Hursomhelst...sorgligt...


Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!

Ja nästan iallafall....sol ute, japp, sol inne, en liten strimma i köket möjligtvis, sol i hjärta, ja mestadels, sol i sinne, nja sådär...trött idag och vill att det ska vara varmare än det är så snön försvinner snabbt!
Är nyss hemkommen från jobbet och sitter och tittar på förödelsen runt omkring mig...måste städas idag men darling får allt hjälpa till oxå så jag inväntar honom.
Ikväll är det nästa premiär! Greys börjar ikväll igen. Kanske nåt mer oxå...har inte kollat ännu.
Ja och annars är det ganska lugnt på fronten.


Äntligen!!!!!!

Ja äntligen är Desperate tillbaka!!! Som man har längtat! Ja de flesta serier är ju tillbaka denna vecka! Nu är ordningen återställd haha!



Sitter just nu o kollar på den nya serien Cougar Town, ganska rolig...men svårt att säga efter ett halvt avsnitt. Men även fast det inte kommer komma upp på samma nivå som DH och Greys tex så kommer man säkert slö titta på även detta om man inte har nåt annat för sig!

Ikväll har vi varit hos grannen som hade lite kalas, tror att gästerna gillade cuppisarna! Men de vågar ju kanske inte säga annat när jag sitter där i samma rum hihi!
Här är en dålig mobil bild på dom...tog finare bilder med kameran men batteriet dog på den...



Dags för kvällspromis med sötnos och sen kudden!
Sov gott ♥

Herreguuuud!

Jag behöver SOL!!! Jag är så blek! Ser ut som jag har mjöl i ansiktet ju! Vill inte sola solarium...kanske ska prova brun utan sol? Nån som har tips på nån bra sån?

Imorse var det cupcake bak som gällde! Levererade beställningen runt elva halv tolv nåt idag. Det gick ganska bra hoppas bara dom går äta nu!

Sen var det lite jobb och nu är jag hemma igen...jag o Diesel som för övrigt har intagit mitt knä som kudde nu när jag sitter här o skriver!

Vilken sötnos va!? :)

Ikväll blir det ett besök hos grannarna där det är lite kalas, darling missar det för han jobbar! Men nu måste jag städa köket efter bakandet i morse för det hann jag inte innan jag åkte på jobbet...jag kan det där med att stöka till!

/ ♥


Inte så skönt längre...

Som jag befarade så känns inte måndagen lika välkommen nu så här på morgonen...men solen skiner iaf så det gör allt lite lättare! Har just varit ute på morgon promisen med Diesel och ätit frukost...nu är det väl bara att göra sig klar för dagen och snart åka på jobbet.
Det är det jobbigaste på mornarna...att göra sig iordning...sminka sig och så...varför fick inte jag bli en sån som är snygg utan smink?? Livet är inte rättvist! Men de visste vi ju redan...

Ha en fin dag! ♥


RSS 2.0