Döööötrist!

...att sitta ensam hela kvällen...Johhny jobbar...
Men i förmiddags fick jag gosa med min underbara gudson! Han o Madde var här o hälsade på när Tommy var och gaddade sig. Det är så mysigt att snusa på han, han är ju bara för söt!
Nu blir det ett bad :)

Kram / D

Helg sammanfattning!

Ja då var helgen slut igen då...men en bra helg har det varit!
Vi började ju helgen i fredags med en hemma gjord oxfilé plankstek!! MUMS!!! väldigt gott blev det!
Här är resultatet!




Efter maten tittade vi på finalen av Let´s Dance. Magnus vann! Vi hoppades på han, jag tycker det är ganska fantastiskt att ett kassaskåp kan lära sig dansa! Haha!

På lördag morgon fixade jag lite lyxfrukost till oss här hemma! Räkmackor!! En klassiker som alltid är gott tycker jag!



Sen var vi på stan en sväng Johnny ville se om han kunde hitta lite nya kläder till kvällen, de fixade sig bra han köpte både jeans o skjorta, han blev sååå snygg i det!
Efter det gick det åt tre timmar till att hjälpa pappa att bära massa tunga verktyg som han hade löst på en aktion.
Till middag blev det potatisgratäng o rostbiff.
Sen fixade vi till oss inför kvällen. Vi hade köpt biljetter till " A tribute to Johnny Cash" på gamla teatern. Det var väldigt bra faktiskt, bandet som spelade var kanon, mindre bra var ju baren...för lite personal och det mesta tog slut, dålig service helt enkelt. Men men det var en bra kväll!

Söndag sov vi ganska länge vi va ganska seg....hände inte så mycket. Men på kvällen var vi på Eastern Palace och åt Mongolisk buffé, gud va gott det är!
Man kan verkligen säga att vi har haft en lyxmat helg! haha, får bli nudlar fram över nu :)

Idag har det mest varit en vanlig måndag...men jag har faktiskt känt av den där timmen vi ställde fram klockan...känner mig lite ur banorna...men det är ju skönt att det är ljust så länge nu! Våren kanske kommer i år oxå!

Kisses / D

FREDAG!!!

Jeeeesss, äntligen fredag, Vet egentligen inte varför jag tycker de är så skönt det bara är det!
Nu ska jag göra plankstek med oxfilé till mig och snyggve tills han kommer hem! MUMS!
Lägger in en bild på resutlatet sen :)
Bilden på pappas present kommer dröja för jag glömde kameran hemma i änge, klant!

Hoppas alla har en bra fredag!

Pussen! / D

God morgon!

Torsdag...inte fredag men nästan! :) Snart så! De är nära! Längtar till fredag och helg! haha
Idag fyller pappsen år ska dit efter jobbet och käka tacos och tårta :)
Glömde att ta ett kort på presenten innan jag gjorde ett paket av det, men ska ta en bild av den när han öppnat den ikväll och lägga upp den här imorn, ganska bra present tips! :) Tycker jag iaf!

Igår kväll hade jag "ta hand om vissa kroppsdelar kväll" tog ett finger bad med vatten o olja och målade sen naglarna i en mysig rosa färg!
Sen blev det även ett fotbad med lugnande fotsalt, efterföljt att filande och smörjande med fot kärm och även tånaglarna fick lite färg. Så skönt! De är mitt tips idag! Ta ett fotbad!

Nä nu kallar jobbet...

Sweet Kiss / D


Kallt...

Vart tog våren vägen nudå???? De va ju så varmt o fint och man fick känna lite asfalt under fötterna! Men nä då...mer snö och kall grader! URK!
Jag vill ha riktig vår nu!
Dock har jag ett tag kvar innan man kan ta fram sommar kroppen HAHA! Inte direkt i Beach 2009 form just nu, men har ingen större motivation till att träna heller...men de löser sig på nåt vis., Man kan ju alltid träna i sängen! ;) Bränns många kallorier då!
Får ta en tur på Orbitreken ikväll, bra träning och det kan man göra framför tv:en! Herregud hur världen ser ut...
Idag händer inte mycket tror jag....
Imorn ska vi till Änge för pappa fyller år, så då blir de middag och tårta där! Lite mysigt att få träffa alla faktiskt.
Skriver ikväll igen om de händer nåt revolutionerande under resten av dagen! :)

Kindpuss / D

Slut på det roliga..

Ja då var helgen slut då, men vi har haft en jättebra helg!! I fredags bara myste vi hemma i soffan. På lördagen var vi på stan och handlade present till lilla Alexander! Sen åkte vi till Madde o Tommy för att få träffa lill bebisen för första gången!
Han är såååååå söt! Ville ta med han hem men de fick jag inte ;). Satt o myste me han jättelänge, tänk att nåt så litet kan va så perfekt och gulligt på alla sätt, de är svårt att inte sitta o titta på han hela tiden!
Och vet ni vad?!?! Jag blev även tillfrågad om jag ville bli gudmor till honom! Och de vill jag ju!!! Jag är JÄTTE stolt och kommer försöka va världens bästa gudmor!! :)

På lördagkväll var vi på bio, såg Gran Torino, den var himla bra faktiskt! När vi kom hem gick vi o la oss med datorn o skulle kika på ännu en film, Bedtime Stories eller vad den hette, den var sådär och Johnny somnade innan den var slut :)

Söndag, vi sov sååå länge! klev upp typ halv tolv, då gick vi på affärn o handlade brunch! Medan vi satt och åt så sa jag till Johnny att jag var sugen på att göra nåt busigt idag :) jaha vadå frågade han, vet inte riktigt sa jag :) då sa han, kanske åka till ikea o fika! JAAAAAA ILOVE ikea!! så sagt o gjort när klockan var typ två åkte vi! Var framme vid fyra tog en fika inne i Birsta city ( och en sväng på Gina såklart! ) Sen gick vi en snabbis på Ikea och sen åkte vi hem igen! HAHA så roligt att göra nåt spontant sådär, vi hade jätte mysigt hela dan!
Vi var hemma igen runt 20:00 och då tittade vi på wipeout och sen på Beck, sen blev de sängen för sista gången den här helgen...*MYS*

Idag är jag ledig, ska städa och tvätta tänkte jag, Johnny har nyss åkt på jobbet, hans jobbar kompis skulle va hemma två dagar så då kan han jobba vilka tider han vill. Så han kommer hem ikväll igen :) de tycker jag om! Slipper man ensamma kvällar!
Nä nu ska jag värma vatten på spisen så jag kan städa, dom har nämligen stängt av det här idag på grund av nåt rör byte...suck.

Tjing / D

Varför...

..går tiden så sakta? Vill att det ska bli fredag nu! Så gubben kommer hem o de blir helg. Jag hatar att va själv hemma, de e så tyst o tråkigt o ingen har man att kramas med...
Har försökt att få tiden att gå med lite tvättande o städning ikväll men det är ju liksom inte så roligt...urk!

Var en bra dag på jobbet idag iaf, måste berätta om en väldigt rolig/läskig sak. Idag hade ju Josefin och Josef namnsdag, kl 13:30 hade jag Josefin som kund och efter henne 16:15 hade jag en Josef som kund! HAHA! vad är oddsen för de liksom! Tänkte förut att jag skulle gå och köpa en lott eller nåt men jag glömde bort det. :)
Kan ju oxå tillägga att det är dom enda kunder jag har som heter just Josefin och Josef oxå...helt otroligt!

Nä om man skulle hänga  den där tvätten...

Tjing / D

Bilder från fjällhelgen!



På väg! Visst ser jag väl lite "fjällresande" ut!? :)



Stugan!




Loftet! Här uppe satt vi och myste med champange!



Utsikten från loftet



Och här i jaccuzin tillbringade vi ganska mycket tid då! ;)

Tråkdag...

idag har de varit en riktigt tråkig dag, de roligaste som hänt är en kort sväng på stan där det inhandlades ett par tights...lite jobb och nu sitter jag bara o väntar på att Johnny ska komma hem!
Hoppas kvällen har mer att erbjuda...

Tjing / D

Välkommen!

Vill hälsa ALLA välkommen till min salong!

Storgatan 52 Östersund
063-10 00 52



Tillbaka i vardagen...

Ja då var de vanlig vecka igen då. Vi hade en super mysig helg i fjällen! Stugan var helt perfekt! Kan säga att det blev måååånga bad i jaccuzin! *MYS*  På fredagen när vi kom dit så började vi med att packa upp lite saker, bäddade i sängen och så. Sen fixade vi lite tacos, sen blev det lite Lets Dance kikande och efter det var det premiär i jaccuzin! Med champange o jordgubbschokladpraliner! UNDERBART!
Lördagen tog vi en lång promenad, till middag blev det lax och vitt vin! På kvällen tittade vi melodifestivalen, till de har jag inte ens en kommentar...
Sen blev det lite mer badande :)
Söndagen var det kanon väder så då skottade vi en grop på gården och la oss på renskinnen där! Sen låg vi där som två latfisar och bara solade! Sen åkte vi hem till stan igen vid fem tiden.
Som sagt en underbar helg! Man skulle ha en stuga alltså! Speciellt en med jaccuzi!
Eller så får man bygga ut badrummet här hemma! Nåt att fundera på helt enkelt.

Igår fick äntligen Madde och Tommy sin bebis oxå!!! Han e så söt så söt! Längtar efter att få gosa med han snart!

Idag har det ringt på som tusan på salongen! Nu märks det att de börjar spritta i vårmänniskorna! :) Alla börjar inse att snart måste man sluta gömma sig under mössan och skaffa en frisyr och lite färg! Kul kul!

Nä nu ska jag se om jag kan få lite sömn i ögonen...har ju inte sovit själv på fem nätter nu! Får se hur det går nu när snyggve jobbar kväll ikväll igen....suck det är ju så mkt mysigare att få krypa ner tillsammans! Men men det får vi imorn iallafall!

Tjing / D

Vi drar till fjällen!!

Nu är vi packade o klara för en underbar helg i fjällen! Längtar!!
Har precis bakat en kladkaka som vi ska ha med oss, har oxå hunnit tjuvsmaka :) väldigt god måste jag säga! Betyget från Johnny var " gumman, de här va fan den godaste kladdkaka jag har ätit!" måste va ett bra betyg!? haha
Nä nu ska vi snart i säng och sen kliva upp och åka!

Tjing / D

Dator jävel!

Min dator mår verkligen inte bra just nu, idag fick jag hålla på i över en timme innan den ens ville starta :( men den ska fixas till veckan, ny hårddisk ska in och förhoppningsvis blir den lite gladare då :)

Ja som vanligt är jag ju ett par dar efter här...igår var de tisdag = Desperate!! verkligen de bästa tv program som finns!!
Igår var vi på systemet oxå, kändes lite konstigt att åka dit på en tisdag :) men vi har ingen annan tid innan helgen så de fick bli då. inhandlade champange o vin tills vi ska till stugan! :) Vi ska börja fredagkvällen i stugan med ett bad i jacuzzin och en flaska champange!! *MYS* helt underbart ska de bli!!!!

Idag har de varit ganska lugnt har varit me Madde på stan en sväng och sen jobbat några timmar. Nu sitter jag i soffan och ska lägga mig ner o kika på Greys snart.
Sen ska jag spela Worms! Har hittat ett gammalt spel som jag hade till P1 som jag provade idag, oh shit va kul de e! Fattar inte hur nåt så löjligt kan va så roligt haha!

Ett litet tips till alla som vill känna sig otroligt smarta och normala : titta på Unga mödrar på femman halv sju på vardagarna! Vilka j**la nötter!!

Tjing / D

Till Salu!

Har ett Norden Matbord från ikea till salu!
( har inga stolar till salu! )


 
Bra att veta
Utdragbart matbord med 1 iläggsskiva; ger plats för 8-10 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov.
Iläggsskivan förvaras lättillgängligt under bordsskivan när den inte används.
Massivt trä; ett slitstarkt naturmaterial.

formgivare: Mikael Warnhammar

Storlek Min. längd: 220 cm
Max. längd: 266 cm
Bredd: 100 cm
Höjd: 75 cm

Sammanfattning...

...på de senaste dagarna...suck jag e hopplös
I helgen har de varit ganska lugnt iaf, i lördags var vi hem till änge en sväng, skulle klippa Lucas o pappa. Där fick vi lite middag och sen åkte vi hem. På kvällen blev de melodifestivalen andra chansen...värdelöst...helt fel låtar som gick vidare.
Söndagen bestod mest av film, såg tre filmer haha :) ingen speciellt bra dock fast Johnny tyckte Step brothers var skitkul :) kanske måste va kille för att förstå den filmen helt ut tror jag.

Idag var det dött på jobbet så på eftermiddagen åkte jag o hämta Madde sen gick vi och fika på Törners en sväng, tog en repa på stan oxå men sen skjutsade jag hem henne igen. Men hon var glad över sällskapet eftersom hon väntar och väntar på sin bebis som skulle ha kommit i lördags :) mitt tips är att den kommer på onsdag!

Nu längtar jag bara tills nästa helg!! På fredag åker Johnny och jag till gräftåvallen, vi har hyrt en stuga där hela helgen! Så vi ska bara mysa och äta gott hela nästa helg. En liten minisemester kan man säga! Ska bli sååå himla skönt, mysigt och roligt! Tror jag kanske ska börja packa lite ikväll bara så att de känns som de närmar sig :)

Johnny jobbar kväll ikväll så jag tror jag ska passa på att städa och tvätta lite, då slipper man hålla på med sånt när han är hemma, mer tid för varann på det viset :)
Nu lät jag som en hemmafru haha! Inte så konstigt att han kallar mig sin lilla fru kanske ;)

Nä då ska här städas då...

Tjing/ D

OH SHIT!!!

...nu ligger jag ju en dag efter här!! haha! jag som skulle va så duktig! :)
Så vad hände igår?...jo jag va ledig! skönt skönt för de va Johnny med! Så vi var en kortis på stan o käka lunch och köpte biljetter till Johnny Cash kvällen på gamla teatern. Sen gick vi på salongen o rakade av hans hår.
Sen åkte vi hem o slöa ett tag. Till middag blev de mina super biffar!! me potatis o gräddsås! mums!! Sen åkte vi upp till Henke och hämtade upp han för han ville ha skjuts till blå center för han skulle hämta ut ett paket. De gick skitbra, lite svårt att få plats med rullatorn i mitt lilla bagage bara! haha men de löste sig till slut!
När vi kom hem därifrån blev de bara soffan :)

Jag och idag då...har jobbat förstås, man kan ju inte va ledig jämt :)
Kom hem vid kvart över sex och då åt jag rester från igår! lika gott idag! Johnny jobbar kväll så nu sitter man solo igen...men imorn är de fredag! Tjooohoooo helg igen!
Imorn åker mammsen o pappsen på ikea så då kan man skicka efter ett par förpackningar värmeljus :) hade velat åka dit själv men de känns ganska meningslöst när man inte har några pengar att shoppa loss för. Så de får bli nån annan gång framöver.
Nä nu ska jag försöka städa lite här så slipper jag göra de imorn när de e fredag.

Tjing/ D

Nytt utseende!

Nu har bloggen samma färgtema som salongen, passande ellerhur :)


Desperate Housewives!

Ikväll smäller de! Desperate är tillbaka! Som man har längtat! Världens bästa serie!

Jaha de kanske händer mer i livet oxå...Idag har det varit mkt på salongen men de är ju bra så de kommer in lite pengar!
Efter jobbet åkte jag och hälsade på Henke en sväng, tänk att han kan gå nu! Helt otroligt, jag fattar de knappt men är så himla glad!
Efter Henke åkte jag och köpte lite mat blev nån såndär snabbpasta eftersom de blev middag själv idag. Johnny har åkt och hämtat en skoter i Delsbo med en kompis. Så han kommer nog hem sent ikväll :(

Ja och nu sitter jag mest o väntar på att Desperate ska börja då, sitter o slö tittar lite på Linda Rosing programmet...hon e inte så snygg alltså! Hon ser ju ut som anka för fan!
Nä man kanska ska ta en dusch så inte snyggve behöver krypa ner hos nån slusk när han kommer hem sen :)

Tjing/ D

Sportlovserbjudanden på Salongen!

Hallå där!

Nu har jag äntligen fått hem kanon vaxet Urban Molding Paste från Lanza! Under vecka 11 kan du köpa den för endast 139kr ( ordp. 179kr )




Du kan oxå köpa ett "lättare" vax för de otroliga priset 49Kr ( ordp. 159kr )


Och nu finns även glanssprayen Shine Glistener från Lanza i hyllan! En produkt du inte kan leva utan! Ger fantastisk glans! Kom gärna in o prova den!



Shine GlistenerFärgbevarande aerosol-glansspray med trippelt UV-skydd samt Keratin Bond System 2TM som lagar hårstråets yta, vilket medför att det reflekterar mer ljus och blir ännu mer glänsande. De mikrosmå glansförhöjande partiklarna fördelar sig jämnt och tynger inte ner håret. Shine Glistener drivs av aerosol med ingredienser som överträffar miljöreglerna - utan kemikalier som bryter ner ozonlagret. Tack vare Flower Shield ComplexTM skyddar den håret i hela färgspektret.


RSS 2.0